Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe åbningsfest: Ny stor NORMAL med konkurrencer og giveaways

Af Aske Bisgaard Pedersen

Hvis du de seneste dage har taget turen til Aalborg Storcenter for at handle julegaver eller andre ting og sager i NORMAL, så har du formentlig taget turen forgæves.

Efter at have været lukket ned siden søndag med fuld fart på renoveringen, er NORMAL-butikken i Storcentret endelig klar til at slå dørene op til en ny og større butik.

Kæmpe åbningsfest i morgen

Åbningen af den nyrenoverede butik sker i morgen, torsdag d. 24. november kl. 9.30 – og det bliver gjort med bravour!

Denne butiksåbning bliver nemlig ingen undtagelse, og åbningen skal naturligvis markeres med et brag af en fest.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Her kan kunderne se frem til sjove events, konkurrencer, giveaways og selvfølgelig masser af god stemning og spændende varer til faste lave priser.

Der er altså al mulig grund til at kigge på forbi NORMAL i morgen i Strøggade i Aalborg Storcenter og tage del i den store åbningsfest.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL sælger kendte mærkevarer til faste lave priser. Men butiksoplevelsen hos NORMAL byder på meget mere end det: Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken.

Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

“Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris”, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

“Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken”, fortsætter Lars Bjerring.

Del artikel

Andre læser også