Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny terrasse? Sådan kommer du godt i mål

Af Annoncør

Har du en dejlig bolig med en have, hvor du elsker at være? Det er skønt at have et hjem, man værdsætter – men af og til kan der være nogle ting, man ønsker at ændre. Måske går du og har lyst til at etablere en terrasse? Der er et par ting, du kan gøre og overveje, for at komme godt i mål med anlæggelsen af terrassen. Læs med i denne artikel for et par fifs til at få dit drømmeresultat.

Vælg det rigtige materiale

Det er vigtigt, at du bruger ordentlig tid på at tænke over hvilket materiale, terrassen skal anlægges i. Du kan med fordel overveje belægningssten, som giver et særligt udtryk og er yderst slidstærke. Online finder du belægningssten til ethvert projekt, så det er bare at gå i gang med at kigge på, hvilken type du vil have til dit projekt. Du kan vælge belægningsstenene i mange forskellige farver, så du bør overveje, hvad du synes vil være smukkest til din terrasse.

 

Hvor stor skal den være?

Udover at tænke over materialet er det en god idé at overveje, hvor stor terrassen skal være – og hvilken form du synes den skal have. Du kan anlægge en meget stor terrasse med plads til hyggekroge, spisested og andet godt. Det kan også være, at det vil tage for meget plads fra haven, hvorfor en mindre terrasse er en bedre idé – det vigtige er, at du får tænkt over det helt rigtige mål, så du ikke bliver ærgerlig efterfølgende.

Husk formålet

Inden du går i gang med terrasseprojektet, kan det være fint at overveje, hvad du vil med terrassen. Skal der være udekøkken og lignende, eller drømmer du om urtehave? Man kan mange forskellige ting med en terrasse, og det kan være godt at beslutte sig for formålet, inden man går i gang med at anlægge den.

Del artikel

Andre læser også