Ny rockbar på Vesterbro er åbnet: Prøv deres Ove Sprogøe-shot

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: BrknRib Photo and Artwork
Foto: BrknRib Photo and Artwork

Af Thomas Riddersholm

Efter at lokalerne har stået tomme i næsten et år, er der nu åbnet en ny bar på Vesterbro 51, nemlig Vesterbro Rockbar.

Nye ejere er kommet til, og konceptet er meget klart:

Billige bajere og masser af fed tråd!

De to nye unge ejere, Kim Iversen og Kasper Amzer, åbnede stedet i påsken, og vi syntes derfor det var på tide, at tage et smut forbi og få en lille snak om hvordan starten på Vesterbro Rockbar har været.

I har haft åben i en månedstid nu. Hvordan har det været indtil videre?

Kim: Det har været rigtig fedt. Al begyndelse er hård, men vi synes at vi er kommet rigtig fint fra land.

Der har ikke været nogen problemer indtil videre, og folk har været super positive omkring det hele. Stemningen hernede har været i top.

Kasper og Kim der står bag Vesterbro Rockbar

Hvordan kom I på at I skulle være barejere? 

Kim: Jamen, vi er jo kommet her på stedet en del de senere år, og vi har begge et rigtig godt forhold til den tidligere ejer Torben Grønbæk. Så da vi hørte, at han skulle lukke, syntes vi, at det var rigtig ærgerligt.

Kasper og jeg blev derfor hurtigt enige om, at vi måtte gøre noget, og besluttede derfor at byde ind på en overtagelse af stedet. Der var faktisk over 70 ansøgere, så vi er meget glade for, at det endte med at blive os.

Kasper: Det har selvfølgelig også noget at gøre med, at Torben kender os godt, og vidste at vi ville køre stedet videre i hans ånd. Vi gør det selvfølgelig på vores egen måde, men det er også vigtigt for os at bibeholde de gode værdier herinde.

Det er i den grad ikke for pengene, at vi gør det her, og faktisk tjener vi slet ikke noget på det, som det er nu. Men vi brænder ufatteligt meget for det her projekt, og det er lysten, der er den alt afgørende motivation for os.

Hvad er det I gør anderledes end andre barer i byen? Og hvilke slags folk kommer herinde?

Kim: Jeg synes, at vi har en helt speciel god stemning herinde. Og så er det hele også meget mere nede på jorden end i f.eks. Gaden. Sådan var det under Torbens tid, og sådan er det stadigvæk. Folk er super imødekommende herinde, og der er plads til alle. Så længe man opfører sig ordentligt selvfølgelig.

Før i tiden var stedet her jo et decideret værtshus, og havde lidt ry for at være et sted med meget ballade. De folk der kom her, var ofte nogle lidt uheldige typer, der kom og lavede alt for meget rav i den. Det fik Torben sat en stopper for, og nu er det et helt andet og langt mere roligt klientel der kommer her.

Kasper: Dem der kommer her nu, er hovedsageligt folk, der bare vil hygge sig, få en god snak, høre rockmusik og drikke kolde billige bajere.

Det er jo meget, ligesom Kim og jeg, folk der er kommet eller kommer på steder som RockCafeen og Tusindfryd, men som enten føler at de er blevet lidt for gamle til det, eller simpelthen bare er blevet trætte af at musikken er for overdøvende.

Vi gør i hvert fald meget ud af, at man skal kunne snakke med hinanden når man sidder og får lidt at drikke. Selvfølgelig skal der være masser af fed rockmusik, men det skal altså være med en passende volumen synes vi.

Kim: Vi kommer også til at køre en filmquiz, hvor man kan melde sig til og være med til at dyste i en masse sjov filmviden. På sigt vil vi gerne lave sådan en aften hver torsdag.

Det synes vi altså er en meget sjov og alternativ måde at tage på bar på.

Foto: BrknRib Photo and Artwork

 

Her til sidst vil jeg lige høre om et bestemt shot, som jeg ved I laver hernede. Et I kalder for en Ove Sprogøe. Hvad er der i sådan en?

Kasper: En Ove Sprogøe er en shotblanding, som den tidligere ejer Torben Grønbæk fandt på.  Og den er simpelthen så god, at vi selvfølgelig har valgt at fortsætte med den hos os.

Den består af Vodka, Sambuka og Tabasco. Så det er en stærk bandit.

Vesterbro Rockbar har åbent torsdag fra kl. 16 til 00 (måske senere, hvis det er stemning for det) og fredag-lørdag fra kl. 16 til 03.

Du kan tjekke dem ud på Facebook lige her

Som en sidste bemærkning vil jeg lige sige, at jeg inden jeg gik, lige nåede at få skænket en Ove Sprogøe.  Den smagte faktisk overraskende godt, og som Kim og Anders selv siger, så kan man i den grad mærke at man er i live, efter have hældt sådan en ned. Skål!

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.