Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny udvikling: Udeblevet AaB-profil sat på et fly

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto af Edison Flores på besøg i sin gamle klub Universitario
Foto af Edison Flores på besøg i sin gamle klub Universitario

Selvom AaB har fået en flyvende start på sæsonen med maksimumpoint, er der én spiller, som endnu ikke har spillet ét eneste minut for AaB i den nye sæson.

Det drejer sig om Edison Flores, som ved præsentationen i sin tid, ellers var udset til at være en stor ny stjerne for AaB.

Han var fast mand for Peru under den netop overstående VM-slutrunde, og efter slutrunden fik han lov til at holde lidt ekstra ferie, inden han som planlagt skulle møde på Hornevej til træning igen.

Men den ferie er blevet noget længere end først planlagt, da Edison Flores simpelthen er blevet væk fra træningen i over en uge nu. Nordjyske skriver i dag, at Allan Gaarde endnu ikke ved, hvornår de ser VM-spilleren igen:

“Han er stadig ikke kommet, men vi er i dialog med ham. Om det er i dag, i morgen eller i overmorgen, det aner jeg ikke,” siger Allan Gaarde til Nordjyske.

På vej til Aalborg?

Men nu tyder noget på, at der en ny udvikling i sagen. Edison Flores har for henholdsvis 11 og 10 timer siden lagt følgende billeder op på sin Instagram-profil:

Ny udvikling: Udeblevet AaB-profil sat på et fly

Ny udvikling: Udeblevet AaB-profil sat på et fly

På første billede kan man tydeligt se, at Edison Flores befinder sig i en lufthavn, og en time senere har han lagt en video op, hvor han sidder klar i flyet.

Hvor destinationen går hen er ikke bekræftet, men journalisten Gustavo Peralta Coello fra ESPN Peru melder følgende på Twitter:

Løst oversat betyder det noget i retningen af:

“Édison Flores rejste til Danmark i dag, men han ville ikke blive i Aalborg. Næste uge afklares hans situation, når hans agent Carlos Gonzales beder om et møde med den danske klub for at fremlægge de tilbud, der er på bordet og lukke en aftale, hvis det er gavnligt for alle parter.”

Noget antyder altså, at Edison Flores er på vej til Aalborg for at finde en hurtig afklaring på hele transfer-situationen.

Der er masser af rygter, om hvor Edison Flores ender henne. Søren Sorgenfri for Nordic Bet melder i dag, at La Liga-klubben Alaves er meget interesserede i at lande en aftale, men på nuværende tidspunkt kan de ikke møde AaBs prisskilt.

Del artikel