Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav et gratis armbånd: Ny smykkecafé åbner i Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

I 13 år har hun solgt perler på Absalonsgade 24B i Vestbyen.

Med lokaler på kun 16 kvadratmeter har der ikke været meget plads at boltre sig på.

Så i løbet af de mange år er drømmen om noget større med plads til at også skabe sine egne smykker så småt begyndt at spire.

Og nu er det nu.

Sidsel Bjerregaard, der står bag butikken Amaida, åbner et helt nyt smykkeunivers på Nibevej 16 i Skalborg under samme navn med et slaraffenland af smykker og perler og plads til at skabe sine egne kreationer, mens man drikker en kaffe og får sig en sludder.

Smykker helt ned til 50 kroner

Når dørene åbner på lørdag den 29. juni kl. 10, kan alle, der lægger vejen forbi, lave et armbånd helt gratis.

På åbningsdagen kommer der til at være forskellige konkurrencer og gaver til alle købende kunder. Og så bliver der selvfølgelig serveret kage og kolde drikkevarer.

Åbningsfesten varer fra klokken 10-16, og så kommer de helt ekstraordinært også til at holde åbent på søndag i samme tidsrum.

Men hvordan skiller den nye café sig så ud fra de andre smykkecaféer i Aalborg?

Ifølge Sidsel Bjerregaard kommer hun til at kunne tilbyde smykker i alle prisklasser:

“Man kan sagtens komme ind en gruppe og lave lige det niveau, man gerne vil. Jeg har forskellige prisklasser og kvalitet, så alle kan være med. Du kan lave smykker, der koster helt ned til 50 kroner, men du kan også lave dyrere smykker af høj kvalitet med blandt andet ferskvandsperler og ædelsten,” fortæller hun.

Lav et gratis armbånd: Ny smykkecafé åbner i Aalborg

Workshops og smykkekurser

Sidsel Bjerregaard havde aldrig selv lavet smykker, før hun for 15 år siden sprang ud i at skabe sit eget smykkeunivers.

I dag kalder hendes kunder hende for perlenørd, og hun masseproducerer diverse smykker, som bliver udstillet som inspiration i smykkecaféen.

“Jeg er der for at hjælpe. Nu har jeg forsøgt at inspirere andre til at lave smykker i 13 år, men jeg har virkelig manglet at kunne tilbyde siddepladser. Jeg kommer til at kunne vejlede på et helt andet niveau,” fortæller Sidsel Bjerregaard.

Udover at tilbyde et kæmpe udvalg af forskellige perler, deler hun nu også sin ekspertise med sine gæster – og som noget helt nyt kan du også komme til workshops og smykkekurser, hvor du kan lære nye teknikker.

Amaida kommer fremover til at have åbent fra tirsdag til lørdag.

Du kan følge med lige her.

Del artikel

Andre læser også