Nybolig Palle Ørtoft: udvider ejerkredsen for første gang i 25 år

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nybolig Palle Ørtoft er blevet et endnu stærkere team med ny ung mand i spidsen. Tobias Nielsen er blevet medindehaver af lejlighedsbutikken.

Tobias er et kendt ansigt i butikken. Han startede i lejlighedsbutikken tilbage i 2015 og efter hårdt arbejde i over et år, blev han tilbudt nye udfordringer ved Din Mægler.

Nu er han vendt hjem igen.

”Jeg har altid haft en drøm om at have min egen butik. Det er en ære at blive en del af Nybolig. Der kan være rigtige mange fordele ved at være i en ny opstartet virksomhed som den frække dreng i klassen, men det er også en stor fordel at være en del af en etableret virksomhed, som både har været igennem de gode og de hårde perioder, som Inge og Palle (Ørtoft) har erfaret,” fortæller Tobias Nielsen til MigogAalborg Bolig.

Ejerkredsen udvides for første gang siden start

Nybolig Palle Ørtoft åbnede den første virksomhed for 25 år siden i Nørresundby, hvor de siden har udvidet med flere butikker og har i dag syv forretninger rundt omkring i Aalborg Kommune med fokus på forskellige boligtyper; herunder lejlighedsbutikken, som er beliggende i det centrale Aalborg på Vesterbro.

”Det er første gang, siden vi startede for 25 år siden, at vi udvider ejerkredsen. Vi har ikke gjort det af nød, men af lyst. Vi har spurgt Tobias om han ville være med, fordi Palle og jeg gerne ville have Tobias med på holdet. Havde det ikke været Tobias, så havde vi ikke gjort det. Det føltes rigtigt. Det kan næsten ikke siges mere end rettidig omhu. Tager man nye kræfter om bord, kan vi bruge vores kræfter andre steder,” fortæller Inge Ørtoft, indehaver af Nybolig Palle Ørtoft, og fortsætter:

“Palle bruger tid til projektsalg, herunder Horisonten som er det nye højhus, der skal bygges i Nørresundby. Jeg vil gerne have mere tid til uddannelse og dygtiggørelse af ejendomsmæglerne og sagsbehandlere hele vejen rundt. Tobias er et friskt pust for ejerkredsen, og vi vil gerne blive ved med at være de bedste til at sælge boliger i Aalborg.”

Tobias er som nævnt et kendt ansigt i lejlighedsbutikken på Vesterbro, hvor han startede sin trainee uddannelse som ejendomsmægler. Tobias blev lært op i alle handlens aspekter, inden han fik lov til at stå på egne ben.

“Jeg skulle starte som sagsbehandler i lejlighedsbutikken for at få en forståelse for, hvordan et salg starter fra start til slut, samtidig med at jeg selv kunne være selvstændig i en handel på sigt. Det med at sidde på en stol hele dagen, er ikke lige mig. Jeg mindes at min kollega var ved at rive hårene af mig, fordi jeg havde glemt at booke en fremvisning med en sælger dengang. Det var godt jeg kom op fra stolen og blev ejendomsmægler,” griner Tobias, som nu er medejer af lejlighedsbutikken.

Kommer fra selvstændige familier

Tobias er født og opvokset i en familie i Vejgaard, som altid har været selvstændige. Det var ikke unormalt, at en arbejdsuge ofte var over de normale 37 timer.

”Jeg kommer fra en selvstændig familie, og jeg ved godt, at det ikke kun er 40 timer om ugen, som skal til for at drive en god forretning. Jeg er opvokset med en mor, der har sin egen tøjbutik, som hun startede, da hun var 18 år. I de første mange af mine leveår var jeg uforstående overfor hun ville arbejde så meget, men efter at jeg er blevet ældre, så er jeg endt samme sted selv. Når du finder et arbejde som du elsker at stå op til, så opfatter man ikke hverdagen som arbejde og har en naturlig lyst til at være der så meget som muligt,” fortæller Tobias.

Tobias mor ejer Naparijri i Bispensgade 15.

Men ikke kun Tobias kommer fra en selvstændig familie. Familien Ørtofts baggrund har stor lighed.

”Palles forældre har altid været selvstændige. Og min far startede op som Danmarks yngste murermester som 18 årig. Jeg tror på, at drivet for at drive en forretning er et DNA som man er født med,” forklarer Inge Ørtoft.

Et styrket team

Nybolig Palle Ørtoft vil gerne sikre sig, at de kan være skarpe på alle parameter til alle boligtyper og alle kundegrupper, hvorfor de synes, de styrker teamet med Tobias som medejer af lejlighedsbutikken.

”Jeg synes, at det er fedt at sælge lejligheder. Den primære målgruppe af sælgere og købere er der, hvor jeg også er i mit liv lige nu, og derfor passer jeg godt i butikken, da jeg kan snakke i øjenhøjde og have en god forståelse for kundernes behov,” forklarer Tobias og fortsætter:

“Samtidig er en stor styrke ved vores team de 7 butikker, hvor der er indspark fra alle vinkler. Der er potentiale til, at vi kan blive en af de største lejlighedsbutikker i Danmark, da alle lejligheder befinder sig i lejlighedsbutikken, hvor vi specialiserer os inden for den boligtype”, fortæller Tobias.

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er uddannede. Vi specialiserer os, og har hundrede procent fokus på den enkelte ejendom. Det er nemlig svært at være ekspert på alle boligtyper,” supplerer Inge Ørtoft.

Mæglerbranchen kan oftest anses som værende en svingdør for medarbejderne, hvor man er i en butik i et par år, og så kommer der nye fristende udfordringer. Men for Nybolig Palle Ørtoft er stabiliteten i medarbejderstaben meget vigtig.

Inge fortsætter: “Vi kan tydeligt se at dem der arbejder hårdt og bruger mange timer, det er også dem der laver de gode resultater. Og Tobias er en hurtigløber”.

Tobias afbryder hurtigt med et skævt grin:

“Ja, på alt andet end på en løbebane”.

Det er tydeligt at Tobias har fået et varmt velkommen hjem til Nybolig Palle Ørtoft.

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Tæt på Aalborg: Attraktive byggegrunde med natur-udsigt er nu til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Flere og flere har en drøm om at bygge en spritny bolig ud fra egne behov og ønsker.

Men før første spadestik til fundamentet kan tages på drømmehuset, kræver det en byggegrund.

Blot et kvarters kørsel fra Aalborg, mellem Svenstrup og Støvring, ligger Øster Hornum.

Det er en by, som passer til hele familien og byder på alt hvad der er nødvendigt i det daglige. Det er samtidig en by, der rummer et helt særligt fællesskab.

Lige nu er der 15 attraktive byggegrunde til salg i området, men du skal skynde dig, for de første tre er allerede solgt.

Nybolig Støvring, der har stort lokalkendtskab i området, sælger grundene og inviterer til første spadestik på byggemodningen på lørdag d. 27. april kl. 11.00.

En by med godt fællesskab

Øster Hornum ligger i kort afstand til Aalborg. Byen har over 1000 borgere, og er en by der er i stor vækst.

De 15 byggegrunde er i et område, der prydes med naturrige og grønne steder. De ligger placeret, så man fra grundene har udkig til de åbne marker mod syd og vest.

Grundene giver dig muligheden for at gå fra husdrøm til drømmehus ved at bygge et spritnyt hus i en by, der kommer til at udvikle sig eksplosivt.

Øster Hornum byder på alt hvad familien har brug for i dagligdagen.

Her er både på skole, institutioner, sportsaktiviteter, og gode indkøbsmuligheder.

Derudover har byen et helt særligt fællesskab, hvor flere af byens borgere mødes til fællesarrangementer, samt “Vi spiser sammen” aktiviteter.

Din familie og dig har mulighed for at blive en del af dette skønne fællesskab, hvor godt naboskab står øverst på dagsordenen.

Køb grunden og byg drømmeboligen

Det forventes, at byggegrundene er klar til at blive bygget på i løbet af august 2019. Grundene har en stor diversitet både i størrelser og former, der gør, at de rammer en bred målgruppe.

Uanset om det er tanken om, at være de første til at bo i et helt nyt hus, eller om det er det store køkkenalrum, hvor hele familien samles, der trækker, så er der her frit valg på alle hylder.

Måske er behovet flere værelser i boligen eller to badeværelser, et kontor og et walk-in closet ved siden af soveværelset.

Måske er det ikke kun huset, der rummer drømmen, men tanken om at have en stor have. Mulighederne er mange, når drømmene først får frit spil.

Når alt kommer til alt, så spiller økonomien en stor rolle i forhold til drømmen om at bygge nyt. Grundene kan findes i et større udvalg og billigere, så snart man begiver sig lidt udenfor Aalborg.

Størrelserne på grundene er fra 800 – 1900 kvadratmeter, og afhængig af hvilken størrelse grunden har, er prisen også derefter.

Priserne starter fra 550.000 kr. op til 700.000 kr. Priserne er inkl. tilslutningsafgifter, dog uden fjernvarme. Se meget mere om de forskellige grunde med priser og størrelser

Du kan finde mange flere informationer og fakta omkring byggegrundene ved at klikke her.

Første spadestik af grundene sker d. 27 april kl. 11.00. Efter spadestikket vil der blive serveret pølse og brød.

Hør om planerne med Vestbyen og Spritten: Kom med til spændende event på Ulla T

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Aalborg er i rivende udvikling på byudviklingsfronten.

Det er på den ene side vildt fedt, men på den anden side kan det være svært at følge med, i alt det der skal ske.

Noget som de færrest er klar over er, at vi som borgere i Aalborg faktisk har indflydelse på byudviklingen.

I den kommende tid har By- og Landskabsforvaltningen fokus på, hvad der skal ske i Vestbyen.

For her kommer der også til at ske en hel masse. Blandt andet kommer Aalborgs nye Plusbus til at køre på Kastetvej og forbinde Vestbyen til resten af Aalborg med en hurtig busforbindelse.

Vil du være med til at diskutere fremtidens byudviklingsplan for Aalborgs Vestby, så inviterer MigogAalborg Bolig til en hyggelig aften, hvor du har mulighed for at høre om de nye visioner bag byudviklingen og ikke mindst om alt det der skal ske på Spritten.

Det sker tirsdag d. 30. april kl. 18.30-21.30 på Ulla Terkelsen London, hvor der vil blive serveret lækker tapas med lidt at drikke og en kop kaffe/te med dessert.

Du får nogle spændende oplæg fra to af Aalborgs vigtigste folk i byudvikling lige nu samt mad og drikke for kun 159 kr.

Arrangementet er for dig, der er nysgerrig på Aalborgs byudvikling og ikke mindst på Spritten.

Du kan tilmelde dig lige her

Sidst vi lavede et event i den her stil, blev det udsolgt på to dage. Der er også denne gang begrænset antal pladser.

Martin Nielsen kommer og fortæller om Spritten og Harbour Gate

Martin Nielsen er manden bag det ambitiøse Cloud City projekt på Spritten. Han starter aftenen ud med at fortælle omkring Spritgrunden.

Her vil Martin Nielsen komme ind på visionerne bag Spritgrunden, Harbour Gate og Cloud City.

Illustration af Artcenter Spritten

Rådmand Hans Henrik fortæller om Fremtidens Aalborg

Rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen fortæller derefter om de emner, som Aalborg Kommune har lagt ud til debat, og der vil være rig mulighed for at komme med input og kommentarer til rådmanden.

Her kommer han blandt ind på området ved Limfjordsværftet  der udvikles til beboelse og erhverv med særligt fokus på det maritime miljø.

Hans Henrik Henriksen har om nogen styr på samtlige detaljer i Aalborgs byudvikling.

Hans Henrik Henriksen
Rådmand, By- og Landskabsforvaltningen Aalborg Kommune
Foto: © Lars Horn / Baghuset.
Dato: 30.05.18

Programmet for aftenen på Ulla Terkelsen London

18.30 – Der bydes velkommen

18.45 – Martin Nielsen fortæller visionerne og projekterne omkring Spritten.

19.15 – Maden serveres som buffet

20.00 – Rådmand Hans Henrik Henriksen fortæller om de nye visionerne for Vestbyen

20.45 – kaffe/the og dessert serveres

Hvad: Event om visionerne for Vestbyen og Spritgrunden
Hvor: Ulla Terkelsen London, Kastetvej 36 9000 Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 30. april kl. 18.30.

Du kan tilmelde dig arrangementet lige her.