Ny trend i hård branche: Anne giver gode tips til hurtige bolig-salg

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Josephine Beck

Der er rift om at være gode på boligmarkedet både i hele landet og ikke mindst blandt rigtig mange ejendomsmæglere i Aalborg og omegn.

Derfor handler det i højere grad også om at kunne tilbyde noget ekstra som ejendomsmægler eller tænke i nye baner.

Aalborg Mægleren er gået på en ny trend, hvor de har indretningskonsulenten Anne Koch fast tilknyttet. Hun tiltrådte tidligere på året og sidder blandt andet i Aalborg Mæglerens nye butik i Vejgaard.

”Jeg havde allerede mægler-branchen i tankerne, da jeg startede som selvstændig i september måned. Jeg tænkte, at her måtte der være et marked for det at have en fast indretningskonsulent tilknyttet.

Så da Bo Lynge var med på ideen, blev det hurtigt en realitet,” fortæller Anne, der har fået en rigtig god start mæglervirksomheden.

Er også selvstændig i egen virksomhed

Udover sit arbejde for Aalborg Mægleren, er Anne selvstædig i sin egen virksomhed, der beskæftiger sig med indretning og boligstyling.

Anne Koch er stylisten bag indretningen af Aalborg Mæglerens nyligt åbnede butik på Hadsundvej 33A i Vejgaard.

Annes fornemmeste opgave er at rådgive og vejlede Aalborg Mæglerens sælgende kunder, i hvordan de kan løse nogle af de udfordringer, der kan være ved at få sin bolig solgt.

”Hvis sælger ønsker det, tager jeg ud og ser den pågældende bolig, og vurderer herefter hvad jeg mener der bør gøres af ændringer, nye tiltag eller andet, som kan forbedre chancerne for salg.

Jo flere vi kan ramme, desto bedre er det. Det handler altså om at ramme flest muligt, og derfor er det vigtigt, at boligen imødekommer mange forskellige typer, så antallet af interesserede stiger” forklarer hun.

Hvis man som sælger ikke selv vil stå med det arbejde, der kan ligge i at indrette, flytte rundt mv., inden boligen skal fotograferes og sættes til salg, kan man desuden hyre Anne til at udføre opgaver som disse.

Positiv respons fra kunderne

Alt tyder på at det arbejde Anne udfører, som supplement til Aalborg Mæglerens, er noget som virksomhedens kunder synes om.

Siden hun startede i januar, har hun kun fået positiv respons fra de kunder, hun har besøgt, vejledt eller indrettet bolig for. Løbende tikker der da også mails ind med før-og efterbilleder, fra kunder som har taget Annes råd og vejledning til sig, og efterfølgende selv har indrettet sin bolig på ny.

Ideen med en indretningskonsulent i en mæglervirksomhed kan altså vise sig at være en trend, der er kommet for at blive.

Her er fem gode tips fra Anne Koch til at gøre sin bolig mere salgsklar
  1. Vær ikke bange for at lege med farver. Mange er farveforskrækkede. Men udse dig et par farver, du er vild med, og prøv at lade dem indgå i din indretning.
  2. Husk den bløde indretning i form af puder, tæpper og gulvtæpper, ja endda vægtæppet. Det bryder rummet og giver en bedre akustik.
  3. Lidt grønt til hjemmet:  Grønt i form af planter er altså et must til hjemmet. Du får et meget mere harmonisk og lækkert hjem. Og er du helt umulig til at holde planter, ja så køb nogle enkelte bukketter.
  4. Tænk også i funktion. Formår du at udnytte dit hjem optimalt. Det er vigtigt at et hjem fungerer, ud over at være smukt. Du har måske en krog eller to, du ikke ved hvad du skal gøre ved. Lav en liste over ting, du måske mangler, eller ikke er tilfreds med. Og prøv så om du ikke kan få løst problemet.
  5. Husk at lege med forskellige former og materialer. I form af stoffer, træ, plastik, jern osv. Der gir igen et mere harmonisk hjem.

Dennis fra Ruths åbner i Aalborg: Nu afslører han konceptet og priserne

Teamet bag Textur er allerede på plads

Klar til popcorn og slik: Nu åbner biograferne i Aalborg igen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I mere end to måneder har Nordisk Films to biografer i Aalborg været lukket, men nu er biografchef Jan Ringtved klar til at åbne igen.

Allerede på fredag den 29. maj slår han dørene op til Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy.

Ugen efter, torsdag den 4. juni, åbner Nordisk Film Biografer Aalborg Syd også igen. De to biografer har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

Det skriver Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os meget til at åbne igen og give vores gæster en masse gode filmoplevelser. Vi har sørget for, at rammerne er i orden, så vi igen kan være trygt sammen i biografen – på afstand.

Vi overholder naturligvis alle retningslinjer fra myndighederne,” siger biografchef Jan Ringtved.

Sådan åbner biograferne

Biograferne i Aalborg vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage.

Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyerne, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne.

Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

”Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og vi er klar til at hjælpe så alle gæster får en god oplevelse.

Og bare rolig, vi har selvfølgelig både slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn klar, så biografturen kan blive – næsten – som den plejer, uden at vi går på kompromis med hygiejnen og trygheden,” siger Jan Ringtved.

Når biograferne i Aalborg åbner, vil det bl.a. være med animationsfilmen ”Fremad”, den danske debutfilm ”Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og ”Bombshell” med Charlize Theron.

Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man fra tirsdag 26. maj også kan købe billetter.

Jan Ringtved opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biograferne.

Tyvstart turen i biografen

Nordisk Film Biografer vil gerne fejre genåbningen og sige tak til nogle af de mest loyale biografgængere. Derfor får biografgæster, som er medlem af Nordisk Film Biografers loyalitetsklub BIOPLUS, mulighed for at tyvstarte allerede på torsdag 28. maj, hvor der i Aalborg Kennedy samt Imperial i København og biograferne i Aarhus C og Odense inviteres til en eksklusiv forpremiere kun for BIOPLUS-medlemmer.

Alle medlemmer vil få mulighed for at deltage i en online-konkurrence, hvor der udloddes alle billetter til forpremierens fire forestillinger i Aalborg Kennedy, Odense, Imperial og Aarhus C.

De, der deltager i konkurrencen, vil få direkte besked, om de har vundet, og vil med det samme få tilsendt to gratis billetter til forpremieren.

Nordisk Film Biografer er landets største biografkæde med 23 biografer over hele landet.

De første elleve af kædens biografer åbner fredag 29. maj. I ugerne herefter åbner resten.

Grønt lys til populær keramik-café: Art By Me genåbner i denne uge

Skrevet af: Redaktionen

I starten af marts åbnede Aalborgs populære keramik-café Art by Me i nye og større lokaler.

Adressen i Dannebrogsgade var udskiftet med Urbansgade 28, hvor Reberbans Blomster tidligere lå.

Men stort set lige efter indvielsen af de nye større lokaler, så lukkede statsminister Mette Frederiksen det meste af Danmark ned.

Siden har Art by Me været lukket ned i de sidste 10 uger, og meget få aalborgensere nåede at se de nye lokaler.

Nu kan vi få taget revanche, når keramik-caféen endelig genåbner på onsdag d. 27. maj.

“Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os,” lyder det på Facebook fra indehaverne Annette og Mette.

Eventyret startede i 2017

Deres eventyr startede i juni 2017, hvor de åbnede en ny, kreativ café i Vestbyen.

De to veninder havde indtil da været kollegaer i tandplejen, men gik med en spirende drøm om sammen at kaste sig ud i et helt nyt eventyr.

Eventyret kom til at hedde Art By Me og blev Aalborgs første keramikcafé – og er i skrivende stund stadig den eneste.

Nu glæder de sig igen til at tage imod gæster, der gerne vil være kreative og ikke mindst hygge med god kaffe, te og lækker chokolade.

Ekstra pladser og helt særligt rum

Foruden de ekstra pladser i de nye lokaler har Annette og Mette også sørget for, at de fremover kan imødekomme et særligt ønske, som kunderne stærkt har efterspurgt i den gamle café.

“Vi ved ikke helt, hvad det skal hedde endnu, men vi har fået lavet et ekstra rum, hvor dem, der gerne vil sidde mere privat, kan booke sig ind.

Det bliver et eksklusivt rum med egen color bar og plads til 12 personer,” har de tidligere fortalt MigogAalborg.

Der er ingen tvivl om, at når forsamlingsforbud hæves 8. juni til 30-50 personer vil det rum sandsynligvis blive ret brugt blandt firmaer og større selskaber.

Hvad: Art by Me genåbner
Hvor: Urbansgade 28, 9000 Aalborg
Hvornår: Fra Onsdag d. 27. maj klokken 12.00

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her

Priser fra 29 kr.: Lykkeposer hver dag fra 7-Eleven på Too Good to Go

Skrevet af: Michael Qureshi

Mens Corona satte det meste af landet i stå, har der været godt gang i hjulene hos både Too Good To Go og 7-Eleven.

De to parter har brugt de seneste uger på at oprette samtlige 7-Eleven-butikker i Too Good To Go-appen, og dermed kan man nu købe lykkeposer med overskudsvarer i 7-Eleven-butikker over hele landet.

Det meddeler parterne i en pressemeddelelse.

Hvad betyder det så rent praktisk?

For at bekæmpe madspild laver 7-Eleven butikkerne i Aalborg dagligt “lykkeposer” med overskydende mad.

Udvalget varierer fra dag til dag, så man skal lade sig overraske af indholdet. I posen kan der f.eks. være salater, sandwiches, kager, bagværk, mellemmåltider og drikkevarer.

Priserne varierer også fra 29 kr. og op – men en hurtig gennemgang af Too Good to Go app’en viser en gennemsnitlig pris på 39 kr.

Det landsdækkende samarbejde er skudt i gang efter en testperiode i udvalgte 7-Eleven-butikker på DSB-stationer.

Kunderne får en god deal og hjælper miljøet

En testperiode, der ifølge Maria Gervig, Commercial Director hos 7-Eleven, er gået over al forventning.

“Bekæmpelse af madspild har meget høj prioritet hos 7-Eleven.

Det er ganske enkelt meningsløst at smide god mad ud set ud fra både sociale, miljømæssige og økonomiske betragtninger.

Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en løsning, der kommer alle til gode.

Vores kunder får en virkelig god deal, mindre spild er penge sparet, og vi giver miljøet en hjælpende hånd.

Særligt sidstnævnte har stor betydning for os, og derfor føles det ekstra godt, at vi nu også på denne front kan føle stolthed over at afhjælpe et miljøproblem,” siger Maria Gervig.

I testperioden er der blevet reddet lige knap 24.000 lykkeposer med overskudsvarer. Det er 60 ton sparet CO2e, hvilket svarer til 262 flyveture fra København til London.

Lykkeposer fra 7-Eleven er populære

Landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye, er derfor meget begejstret over, at samarbejdet nu fortsætter på fuld styrke.

“7-Elevens lykkeposer har været særdeles populære blandt vores brugere i de butikker, hvor vi har testet konceptet.

Så vi er selvfølgelig meget glade for, at vi nu kan give hele landet mulighed for at bekæmpe madspild på en sjov måde.

Når så mange butikker går sammen, flytter det virkelig noget i det store madspildsregnskab, så 7-Eleven kan være super stolte af indsatsen,” siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

Lykkeposerne vil være tilgængelige i 7-Eleven-butikker i Aalborg, på tankstationer og på togstationer.

Det gælder om at være hurtigt ude i løbet af dagen, når lykkeposerne sættes i salg. Så bestiller og betaler man i Too Good to Go app’en.

Du kan hente app’en, hvor du normalt henter apps.

AALBORG SUSHI FESTIVAL – FÅ LÆKRE MENUER TIL 99 KR.

MigogAalborg har lavet en Sushi Festival som kører i denne uge. Få bl.a. 24 stykker sushi fra nyåbnede Yummi eller 18 stk. sushi fra populære Suzumi. Læs mere her