Nyd en is i Vestre Fjordpark: Café SALT åbner i Kristi Himmelfartsferien

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Selvom bassinerne i Vestre Fjordpark stadig er tørlagte, så findes der jo andre gode grunde til at kigge forbi éf af Aalborgs hyggeligste områder …

For eksempel: Is.

Vestre Fjordparks tilhørende café, SALT, har indtil nu holdt lukket med bassinerne, men i anledning af Kristi Himmelfartsferien, og det dertil gode vejr, har Katerina Komselis valgt at åbne i de kommende dage.

Åbningstiderne bliver 11-17.

“Selvom der endnu ikke er vand i bassinet, så er der jo stadig en pragtfuld stemning og mulighed for at bade ude på den anden side af fjorden – hvis man har lyst,” siger hun.

Er du ude på en lille gåtur i vestbyen, er der altså nu også mulighed for at gøre et stop og nyde området med en lille is.

Eller … måske en stor is.

Gå all in

Har du eksempelvis smagt Aalborgs største vaffel? SALT’s helt store hovedperson er nemlig den gigantiske vaffelis Bademesteren, som består af 10 kugler is, hjemmelavet guf, to flødeboller og – som et beskedent prik over i’et – en soft ice med drys.

Den kan du jo udfordre en sulten ven med. Eller spise to selv.

Selvom Katerina er ved godt mod og glæder sig til at gense aalborgenserne, så glæder hun sig også til, at det hele bliver normalt igen.

“Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan bruge området, som vi plejer endnu. Men lad os håbe, at både sommeren, vejret og verdenssituationen er med os, så vi igen kan nyde parken.” slutter hun.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne og næste uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her