Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis færge til Egholm og Hals: Ny sommerpakke kommer med mange goder

Af Michael Qureshi

Sidste sommer kickstartede en sommerpakke erhvervs- og kulturlivet i mange brancher.

Her i Aalborg-området gav det blandt andet gratis færgeoverfart til Egholm og Hals i både juli og august måned, hvilket var et kæmpe hit.

Man kunne også få halv pris på entré til steder som Aalborg ZOO og til kultur-arrangementer rundt omkring i byen.

Flere hundredetusinde billige togbilletter blev også sat i salg, så det var billigt at rejse mellem eksempelvis Aalborg og København.

I går præsenterede regeringen så et udspil på en ny sommerpakke, hvor man vil afsætte 1,6 milliarder kroner til en ny sommerpakke.

Skal puste liv i samfundet

Det er det dobbelt af det samlede beløb på sidste års sommerpakke, og gratis færger er en af de ting, som næsten med garanti bliver vedtaget.

I næste uge sætter regeringen sig med de øvrige partier i Folketinget, og da alle er indstillet på at hjælpe med at sparke gang i samfundet igen, så vil stort set alt fra sidste år igen blive vedtaget.

 Pakken har det klare formål, at det skal holde hånden under nogle af de brancher, der har det sværest. Samtidigt vil vi sætte nogle initiativer i gang, der kan give danskerne en masse gode oplevelser her til sommer.

Det er regeringens ambition at lave nogle initiativer, der minder om sidste år,” sagde finansminister Nicolai Wammen ved præsentationen af udspillet i går.

En af de nye ting i udspillet er blandt andet, at restauranter i eksempelvis Aalborg kan søge om tilskud til at give gode tilbud for at få endnu flere spisende gæster i sommerperioden.

I næste uge kommer regeringen og de øvrige aftalepartier med den færdige sommerpakke, som ventes at blive præsenteret i ugens løb.

Del artikel

Andre læser også