Nybolig Palle Ørtoft: udvider ejerkredsen for første gang i 25 år

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nybolig Palle Ørtoft er blevet et endnu stærkere team med ny ung mand i spidsen. Tobias Nielsen er blevet medindehaver af lejlighedsbutikken.

Tobias er et kendt ansigt i butikken. Han startede i lejlighedsbutikken tilbage i 2015 og efter hårdt arbejde i over et år, blev han tilbudt nye udfordringer ved Din Mægler.

Nu er han vendt hjem igen.

”Jeg har altid haft en drøm om at have min egen butik. Det er en ære at blive en del af Nybolig. Der kan være rigtige mange fordele ved at være i en ny opstartet virksomhed som den frække dreng i klassen, men det er også en stor fordel at være en del af en etableret virksomhed, som både har været igennem de gode og de hårde perioder, som Inge og Palle (Ørtoft) har erfaret,” fortæller Tobias Nielsen til MigogAalborg Bolig.

Ejerkredsen udvides for første gang siden start

Nybolig Palle Ørtoft åbnede den første virksomhed for 25 år siden i Nørresundby, hvor de siden har udvidet med flere butikker og har i dag syv forretninger rundt omkring i Aalborg Kommune med fokus på forskellige boligtyper; herunder lejlighedsbutikken, som er beliggende i det centrale Aalborg på Vesterbro.

”Det er første gang, siden vi startede for 25 år siden, at vi udvider ejerkredsen. Vi har ikke gjort det af nød, men af lyst. Vi har spurgt Tobias om han ville være med, fordi Palle og jeg gerne ville have Tobias med på holdet. Havde det ikke været Tobias, så havde vi ikke gjort det. Det føltes rigtigt. Det kan næsten ikke siges mere end rettidig omhu. Tager man nye kræfter om bord, kan vi bruge vores kræfter andre steder,” fortæller Inge Ørtoft, indehaver af Nybolig Palle Ørtoft, og fortsætter:

“Palle bruger tid til projektsalg, herunder Horisonten som er det nye højhus, der skal bygges i Nørresundby. Jeg vil gerne have mere tid til uddannelse og dygtiggørelse af ejendomsmæglerne og sagsbehandlere hele vejen rundt. Tobias er et friskt pust for ejerkredsen, og vi vil gerne blive ved med at være de bedste til at sælge boliger i Aalborg.”

Tobias er som nævnt et kendt ansigt i lejlighedsbutikken på Vesterbro, hvor han startede sin trainee uddannelse som ejendomsmægler. Tobias blev lært op i alle handlens aspekter, inden han fik lov til at stå på egne ben.

“Jeg skulle starte som sagsbehandler i lejlighedsbutikken for at få en forståelse for, hvordan et salg starter fra start til slut, samtidig med at jeg selv kunne være selvstændig i en handel på sigt. Det med at sidde på en stol hele dagen, er ikke lige mig. Jeg mindes at min kollega var ved at rive hårene af mig, fordi jeg havde glemt at booke en fremvisning med en sælger dengang. Det var godt jeg kom op fra stolen og blev ejendomsmægler,” griner Tobias, som nu er medejer af lejlighedsbutikken.

Kommer fra selvstændige familier

Tobias er født og opvokset i en familie i Vejgaard, som altid har været selvstændige. Det var ikke unormalt, at en arbejdsuge ofte var over de normale 37 timer.

”Jeg kommer fra en selvstændig familie, og jeg ved godt, at det ikke kun er 40 timer om ugen, som skal til for at drive en god forretning. Jeg er opvokset med en mor, der har sin egen tøjbutik, som hun startede, da hun var 18 år. I de første mange af mine leveår var jeg uforstående overfor hun ville arbejde så meget, men efter at jeg er blevet ældre, så er jeg endt samme sted selv. Når du finder et arbejde som du elsker at stå op til, så opfatter man ikke hverdagen som arbejde og har en naturlig lyst til at være der så meget som muligt,” fortæller Tobias.

Tobias mor ejer Naparijri i Bispensgade 15.

Men ikke kun Tobias kommer fra en selvstændig familie. Familien Ørtofts baggrund har stor lighed.

”Palles forældre har altid været selvstændige. Og min far startede op som Danmarks yngste murermester som 18 årig. Jeg tror på, at drivet for at drive en forretning er et DNA som man er født med,” forklarer Inge Ørtoft.

Et styrket team

Nybolig Palle Ørtoft vil gerne sikre sig, at de kan være skarpe på alle parameter til alle boligtyper og alle kundegrupper, hvorfor de synes, de styrker teamet med Tobias som medejer af lejlighedsbutikken.

”Jeg synes, at det er fedt at sælge lejligheder. Den primære målgruppe af sælgere og købere er der, hvor jeg også er i mit liv lige nu, og derfor passer jeg godt i butikken, da jeg kan snakke i øjenhøjde og have en god forståelse for kundernes behov,” forklarer Tobias og fortsætter:

“Samtidig er en stor styrke ved vores team de 7 butikker, hvor der er indspark fra alle vinkler. Der er potentiale til, at vi kan blive en af de største lejlighedsbutikker i Danmark, da alle lejligheder befinder sig i lejlighedsbutikken, hvor vi specialiserer os inden for den boligtype”, fortæller Tobias.

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er uddannede. Vi specialiserer os, og har hundrede procent fokus på den enkelte ejendom. Det er nemlig svært at være ekspert på alle boligtyper,” supplerer Inge Ørtoft.

Mæglerbranchen kan oftest anses som værende en svingdør for medarbejderne, hvor man er i en butik i et par år, og så kommer der nye fristende udfordringer. Men for Nybolig Palle Ørtoft er stabiliteten i medarbejderstaben meget vigtig.

Inge fortsætter: “Vi kan tydeligt se at dem der arbejder hårdt og bruger mange timer, det er også dem der laver de gode resultater. Og Tobias er en hurtigløber”.

Tobias afbryder hurtigt med et skævt grin:

“Ja, på alt andet end på en løbebane”.

Det er tydeligt at Tobias har fået et varmt velkommen hjem til Nybolig Palle Ørtoft.

Åbent hus flere steder i Aalborg: Se adskillige boliger på én dag

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Er du boligsøgende, eller nysgerrig på hvordan din drømmebolig egentlig ser ud? Så er der denne weekend rig mulighed for at få tilfredsstillet både drømmen og nysgerrigheden.

I denne weekend afholder flere mæglere nemlig åbent hus, og der er derfor mulighed for sightseeing blandt de forskellige boliger til salg i byen.

Mange lokale døre er åbne

Hvis ikke der er lagt planer for denne weekend, giver vi her et bud på, hvad du kan bruge din tid på, hvis du går rundt med boligdrømme.

Din Mægler og Home holder denne weekend åbent hus for de fleste af deres boligemner.

Home har valgt at holde åbent hus-arrangement hele weekenden, hvorimod Din Mægler har samlet deres åbent hus- arrangement på søndag. Det giver muligheden for at se adskillige boliger på én dag.

Åbent hus-arrangementet er ikke kun for køberne. Sælgerne har også mulighed for at komme ud og drage inspiration til deres kommende bolig.

Har du læst vores artikel, hvor en boligadvokat giver gode råd til, når du skal købe en bolig?

Fede boliger som skal opleves

Der er ét helt hav af lækre boliger, som der afholdes åbent hus på. Her er MigogAalborg Boligs bedste bud på boliger, som skal opleves.

Lækkert rækkehus: Vitus Berings Vej 23, 9210 Aalborg SØ

dmbolig.dk, Vitus Berings Vej 23, 9210 Aalborg SØ

Skøn lejlighed i to etager: Falstergade 7 st., 9000 Aalborg

home.dk, Falstergade 7 st., 9000 Aalborg

132 kvadratmeter nyrenoveret lejlighed: Østergravensgade 9 st. th. 9000 Aalborg

dmbolig.dk, Østergravensgade 9 st. th. 9000 Aalborg

Smuk villa i 4 etager: Ny Kærvej 26, 9000 Aalborg

home.dk, Ny Kærvej 26, 9000 Aalborg

Se alle emner Din Mægler afholder åbent hus på her.

Se alle emner Home afholder åbent hus på her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Åbent hus i weekenden: Lækre rækkehuse står klar i Hasseris Enge

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
tmestate.dk
tmestate.dk

Ved området på det nye Hasseris Enge er den store byudvikling for alvor ved at tage fart.

Her er de fleste af boligbyggerierne ved at nå deres afslutning, og dermed rykker flere og flere ind i området.

Det ligner måske stadig en byggeplads for nogen, men for enden af Poul Anker Bechs Vej, på den lukkede vej helt op mod engene, står otte eksklusive rækkehuse nu færdige og udlejningsklar.

Området er uden tvivl ét af de mest attraktive byudviklingsområder i Aalborg i øjeblikket.

8 nye lækre boliger til leje

Rækkehusene har den bedste beliggenhed i naturskønne Hasserislund med en fantastisk lokation ved de grønne enge, og stadig kun få kilometer til Aalborg midtby.

Rækkehusene er i to plan og opført i de bedste materialer i eksklusiv kvalitet. Der er 4 forskellige boligtyper, hvoraf de største er op til 151 kvadratmeter.

Allerede ved første håndsindtrykket kan man udefra se, at rækkehusene er noget helt for sig selv. Rækkehusene minder om lækre funkis-villaer, der er sammenflettet. Her er der indgangspartier med egen terrasse og carporte til hver enkelt bolig.

TMestate.dk

I stueplan er der entré, som har klinkebelagte gulve, toilet, opbevaringsrum, et smukt og elegant Hanstholm køkken, stue og spisestue.

På 1. salen er der et badeværelse med vaskesøjle, et soveværelse og to værelser, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for indretningsmulighederne.

TMestate.dk

 

TMestate.dk

Fra hvert et verdenshjørne i boligen, vil du have en fantastisk udsigt ud til de omkringliggende grønne områder.

tmestate.dk

På begge sider af boligen er der egen terrasse. Der vil blive plantet bøgehæk mellem boligerne på terrassen bag huset, således totalt privatliv opnås, når man vil nyde friheden på terrassen i det solrige sommerhalvår.

Dynamisk område for alle

Udover alle de nye smukke boliger, som pryder området, så er arealet dynamisk med plads til beboere i alle aldersgrupper.

Det omkringliggende område er præget af naturskønne omgivelser med plads til ophold og aktivitet. Her er der igangsat implementeringen af en klimapark, der kommer til at bestå af regnvandssøer, vandløb, stier og beplantning – alt sammen med tanke på miljøet.

Som lejer vil man være tæt på Aalborgs skønneste natur og tæt på det pulserende byliv med både kort afstand til midtbyen og City syd.

Hvis du vil have mulighed for at se og høre mere omkring disse skønne boliger, så afholdes der åbent hus på søndag d. 23/9 fra klokken 13.00 – 14.00

Du kan se meget mere om rækkehusene her.

Ved yderligere informationer eller ønske om en fremvisning kan Thorkild Kristensen Erhverv kontaktes på tlf.: 96 31 60 00 eller erhverv@thorkildkristensen.dk.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Nyt projekt: Teatergården bliver helt nyt boligbyggeri i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
abhim.dk
abhim.dk

De sidste mange år har Aalborgs havnefront ændret sig, og den ene nye bygning efter den anden er skudt i vejret.

Men det gamle Aalborg ændres også flere steder i midtbyen, hvor Budolfi Plads allerede er under en gevaldig transformation.

I teaterkvarteret foregår der også ændringer. Hvis man ofte kommer igennem Sankelmarksgade, så har man opdaget, at bygningen hvor Aalborgs ældste gavlmaleri “Fred for Kvinder” af den nøgne kvinde med Fred og Forsoning er ved at blive revet ned.

Den 28. september tager Himmerland Boligforening første spadestik til en hel ny bygning i teaterkvarteret, som skal rumme nye lækre lejeboliger.

Flere familieboliger på vej

Den nye bygning, som er blevet navngivet “Teatergården”, bliver opført som én samlet bebyggelse.

Den vil visuelt blive opdelt i byhusfacader med trappeopgange og portåbninger for at bevare samme stil, som der allerede er i det nuværende Sankelmarksgade.

“For vores vedkommende er der tale om en renovering af de ni boliger, vi har på adressen Sankelmarksgade 2-4, og opførelse af 36 nye almene boliger, mens Ejendomsmæglernes Fond bidrager med 13 privatfinansierede boliger,” oplyser Himmerland Boligforenings direktør, Ole Nielsen på Himmerland Boligforenings hjemmeside.

abhim.dk

Himmerland Boligforening ejede i forvejen de gamle bygninger, som er ved at blive revet ned.

“Vi har i en lang årrække haft en lille afdeling bestående af ni ældre to- og fireværelses boliger i et par byhuse i Sankelmarksgade. Vi går nu i gang med en total renovering af afdelingen, der i samme omgang bliver udbygget, så der kommer 48 særdeles attraktive lejeboliger i den absolutte bymidte, siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

De nye lejeboliger bliver mellem to til fire værelser og vil have en gennemsnitlig størrelse på 90 kvadratmeter.

Det er forventeligt at boligerne er klar ved ultimo 2019 – primo 2020.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.