Nybolig Palle Ørtoft: udvider ejerkredsen for første gang i 25 år

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nybolig Palle Ørtoft er blevet et endnu stærkere team med ny ung mand i spidsen. Tobias Nielsen er blevet medindehaver af lejlighedsbutikken.

Tobias er et kendt ansigt i butikken. Han startede i lejlighedsbutikken tilbage i 2015 og efter hårdt arbejde i over et år, blev han tilbudt nye udfordringer ved Din Mægler.

Nu er han vendt hjem igen.

”Jeg har altid haft en drøm om at have min egen butik. Det er en ære at blive en del af Nybolig. Der kan være rigtige mange fordele ved at være i en ny opstartet virksomhed som den frække dreng i klassen, men det er også en stor fordel at være en del af en etableret virksomhed, som både har været igennem de gode og de hårde perioder, som Inge og Palle (Ørtoft) har erfaret,” fortæller Tobias Nielsen til MigogAalborg Bolig.

Ejerkredsen udvides for første gang siden start

Nybolig Palle Ørtoft åbnede den første virksomhed for 25 år siden i Nørresundby, hvor de siden har udvidet med flere butikker og har i dag syv forretninger rundt omkring i Aalborg Kommune med fokus på forskellige boligtyper; herunder lejlighedsbutikken, som er beliggende i det centrale Aalborg på Vesterbro.

”Det er første gang, siden vi startede for 25 år siden, at vi udvider ejerkredsen. Vi har ikke gjort det af nød, men af lyst. Vi har spurgt Tobias om han ville være med, fordi Palle og jeg gerne ville have Tobias med på holdet. Havde det ikke været Tobias, så havde vi ikke gjort det. Det føltes rigtigt. Det kan næsten ikke siges mere end rettidig omhu. Tager man nye kræfter om bord, kan vi bruge vores kræfter andre steder,” fortæller Inge Ørtoft, indehaver af Nybolig Palle Ørtoft, og fortsætter:

“Palle bruger tid til projektsalg, herunder Horisonten som er det nye højhus, der skal bygges i Nørresundby. Jeg vil gerne have mere tid til uddannelse og dygtiggørelse af ejendomsmæglerne og sagsbehandlere hele vejen rundt. Tobias er et friskt pust for ejerkredsen, og vi vil gerne blive ved med at være de bedste til at sælge boliger i Aalborg.”

Tobias er som nævnt et kendt ansigt i lejlighedsbutikken på Vesterbro, hvor han startede sin trainee uddannelse som ejendomsmægler. Tobias blev lært op i alle handlens aspekter, inden han fik lov til at stå på egne ben.

“Jeg skulle starte som sagsbehandler i lejlighedsbutikken for at få en forståelse for, hvordan et salg starter fra start til slut, samtidig med at jeg selv kunne være selvstændig i en handel på sigt. Det med at sidde på en stol hele dagen, er ikke lige mig. Jeg mindes at min kollega var ved at rive hårene af mig, fordi jeg havde glemt at booke en fremvisning med en sælger dengang. Det var godt jeg kom op fra stolen og blev ejendomsmægler,” griner Tobias, som nu er medejer af lejlighedsbutikken.

Kommer fra selvstændige familier

Tobias er født og opvokset i en familie i Vejgaard, som altid har været selvstændige. Det var ikke unormalt, at en arbejdsuge ofte var over de normale 37 timer.

”Jeg kommer fra en selvstændig familie, og jeg ved godt, at det ikke kun er 40 timer om ugen, som skal til for at drive en god forretning. Jeg er opvokset med en mor, der har sin egen tøjbutik, som hun startede, da hun var 18 år. I de første mange af mine leveår var jeg uforstående overfor hun ville arbejde så meget, men efter at jeg er blevet ældre, så er jeg endt samme sted selv. Når du finder et arbejde som du elsker at stå op til, så opfatter man ikke hverdagen som arbejde og har en naturlig lyst til at være der så meget som muligt,” fortæller Tobias.

Tobias mor ejer Naparijri i Bispensgade 15.

Men ikke kun Tobias kommer fra en selvstændig familie. Familien Ørtofts baggrund har stor lighed.

”Palles forældre har altid været selvstændige. Og min far startede op som Danmarks yngste murermester som 18 årig. Jeg tror på, at drivet for at drive en forretning er et DNA som man er født med,” forklarer Inge Ørtoft.

Et styrket team

Nybolig Palle Ørtoft vil gerne sikre sig, at de kan være skarpe på alle parameter til alle boligtyper og alle kundegrupper, hvorfor de synes, de styrker teamet med Tobias som medejer af lejlighedsbutikken.

”Jeg synes, at det er fedt at sælge lejligheder. Den primære målgruppe af sælgere og købere er der, hvor jeg også er i mit liv lige nu, og derfor passer jeg godt i butikken, da jeg kan snakke i øjenhøjde og have en god forståelse for kundernes behov,” forklarer Tobias og fortsætter:

“Samtidig er en stor styrke ved vores team de 7 butikker, hvor der er indspark fra alle vinkler. Der er potentiale til, at vi kan blive en af de største lejlighedsbutikker i Danmark, da alle lejligheder befinder sig i lejlighedsbutikken, hvor vi specialiserer os inden for den boligtype”, fortæller Tobias.

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er uddannede. Vi specialiserer os, og har hundrede procent fokus på den enkelte ejendom. Det er nemlig svært at være ekspert på alle boligtyper,” supplerer Inge Ørtoft.

Mæglerbranchen kan oftest anses som værende en svingdør for medarbejderne, hvor man er i en butik i et par år, og så kommer der nye fristende udfordringer. Men for Nybolig Palle Ørtoft er stabiliteten i medarbejderstaben meget vigtig.

Inge fortsætter: “Vi kan tydeligt se at dem der arbejder hårdt og bruger mange timer, det er også dem der laver de gode resultater. Og Tobias er en hurtigløber”.

Tobias afbryder hurtigt med et skævt grin:

“Ja, på alt andet end på en løbebane”.

Det er tydeligt at Tobias har fået et varmt velkommen hjem til Nybolig Palle Ørtoft.

Omringet af smuk natur: Her kan du bygge nyt og lækkert tæt på Aalborg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Velkommen til Høje Støvring – et område som er i rivende udvikling, og hvor mange flotte boliger skyder op fra jorden.

Hvis I drømmer om at bygge nyt, bo tæt på grønne områder, og ikke mindst i kort køreafstand fra storbyen, så bør du læse videre.

Foruden en fredet natur, så rummer dette nybygger-område en masse oldtidshistorie.

Her er to gravhøje og et lille levn af Hærvejen, men det skal man bestemt ikke lade sig skræmme af – der er nemlig mange muligheder for at bygge fede huse mellem de fredede naturarealer.

Byggegrundene udstedes i to etaper

Nybolig Støvring står for salget af byggegrundene. De bliver solgt over to etaper, hvor skilningen mellem de to etaper er mellem en af gravhøjene.

”Inden længe flytter de først nye beboere ind på etape 2 – mange af dem med helt unik panoramaudsigt over den fredede ådal.

Der bygges virkelig flotte, arkitekttegnede villaer. Da grundene er store, de fleste mellem 1100 og 1200 kvm, er der god udsigt til naturen, uanset hvilken grund man vælger,” fortæller ejendomsmægler Inge-Lene Ebdrup, der er indehaver ved Nybolig Støvring.

Første etape ligger på den side af gravhøjen, der er tættest på Støvring by.

Men man skal være hurtig, for første etape er snart udsolgt.

Anden etape ligger på den anden side af gravhøjen, og ligger længere inde i dalen med Mastrup Å- og sø i bunden.

Minder fra fortiden

Midt i området ligger minderne fra fortiden, hvor to gravhøje og et lille levn af Hærvejen har sin helt egen historie fra oldtiden.

Området er flot kuperet og skråner ned til Mastrupdalen, hvor bækken løber igennem. I bunden af Mastrupdalen er der en lille sø, hvor man blandt andet kan fiske efter ørreder.

Ved Høje Støvring bor du tæt på naturen, samtidig med, at du kun er få kilometer fra Støvring centrum.

Flere og flere søger fra Aalborg mod Støvring, og det forstår man godt. Ved en køretur gennem bymidten finder man masser af indkøbsmuligheder, flere folkeskoler, gymnasium, svømmehal, sportshaller og meget mere.

Transport til byen er heller ikke et problem, da byen har egen togstation, og tager man bilen, ligger Støvring kun et stenkast fra motorvejen mod både Århus og Aalborg.

Læs og se mere om Høje Støvring her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Pensionsselskab opfører nyt kollegie: Studerende bor lige ud til Fjorden

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Studerende i Aalborg får mulighed for at få nogle super fede placeringer, når vi snakker studieboliger.

Nu kommer endnu en attraktiv beliggenhed snart til de studerende.

Pensionsselskabet PFA opfører et nyt kollegie, hvor der er plads til 220 studerende. Kollegiet bliver placeret nord for fjorden ved siden af siloen med kort afstand til Aalborg midtby.

Kollegiet er det andet af i alt fire kommende PFA Kollegier i hele landet.

Studerende kan bo ud til Limfjorden

Som et led i markeringen af PFA’s 100-års fødselsdag i 2017 besluttede Danmarks største kundeejede pensionsselskab at bygge fire nye kollegier i landets største studiebyer København, Odense, Aalborg og Aarhus.

I 2018 begyndte byggeriet af det første kollegie i Odense, og nu er turen kommet til Aalborg.

Aalborgs mange studerende kan glæde sig til flere hundrede nye studieboliger på en attraktiv placering på lige ud til Limfjorden ved Lindholm Brygge 35 – en bygning hvor blandt UCN tidligere har haft til huse.

Michael Bruhn, Ejendomsdirektør i PFA,  ser frem til at påbegynde ombygningen af den nuværende kontorbygning til et kollegie med fokus på fællesskab, bæredygtighed og et stærkt studiemiljø.

”Flere og flere unge mennesker vælger at læse på ungdoms- og videregående uddannelser. Det er meget positivt, men det skaber også pres på boligmassen efter egnede boliger i større byer som Aalborg, der kan betales på et studiebudget.

Vi ser meget frem til at påbegynde byggeriet af moderne og attraktive studieboliger her på denne skønne placering på Lindholm Brygge,” siger Michael Bruhn i en pressemeddelelse.

PFA’s kommende kollegie i Nørresundby, forventes at være færdigt og klar til indflytning i april 2020.

Kollegie tæt på grønne områder

Kollegiet ligger ved siden af Lindholm Strandpark, der i sommer-sæsonen er fuld af liv og aktiviteter.

Derudover vil det være nemt tilgængeligt at komme syd for fjorden ved at benytte sig af kulturbroen. På cykel vil man fra kollegiet nemt kunne være inde i midtbyen på 5-10 minutter.

Som med de øvrige PFA Kollegier er kollegiet i Aalborg bygget med fokus på at skabe rammer om både fællesskab og tid til individuel fordybelse.

Alle værelser har eget bad og toilet, men der er fælles køkkener og dertil kommer en række andre fælles faciliteter, såsom læsesal og fitnessrum.

Kollegiet kommer til at rumme i alt 220 værelser på 13-26 kvadratmeter, og oveni kommer fællesarealerne.

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen ser frem til det nye kollegie.

”Vi oplever en fantastisk vækst og udvikling i Aalborg, især takket være de mange studerende, der vælger Aalborg som ramme for deres uddannelse.

De unge giver byen en særlig stemning af højt humør, håbefuldhed og mod på fremtiden. Derfor gør vi rigtig meget for, at Aalborg skal være en attraktiv studieby, og vores by har gennem de seneste år gennemgået en fantastisk udvikling på netop den konto.

Jeg er derfor både glad og stolt over, at PFA har valgt at bakke op om den udvikling ved at opføre et helt nyt kollegie med en fantastisk placering lige ned til Limfjorden og med supergode faciliteter til de unge,” siger Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Alle PFA’s fire kommende kollegier bliver opført med fokus på bæredygtighed i forhold til både materialer og energiforbrug, og kollegiet i Aalborg skal således certificeres med DGNB-sølv.

PFA ejer i forvejen bygningen, der på nuværende tidspunkt står tom. Ombygningen går i gang snarest.

”Med PFA Kollegier giver vi i anledning af vores 100 års fødselsdag i 2017 noget ekstra tilbage til danskerne.

Vi er sikre på, at kollegiet her kommer til at bidrage til en fortsat positiv udvikling for Aalborg som studieby, og samtidig er det et solidt tilbud til vores kunder samt deres børn og børnebørn,” siger PFA’s ejendomsdirektør Michael Bruhn.

PFA’s 1,2 mio. pensionskunder vil med fortrinsret kunne opskrive deres børn og børnebørn til et værelse.

Drømmer du om ny bolig i 2019?: Bliv godt klædt på til Boligkøbsaften

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at få boligdrømmen til at gå i opfyldelse?

Eller hvordan du skal gribe hele boligjunglen an? Så kan dette arrangement meget vel hjælpe dig på vej til at blive boligejer i 2019.

Mandag d. 28. januar fra klokken 17.00 – 19.00 afholder Købsmæglerne en gratis boligkøbsaften.

Bliv en opmærksom førstegangskøber

Hvis du overvejer at købe en bolig, men ikke er klar over hvordan og hvor du skal starte, så bør du møde op.

“En undersøgelse lavet af boligsiden.dk viser, at 6 ud af 10 boligkøbere opnår afslag i forbindelse med deres boligkøb, samt at 80% af alle boligkøbere oplever en form for usikkerhed i forbindelse med et boligkøb – uanset om det er første, anden eller tredje gang man køber,” fortæller Rasmus Andersen, der er indehaver ved Købsmæglerne.

Læs også: Købsmæglerne tilbyder nu gratis pristjek på boliger

“Vi vil til arrangementet komme ind på boligmarkedet i Aalborg og omegn og tage pulsen på markedet, for at finde ud af, om det er nu, man skal købe bolig.

Samtidig vil vi gøre deltagerne opmærksomme på udfordringer i forbindelse med et boligkøb, og nok vigtigst af alt fortælle om sælgers ejendomsmæglers rolle i forbindelse med et boligkøb,” fortæller Thomas Boe, der også er indehaver ved Købsmæglerne.

Ejendomsmægler er sælgers mand og må ikke rådgive dig

Uanset hvilken type bolig du overvejer at købe, så sikrer Købsmæglerne at klæde dig på, så du går fra arrangementet som opmærksom kommende boligkøber.

De færreste førstegangskøbere er klar over, at ejendomsmægleren er sælgers mand. For dig som køber betyder det, at ejendomsmægleren ikke må rådgive dig i forbindelse med en bolighandel.

Derfor er det en fordel at have en rådgiver i dit hjørne, når du ønsker at investere i mursten – hvad enten du er førstegangskøber, eller om du før har været på boligmarkedet.

Udover at deltagerne vil blive dækket ind med viden om boligmarkedet, vil der under arrangementet være en bank repræsenteret til at fortælle om de økonomiske aspekter i forbindelse med et boligkøb.

Læs også: Førstegangskøbere er ikke skræmt væk af ny lov

“Under boligkøbsaftenen vil vi så vidt mulig dække køberne så godt ind, så de føler sig sikre til bolighandlen,” slutter Thomas Boe af med.

Arrangementet finder sted hos Købsmæglernes kontor ved Gøteborgvej 1, 9200 Aalborg.

Hvad: Boligkøbsaften hos Købsmæglerne
Hvor: Gøteborgvej 1, 9200 Aalborg
Hvornår: Mandag d. 28. januar 17-19
Hvis du er interesseret i at deltage til boligkøbsaftenen kan tilmeldingen ske her

Boligkøbsaftenen er gratis og du kan læse meget mer om arrangementet her

Følg MigogAalborg Bolig på Facebook for alle de seneste nyheder om boligmarkedet og byggeprojekter i Aalborg og omegn – følg siden her