Nybolig Palle Ørtoft: udvider ejerkredsen for første gang i 25 år

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nybolig Palle Ørtoft er blevet et endnu stærkere team med ny ung mand i spidsen. Tobias Nielsen er blevet medindehaver af lejlighedsbutikken.

Tobias er et kendt ansigt i butikken. Han startede i lejlighedsbutikken tilbage i 2015 og efter hårdt arbejde i over et år, blev han tilbudt nye udfordringer ved Din Mægler.

Nu er han vendt hjem igen.

”Jeg har altid haft en drøm om at have min egen butik. Det er en ære at blive en del af Nybolig. Der kan være rigtige mange fordele ved at være i en ny opstartet virksomhed som den frække dreng i klassen, men det er også en stor fordel at være en del af en etableret virksomhed, som både har været igennem de gode og de hårde perioder, som Inge og Palle (Ørtoft) har erfaret,” fortæller Tobias Nielsen til MigogAalborg Bolig.

Ejerkredsen udvides for første gang siden start

Nybolig Palle Ørtoft åbnede den første virksomhed for 25 år siden i Nørresundby, hvor de siden har udvidet med flere butikker og har i dag syv forretninger rundt omkring i Aalborg Kommune med fokus på forskellige boligtyper; herunder lejlighedsbutikken, som er beliggende i det centrale Aalborg på Vesterbro.

”Det er første gang, siden vi startede for 25 år siden, at vi udvider ejerkredsen. Vi har ikke gjort det af nød, men af lyst. Vi har spurgt Tobias om han ville være med, fordi Palle og jeg gerne ville have Tobias med på holdet. Havde det ikke været Tobias, så havde vi ikke gjort det. Det føltes rigtigt. Det kan næsten ikke siges mere end rettidig omhu. Tager man nye kræfter om bord, kan vi bruge vores kræfter andre steder,” fortæller Inge Ørtoft, indehaver af Nybolig Palle Ørtoft, og fortsætter:

“Palle bruger tid til projektsalg, herunder Horisonten som er det nye højhus, der skal bygges i Nørresundby. Jeg vil gerne have mere tid til uddannelse og dygtiggørelse af ejendomsmæglerne og sagsbehandlere hele vejen rundt. Tobias er et friskt pust for ejerkredsen, og vi vil gerne blive ved med at være de bedste til at sælge boliger i Aalborg.”

Tobias er som nævnt et kendt ansigt i lejlighedsbutikken på Vesterbro, hvor han startede sin trainee uddannelse som ejendomsmægler. Tobias blev lært op i alle handlens aspekter, inden han fik lov til at stå på egne ben.

“Jeg skulle starte som sagsbehandler i lejlighedsbutikken for at få en forståelse for, hvordan et salg starter fra start til slut, samtidig med at jeg selv kunne være selvstændig i en handel på sigt. Det med at sidde på en stol hele dagen, er ikke lige mig. Jeg mindes at min kollega var ved at rive hårene af mig, fordi jeg havde glemt at booke en fremvisning med en sælger dengang. Det var godt jeg kom op fra stolen og blev ejendomsmægler,” griner Tobias, som nu er medejer af lejlighedsbutikken.

Kommer fra selvstændige familier

Tobias er født og opvokset i en familie i Vejgaard, som altid har været selvstændige. Det var ikke unormalt, at en arbejdsuge ofte var over de normale 37 timer.

”Jeg kommer fra en selvstændig familie, og jeg ved godt, at det ikke kun er 40 timer om ugen, som skal til for at drive en god forretning. Jeg er opvokset med en mor, der har sin egen tøjbutik, som hun startede, da hun var 18 år. I de første mange af mine leveår var jeg uforstående overfor hun ville arbejde så meget, men efter at jeg er blevet ældre, så er jeg endt samme sted selv. Når du finder et arbejde som du elsker at stå op til, så opfatter man ikke hverdagen som arbejde og har en naturlig lyst til at være der så meget som muligt,” fortæller Tobias.

Tobias mor ejer Naparijri i Bispensgade 15.

Men ikke kun Tobias kommer fra en selvstændig familie. Familien Ørtofts baggrund har stor lighed.

”Palles forældre har altid været selvstændige. Og min far startede op som Danmarks yngste murermester som 18 årig. Jeg tror på, at drivet for at drive en forretning er et DNA som man er født med,” forklarer Inge Ørtoft.

Et styrket team

Nybolig Palle Ørtoft vil gerne sikre sig, at de kan være skarpe på alle parameter til alle boligtyper og alle kundegrupper, hvorfor de synes, de styrker teamet med Tobias som medejer af lejlighedsbutikken.

”Jeg synes, at det er fedt at sælge lejligheder. Den primære målgruppe af sælgere og købere er der, hvor jeg også er i mit liv lige nu, og derfor passer jeg godt i butikken, da jeg kan snakke i øjenhøjde og have en god forståelse for kundernes behov,” forklarer Tobias og fortsætter:

“Samtidig er en stor styrke ved vores team de 7 butikker, hvor der er indspark fra alle vinkler. Der er potentiale til, at vi kan blive en af de største lejlighedsbutikker i Danmark, da alle lejligheder befinder sig i lejlighedsbutikken, hvor vi specialiserer os inden for den boligtype”, fortæller Tobias.

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er uddannede. Vi specialiserer os, og har hundrede procent fokus på den enkelte ejendom. Det er nemlig svært at være ekspert på alle boligtyper,” supplerer Inge Ørtoft.

Mæglerbranchen kan oftest anses som værende en svingdør for medarbejderne, hvor man er i en butik i et par år, og så kommer der nye fristende udfordringer. Men for Nybolig Palle Ørtoft er stabiliteten i medarbejderstaben meget vigtig.

Inge fortsætter: “Vi kan tydeligt se at dem der arbejder hårdt og bruger mange timer, det er også dem der laver de gode resultater. Og Tobias er en hurtigløber”.

Tobias afbryder hurtigt med et skævt grin:

“Ja, på alt andet end på en løbebane”.

Det er tydeligt at Tobias har fået et varmt velkommen hjem til Nybolig Palle Ørtoft.

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Flere investeringsejendomme klar: Placeret tæt på Aalborgs kommende lægeskole

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Ny lægeskole i Aalborg

Folketingets finansudvalg har bevilget 694 millioner kroner til byggeriet af en ny lægeskole ved det nye universitetshospital i Aalborg Øst, hvor der for nyligt var rejsegilde.

Det forventes at skolen skal stå færdig i Aalborg Øst om 4 år.

”Vi får helt moderne og optimale lokaler til undervisning og til forskning,” fortæller dekan og en af initiativtagerne til at få lægeuddannelsen til Aalborg, Lars Hvilsted Rasmussen, ifølge DR Nordjylland.

Det nye sundhedsvidenskabelige fakultet får fælles indgang med det 170.000 kvadratmeter supersygehus, der skal stå klar i 2020.

Mange investeringsprojekter snart klar

Der er mange som allerede søger boliger i området, både på grund af Aalborg Universitet, det nye universitetshospital, men også på grund af den nye lægeskole.

Nybolig Erhverv i Aalborg har flere investeringsejendomme, som er klar til overtagelse primo 2019.

Nybolig Erhverv har igennem årene stået for udviklingen og projektudviklingen af området. Desuden har de været mægler på handlerne i området.

”Vi har nogle spændende investeringsejendomme i området, hvor to af projekterne er klar til udlejning og aflevering d. 01.01.2019 til investor. I øjeblikket arbejder vi også på projektudvikling på flere af jordarealerne i området,” fortæller partner Mattias Manstrup hos Nybolig Erhverv Aalborg.

Blandt andet står en af ejendommene på Marshalls Alle 1-5, 9220 Aalborg Øst klar. En ejendom som Søren Enggaard A/S udvikler og opfører.

Der bliver bygget tre boligudlejningsejendomme med i alt 56 boliger, som er udstykket til ejerlejligheder. Se ejendommene her.

nyboligerhverv.dk, Marshalls Alle 1-5, 9220 Aalborg Øst

“Vi har også andre cases i området. Men for de investorer, som har interesse i at investere i dette spændende udviklingsområde, er det nok nemmest at de blot kontakter mig,” slutter Mattias Manstrup.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Mulig hæder til Cloud City: Nomineret til prestigefyldt pris

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
BIG/ Tomás Saraceno
BIG/ Tomás Saraceno

Byggeriet på Cloud City er i fuld gang, og vi er mange aalborgensere, der ser frem til at bruge det helt unikke område i fremtiden.

Flere donationer og kapitalindsprøjtninger til projektet er blevet en realitet, og en stor interesse for området har sat fart på byggerierne. Blandt andet herunder Harbour Gate, som er startet før den planlagte tid.

Nu er der endnu flere gode nyheder – Cloud City er netop blevet nomineret til Projektprisen, som Estate Media uddeler, for bemærkelsesværdige nye projekter.

Nomineret til Projektprisen

Cloud City er nominieret sammen med 5 andre enestående byggeprojekter i Danmark, i forbindelse med Ejendomsdagene d. 30-31 august.

Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i årene 2017-2018. Prisen gives for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed.

Animation af det kommende Spritten

”Aalborg bliver sat på verdenskortet, når de ikoniske spritfabrikker i de kommende år omdannes en helt ny kunst- og oplevelsesbydel med BIG som arkitekter.

Forventningen er at tiltrække 800.000 ekstra turister til Aalborg. Det forventes at den øgede turistmængde vil skabe mere end 200 nye arbejdspladser i byen og generere en halv milliard i omsætning i byen.

Omdrejningspunktet bliver et 30 meter højt kunstværk skabt af den argentinske kunstner, Tomás Saraceno med 68 mangekantede glasmoduler, der hver måler 4,5 meter i diameter.

Kunstværk og bydel åbner i sommeren 2021 og er skabt ud af en vision hos aalborgenseren Martin Nielsen. Kunstværket bliver en hjørnesten i omdannelsen af spritgrunden, men området skal ifølge planerne også huse blandt andet Aalborg Teater, butik hotel, akvavit center, restauranter center, torvehal, chokoladefabrik, almennyttige og private boliger mv. Det bliver et helt unikt byområde i Europa baseret på de gamle industritraditioner, som i mange år har været en del af Aalborgs dna,” skriver Estate Media om nomineringen af Cloud City i Aalborg.

Du kan stemme på Cloud City her. Man kan stemme frem til d. 19 august.

Aalborg Spritfabrikkers bygninger er erklæret for Danmarkshistoriens største industrifredning.

Det betyder, at man stort set ikke må forandre bygningerne indvendigt eller udvendigt. Derfor er det noget af en opgave som den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels firma BIG er kommet på. Hele projektet løber sandsynligvis op i 500 mio. kr. hvor Aalborg Teater ikke er med i den prisudregning.

Cloud City teamet er stolte

Der er mange priser i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre eller team, der har stået bag et projekt. Det er i denne forbindelse blandt andet Martin Nielsen, som har været ideudvikler på projektet.

“Jeg synes denne pris er interessant, og det er fedt at få en anerkendelse om at folk synes dette projekt giver mening, samt at det er noget bemærkelsesværdigt. Alle har altid brug for at få et klap på skulderen, og det er en stor anerkendelse, at Cloud City det kan flytte noget for andre,” fortæller Martin Nielsen, som er idemanden bag Cloud City, til MigogAalborg Bolig.

Allerede i juni 2017 stod det klart, at Cloud City Aalborg kunne realiseres. Initiativtager Martin Nielsen havde fået tilstrækkelige tilsagn fra fonde, virksomheder og Aalborg Kommune.

“Vi har brugt meget tid, og bruger stadig meget tid på projektet. Nomineringen er en bekræftigelse i, at andre også synes at der er noget kvalitet i Cloud City. Jeg er utrolig og stolt over at Cloud City er blevet nomineret til Projektprisen,” fortæller Martin Nielsen.

Kunstværk koster 100 mio. kr.

Købmand Herman Sallings Fond donerer intet mindre end  10 millioner kroner til realiseringen af Cloud City Aalborg. Donationen gives til værket af kunstneren Tomás Saraceno.

Samtidig har Ny Carlsbergfondet, bevilliget støtte på de 10 mio kr., Aalborg Kommune har garanteret 25 mio. kr. , Det Obelske Familiefond støtter kunstprojektet med hele 50 mio. kr., mens RealDania støtter Sprittens Artcenter med 80 mio. kr.

illustration: Dimension Design

Den samlede regning på den argentinske kunstner Tomas Saraceno’s kunstværk er på omkring 100 mio. kr. alene. Dermed er selve finansieringen af det ved at være på plads, og det glæder lokale Martin Nielsen.

Besøgende vil kunne træde ind i værket via taget på en af de eksisterende bygninger på spritgrunden, og værket vil kunne ses under indflyvning til Aalborg Lufthavn og forventes at blive et markant vartegn for byen.

MigogAalborg var også med, da The Guardian var forbi for at høre om kunstværket. Læs mere her.