ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Valentines på tirsdag: Nyd en middag med Aalborgs bedste udsigt

Af Freja Dumont

Nogen vil mene, at det amerikanske koncept Valentines Day er for kommercielt, mens andre elsker dagen, der indbyder til lidt ekstra romantik.

Hvad end man er af den ene eller anden overbevisning, kan vi nok alle blive enige om, at det er hyggeligt at tage sig tid til tosomheden i en travl hverdag.

Vi er i hvert fald vilde med den årlige reminder om, at en helt almindelig tirsdag, som Valentinsdag falder på i år, også kan byde på levende lys, en god middag og vin i glassene.

3-retters middag med udsigt over Aalborg

Salling ROOFTOP i Aalborg skruer i forbindelse med Valentinsdag ned for belysningen og op for romantikken med en eksklusiv 3-retters valentinsmenu.

Først bydes I på velkomst-snacks, og derefter serveres forretten bestående af koldrøget laks med rygeoste creme, saltede nødder, sprøde radiser, serveres med brunet smør og hjemmelavet brød. 

Hovedretten byder på kalvefilet med timian-æble kompot, stegte svampe og gulerødder, serveres med rødvin sauce og kartoffel timian tærte. 

Og til dessert står den på todelt chokolade mousse, med karamel og syrlige bær. 

Middagen foregår i Væksthuset fra kl. 17 til 21, og det koster 349 kr. per person at deltage.

Du kan booke bord lige her.

Valentines på tirsdag: Nyd en middag med Aalborgs bedste udsigt

Spar 25% på diamantsmykker, lingeri , ure og tasker

Skal din udkårne have en funklende gave? Eller måske lidt nyt lingeri? Det kan naturligvis også klares hos Salling!

Og fra fredag til tirsdag kan du endda spare 25% på alle *diamantsmykker, ure, tasker og lingeri.

Du finder bl.a. et udvalg af labgrown diamanter, som er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra eksisterende diamanter under ekstremt tryk og varme – den samme proces, som opstår ved dannelsen af naturlige diamanter.

Laboratorieskabte diamanter har helt de samme fysiske, kemiske og optiske egenskaber som naturlige diamanter. De funkler, har samme glans, og er lige så unedbrydelige som naturlige diamanter.

Se udvalget i Salling Aalborg og Aarhus.

Tag den romantiske middag med hjem

Hvis man hellere vil hygge i hjemlige rammer over en lækker Valentines-middag, kan man nemt bestille Smag Sallings lækre tapas, som er nøje udvalgt af stedets eksperter til kun 149 kr. pr. kuvert.

Du kan også prøve SmagSalling-menuen, hvor du selv kan sammensætte din middag ud fra udvalgte ingredienser såsom type kød, kartoffel, salat og sauce, du ønsker. Denne smarte løsning fås til kun 119 kr. pr. kuvert.

Så er det eneste du skal sørge for faktisk bare daten – god fornøjelse!

Del artikel

Andre læser også