ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny rute åbner: Flyv direkte fra Aalborg til Caribien

Af Michael Qureshi

På en regnvåd dag kan man godt drømme sig langt væk til fjerne himmelstrøg.

Nu har Aalborg Lufthavn netop fået en helt ny spændende og eksotisk rute tilkoblet.

I februar og marts 2023 kan ferieglade danskere flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til Den Dominikanske Republik – med nogle af de smukkeste strande i verden.

Her venter sol, sommer og luksus med Herning-bureauet, Aventura Rejser, der står bag den direkte flyvning fra Aalborg.

Forestil dig at hoppe på et fly i vinterkolde blæsende Aalborg – og sætte kursen mod den caribiske sol og 28-29 grader.

Første direkte flyvning til Caribien

“Vi kan mærke en stor interesse her i Nordjylland for at slippe væk fra den danske vinter og rejse til Caribiens sol og sommer.

Derfor besluttede vi at lave en direkte flyvning ud af Aalborg til Den Dominikanske Republik”, fortæller Torben K. Simonsen, stifter af det nye rejsebureau Aventura Rejser, der har base i Jylland.

Rejsebureauet er en del af Aventura Travel Group, der har aktiviteter i Finland og Island – og etableret af tidligere ejere og ledere fra Bravo Tours.

Heriblandt Torben K. Simonsen, der har knap 22 års erfaring fra Bravo Tours.

“Hos Aventura Rejser er vi en lille og fleksibel organisation, hvorfor der ikke er langt fra tanke til handling, når vi får en idé – som eksempelvis at tilbyde direkte rejser fra Aalborg til Caribien.

Og med fødderne solidt plantet i den jyske muld, vil vi gerne levere god kvalitet til billigere penge, hvilket kan lade sig gøre, fordi vi griber rejsebranchen lidt anderledes an end de store traditionelle rejsebureauer,” fortæller Torben K. Simonsen.

Aventura Rejser sender de rejselystne danskere til Caribien på luksushotel med all inclusive i 11 dage fra 16.990 kroner.

To direkte afgange fra Aalborg i uge 8 og 11

Der er afrejse fra Aalborg den 20. februar samt 13. marts 2023, og i Aalborg Lufthavn ser man frem til at kunne tilbyde et direkte rejsemål på tværs af Atlanten.

“Caribien byder på fantastiske rejsemål i vintermånederne, og vi glæder os over at Aventura Rejser tilbyder direkte afgange fra Aalborg til Den Dominikanske Republik i 2023.

Med første afgang i uge 8, som er skolernes vinterferie i Nordjylland, er det også et rigtig godt produkt for de nordjyske børnefamilier,” fortæller lufthavnsdirektør, Niels Hemmingsen.

Den direkte flyvning er med en teknisk mellemlanding på en times tid for at tanke flyet op.

Her kan gæsterne komme ud af maskinen og strække benene, inden turen går videre.

Aventura Rejser tilbyder rejser til enten Punta Cana, der med sine endeløse palmestrande er et af de mest kendte områder i Caribien, eller Juan Dolio, der ligger ud mod Det Caribiske Hav og byder på det mere rolige hav. 

Udover Caribien tilbyder Aventura Rejser også rejser til populære feriemål som Mallorca og Costa del Sol – direkte fra Aalborg Lufthavn.

Læs mere om ruten her.

Del artikel