Nybolig Palle Ørtoft: udvider ejerkredsen for første gang i 25 år

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nybolig Palle Ørtoft er blevet et endnu stærkere team med ny ung mand i spidsen. Tobias Nielsen er blevet medindehaver af lejlighedsbutikken.

Tobias er et kendt ansigt i butikken. Han startede i lejlighedsbutikken tilbage i 2015 og efter hårdt arbejde i over et år, blev han tilbudt nye udfordringer ved Din Mægler.

Nu er han vendt hjem igen.

”Jeg har altid haft en drøm om at have min egen butik. Det er en ære at blive en del af Nybolig. Der kan være rigtige mange fordele ved at være i en ny opstartet virksomhed som den frække dreng i klassen, men det er også en stor fordel at være en del af en etableret virksomhed, som både har været igennem de gode og de hårde perioder, som Inge og Palle (Ørtoft) har erfaret,” fortæller Tobias Nielsen til MigogAalborg Bolig.

Ejerkredsen udvides for første gang siden start

Nybolig Palle Ørtoft åbnede den første virksomhed for 25 år siden i Nørresundby, hvor de siden har udvidet med flere butikker og har i dag syv forretninger rundt omkring i Aalborg Kommune med fokus på forskellige boligtyper; herunder lejlighedsbutikken, som er beliggende i det centrale Aalborg på Vesterbro.

”Det er første gang, siden vi startede for 25 år siden, at vi udvider ejerkredsen. Vi har ikke gjort det af nød, men af lyst. Vi har spurgt Tobias om han ville være med, fordi Palle og jeg gerne ville have Tobias med på holdet. Havde det ikke været Tobias, så havde vi ikke gjort det. Det føltes rigtigt. Det kan næsten ikke siges mere end rettidig omhu. Tager man nye kræfter om bord, kan vi bruge vores kræfter andre steder,” fortæller Inge Ørtoft, indehaver af Nybolig Palle Ørtoft, og fortsætter:

“Palle bruger tid til projektsalg, herunder Horisonten som er det nye højhus, der skal bygges i Nørresundby. Jeg vil gerne have mere tid til uddannelse og dygtiggørelse af ejendomsmæglerne og sagsbehandlere hele vejen rundt. Tobias er et friskt pust for ejerkredsen, og vi vil gerne blive ved med at være de bedste til at sælge boliger i Aalborg.”

Tobias er som nævnt et kendt ansigt i lejlighedsbutikken på Vesterbro, hvor han startede sin trainee uddannelse som ejendomsmægler. Tobias blev lært op i alle handlens aspekter, inden han fik lov til at stå på egne ben.

“Jeg skulle starte som sagsbehandler i lejlighedsbutikken for at få en forståelse for, hvordan et salg starter fra start til slut, samtidig med at jeg selv kunne være selvstændig i en handel på sigt. Det med at sidde på en stol hele dagen, er ikke lige mig. Jeg mindes at min kollega var ved at rive hårene af mig, fordi jeg havde glemt at booke en fremvisning med en sælger dengang. Det var godt jeg kom op fra stolen og blev ejendomsmægler,” griner Tobias, som nu er medejer af lejlighedsbutikken.

Kommer fra selvstændige familier

Tobias er født og opvokset i en familie i Vejgaard, som altid har været selvstændige. Det var ikke unormalt, at en arbejdsuge ofte var over de normale 37 timer.

”Jeg kommer fra en selvstændig familie, og jeg ved godt, at det ikke kun er 40 timer om ugen, som skal til for at drive en god forretning. Jeg er opvokset med en mor, der har sin egen tøjbutik, som hun startede, da hun var 18 år. I de første mange af mine leveår var jeg uforstående overfor hun ville arbejde så meget, men efter at jeg er blevet ældre, så er jeg endt samme sted selv. Når du finder et arbejde som du elsker at stå op til, så opfatter man ikke hverdagen som arbejde og har en naturlig lyst til at være der så meget som muligt,” fortæller Tobias.

Tobias mor ejer Naparijri i Bispensgade 15.

Men ikke kun Tobias kommer fra en selvstændig familie. Familien Ørtofts baggrund har stor lighed.

”Palles forældre har altid været selvstændige. Og min far startede op som Danmarks yngste murermester som 18 årig. Jeg tror på, at drivet for at drive en forretning er et DNA som man er født med,” forklarer Inge Ørtoft.

Et styrket team

Nybolig Palle Ørtoft vil gerne sikre sig, at de kan være skarpe på alle parameter til alle boligtyper og alle kundegrupper, hvorfor de synes, de styrker teamet med Tobias som medejer af lejlighedsbutikken.

”Jeg synes, at det er fedt at sælge lejligheder. Den primære målgruppe af sælgere og købere er der, hvor jeg også er i mit liv lige nu, og derfor passer jeg godt i butikken, da jeg kan snakke i øjenhøjde og have en god forståelse for kundernes behov,” forklarer Tobias og fortsætter:

“Samtidig er en stor styrke ved vores team de 7 butikker, hvor der er indspark fra alle vinkler. Der er potentiale til, at vi kan blive en af de største lejlighedsbutikker i Danmark, da alle lejligheder befinder sig i lejlighedsbutikken, hvor vi specialiserer os inden for den boligtype”, fortæller Tobias.

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er uddannede. Vi specialiserer os, og har hundrede procent fokus på den enkelte ejendom. Det er nemlig svært at være ekspert på alle boligtyper,” supplerer Inge Ørtoft.

Mæglerbranchen kan oftest anses som værende en svingdør for medarbejderne, hvor man er i en butik i et par år, og så kommer der nye fristende udfordringer. Men for Nybolig Palle Ørtoft er stabiliteten i medarbejderstaben meget vigtig.

Inge fortsætter: “Vi kan tydeligt se at dem der arbejder hårdt og bruger mange timer, det er også dem der laver de gode resultater. Og Tobias er en hurtigløber”.

Tobias afbryder hurtigt med et skævt grin:

“Ja, på alt andet end på en løbebane”.

Det er tydeligt at Tobias har fået et varmt velkommen hjem til Nybolig Palle Ørtoft.

50 nye lækre lejligheder udlejes: Åbent Hus i Kildestrømmen søndag

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Photo by: Stoklund Medieproduktion (www.stoklund.net)
Photo by: Stoklund Medieproduktion (www.stoklund.net)

I et roligt kvarter på Eternitten ligger Kildestrømmen, som er en vej med flere nybyggede punkthuse.

I den nye bydel er der lagt op til, at man kan sætte tempoet ved de grønne oaser, og der er højt til loftet i både leje- og ejerboligerne.

Området er ideelt for beboere i alle aldre – og det er tydeligt at se ved ét af de nyeste byggerier på Kildestrømmen.

Pr. 1. december står nybyggeriet klar til udlejning med hele 50 lejligheder i det grønne kvarter på Eternitten, og du kan komme til åbent hus på søndag fra kl. 13-15.

Lejligheder i fem forskellige varianter

Den første bygning, som står klar til udlejning,  ligger op af dejligt åbent areal, som skaber masser af luft omkring ejendommen.

Lejlighederne i Kildestrømmen varierer mellem 58-84 kvadratmeter.

De kan lejes i fem forskellige varianter, hvor lejlighederne enten er to-eller tre-værelses, hvilket gør at lejlighederne rammer et bredt segment.

“Der bliver skabt dynamik i byggeriet. Lejlighederne henvender sig utrolig bredt.

Kildestrømmen bliver et blandet miljø, hvor der både flytter ældre par, unge studerende og børnefamilier ind. Lejlighederne henvender sig utrolig bredt.

Udlejningen af lejlighederne er allerede godt i gang ,” fortæller Teresa Brix fra ProDomus, som står for udlejningen.

Foruden at lejlighederne rammer et bredt segment, er der tænkt over forskellige behov i lejlighederne.

“Lejlighederne er både til de lejere, som ønsker sig enten et lækkert køkken med køkkenø med skuffer, eller et walk-in closet til soveværelset. Desuden er der gulvvarme over det hele. Der er virkelig kælet for detaljerne,” fortæller Teresa Brix.

Lejlighederne i stueplanen får egen have, hvorimod lejlighederne på 1.-4. sal har adgang til egen altan, som har en størrelse mellem 8-10 kvadratmeter, med plads til både havemøbler og gasgrill.

“Området er perfekt for de mennesker, som ønsker at bo lidt væk fra midtbyens larm, og stadig være tæt på det hele.

Uanset om man arbejder i Aalborg midtby eller udenfor Aalborg, så er det nemt at komme frem – der er kun 10 minutter på cykel ind til midtbyen, og 5 minutters kørsel ud til motorvejen, uanset om det er nord- eller sydgående retning.

Nybyggeriet rummer også en række ekstra  faciliteter. Der er blandt andet elevator i ejendommene, og som lejer vil man også have mulighed for egen privat parkeringsplads.

Åbent hus hver søndag resten af året

Disse skønne lejligheder kan opleves til åbent hus arrangement hver søndag resten af året fra kl. 13-15 (eksklusivt d. 23. og 30. december).

Her er der mulighed for at se prøvelejligheden, og opleve hvordan den ene af de fem varianter af lejlighederne er indrettet.Vi har lovet ProDomus, at såfremt man ønsker en fremvisning af lejemålene, står der allerede nu en møbleret prøvelejlighed klar. Man kan læse mere her eller kontakte ProDomus på e-mail team1@prodomus.dk eller på telefonnumre: 30214076 eller 98120500.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Godt naboskab: Aalborg-firma laver projektpulje til lejere

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

En ny projektpulje på 10.000 kr. skal støtte op om lejerdrevne projekter og initiativer med nabofælleskab for øje.

Bag initiativet står Frost og Kjøller Ejendomme, som har en stadig voksende boligportefølje i Aalborg og omegn.

Frost og Kjøller Ejendomme vil i det kommende år gøre noget ekstra for deres lejere med projektpuljen.

Projektpuljen uddeles i det kommende år, og som lejer har du mulighed for søge tilskud til et projekt, som driver et godt naboskab.

Gode nabofællesskaber giver tryghed

Der er ikke nogen tvivl om, at gode nabofællesskaber hænger direkte sammen med velvære og tryghed.

Men er gode nabofællesskaber kun forbeholdt dem som flytter i ejerbolig på forstadens mest børnevenlige villavej?

Svaret er nej. Gode nabofællesskaber er fælles eje, slår udlejningsfirmaet Frost og Kjøller Ejendomme fast.

De mener, at boliglejere har ligeså mange muligheder og drivkraft til at have et velfungerende og socialt sammenhold på tværs af ejendommen eller i et boligområdet som dem, der køber deres bolig.

Som lejer behøver du ikke at undgå naboens blik op ad trappen på vej op til 4. sal, eller når du en søndag morgen er på vej i Fakta for at hente salt til dit blødkogte æg. For godt nabofællesskab er fælleseje og noget man skaber sammen.

Om det er et tilskud til vej-festen, til et vej-arrangement i højsæsonen i form af juleklippestue og påskeharejagt for boligområdets børn, t-shirts til fodboldturnering eller et tilskud til strikkeklubben i boligområdet, som har brug for garn eller noget godt til ganen, så er mulighederne mange.

Men selvom alle har mulighed for at skabe en god fælles nabokultur, kan det være svært at tage det første skridt og tage initiativ til at opbygge en god kultur på tværs af naboerne.

Behov for socialt fællesskab

Nuværende tendenser i det danske samfund peger på, at stadigt flere danskere savner sociale fællesskaber som en modpol til det meget individualistpræget samfund som mange af os lever i i dag.

I ”Den Nationale Sundhedsprofil” fra 2017 scorer Nordjylland højest på landsgennemsnittet hvad angår ensomhed blandt danskerne.

Dette er en kedelig tendens, som kan afhjælpes med sunde, sociale fællesskaber – også i nærområdet blandt naboer samt boligområdet.

På baggrund af den viden vi har samlet om samfundets tendenser og vores feedback fra vores nuværende lejere, fandt vi frem til at behovet og ønsket om flere sociale fællesskaber var efterspurgt. Derfor besluttede vi os for at støtte op om projekter, ideer og initiativer drevet af vores lejere, med det formål at skabe gode nabofællesskaber,” fortæller Anne Mette Frost, partner i Frost og Kjøller Ejendomme A/S.

De gode nabofællesskaber er ofte nogen, der er drevet af initiativrige ildsjæle og dem møder de dagligt blandt deres lejere.

“Vi har lejere som er drevet af at skabe værdi på kryds og tværs i deres boligområde. Nogle går tur med naboens hund, andre mødes over fællesmiddage og Vild Med Dans, og nogle børn deler gavmildt ud af deres fodboldgrej så vejens børn og unge kan spille turnering sammen i den friske luft,” udtaler Anne Mette Frost.

De små og store initiativer er med til at skabe sammenhold og tryghed blandt deres lejere, og især i deres nybyggerkvarterer ser de gode eksempler på, hvordan man i fællesskab kan skabe et godt nabofællesskab.

Hvis man ønsker søge tilskud kan ansøgningen findes findes på Frost og Kjøller Ejendommes hjemmeside, hvor man også kan læse mere om hvilke krav der skal opfyldes for at modtage tilskud.

Læs mere om FROST OG KJØLLERS NABOFÆLLESSKABSPULJE 2019 her.

Der kan søges tilskud inden for kalenderåret 1. januar til 31. december 2019.

Panoramaudsigt fra øst til vest: Få en af de vildeste udsigter i Aalborg-området

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Med de mange nybyggerier langs havnefronten på både Aalborg- og Nørresundby siden, kan det være svært at vælge, hvilken side af fjorden man ønsker at bo på.

Nu udbydes der eksklusive ejerlejligheder til salg på Nørresundbys havnefront med udsigt til alle verdenshjørner i lejlighederne – særligt én lejlighed har (måske) den bedste udsigt til fjorden med udsigt fra øst til vest.

Nyd udsigten til Aalborg Skyline

Lejlighederne står som nabo til Limfjordsbroen nærmere under adressen Havnegade. Holder man lidt øje med udviklingen på Nørresundby havnefront, vil man også have set to bygninger, i forskellige højder, skyde op – Det er her, lejlighederne er blevet bygget.

Størrelserne på boligerne varierer fra 93 kvm. til 191, og kan købes fra 2.795.000 kr. og helt op til det svimlende beløb på 7.895.000 kr. inkl. egen privat parkeringsplads.

Alle lejligheder vil have en fantastisk udsigt til Aalborgs skyline, og der er mulighed for at se denne fra alle hjørner i lejlighederne, hvor der er lavet store vinduespartier.

Særligt én lejlighed har en udsigt, som de færreste lejligheder i Aalborg Kommune kan prale af.

Penthouselejligheden i den højeste af de to bygninger har udsigt til Aalborg OG det mest af det sydlige Nørresundby – en panoramaudsigt over hele Limfjorden, og man kan endda se helt til Egholm.

En udsigt som vil give julelys i øjnene for de fleste.

Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

Desuden vil penthouselejligheden være i 2 plan på 191 kvm. med to værelser, et soveværelse med walk-in closet.

Udearealerne er også over det sædvanlige i denne lejlighed – her får man intet mindre end 2 altaner, et orangeri og en privat tagterrasse.

Se alle lejlighederne her.

Det nye Nørresundby

Ligesom Aalborg by, vil Nørresundby blive ændret de kommende år med de nye udviklingsplaner.

For både på den østlige- og vestlige side af Nørresundby havnefronten er der store projektplaner i gang.

Planerne på Stigsborgs Brygge i det østlige Nørresundby er godt i gang med endnu flere boliger, skole og reaktive aktivitetsområder.

På det vestlige bygges der i øjeblikket som aldrig før, hvor højhusbyggeriet Horisonten får sin placering.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.