ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene

Af Emil Kjær Jørgensen

Selvom man tager den nordjyske klaphat af, er det ikke en overdrivelse at kalde Aalborg Håndbold for en af verdens bedste klubber.

De har imponeret hele håndboldverdenen med indtoget i den absolutte top, hvor højdepunktet indtil videre var en finaleplads i Champions League i 2021 – en turnering, hvor de i øvrigt topper Gruppe A i år foran storhold som THW Kiel og Montpellier.

Onsdag spillede man sig også for første gang nogensinde direkte i Champions League-kvartfinalen, hvilket var en historisk bedrift. 

Og der bliver ikke hvilet på laurbærrene i Gigantium, hvor ambitionsniveauet bare stiger dag for dag.

Der bliver nemlig skruet på alle knapper for at optimere alt fra faciliteterne til truppen, hvor en vis Mikkel Hansen jo også snart slår sig til mandskabet.

Det nyeste tiltag, der forhåbentlig kan give lidt ekstra procenter på banen, er en nyrenoveret Player’s Lounge, som Sydbank Fonden har været med til at finansiere.

Den har fået navnet Sydbank Player’s Lounge, og den blev indviet mandag, hvor både spillere, trænere og repræsentanter fra Sydbank kunne opleve det flotte resultat med egne øjne.

Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene

Lækre forhold, der passer til ambitionerne

Den nye Player’s Lounge kan bruges af spillerne både inden, efter og mellem træningerne, hvis enten krop eller sind trænger til en opladning.

Her kan man tage en kop kaffe, finde lidt kalorier i køleskabet, slænge sig i de lækre SACKit-møbler, benytte forskellige restitutions-redskaber, tage en lur, få en behandling, spille Playstation i sofaområdet eller se video på den kommende modstander i hyggelige rammer.

“Men vi kommer altså også til at se en del Nak & Æd på TV’et,” lød det fra en af spillerne under præsentationen.

Opgraderingen var særdeles tiltrængt var alle parter enige om, da den nye lounge blev indviet.

“Sidst jeg var her, lignede det mest af alt et forladt kollegieværelse,” sagde Claus Starbæk, direktør i Sydbank Aalborg, under præsentation af den nye Sydbank Player’s Lounge.

“Nu passer loungen lidt mere til de store ambitioner som klubben har, og vi er enormt stolte af, at vi har været med til at bidrage til den nye lounge. Det er tydeligt at se, at pengene er blevet brugt fornuftigt,” fortsatte han.

Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene

Håber det kan give lidt procenter på banen

Også hos direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, var der stor tilfredshed med den nye lounge:

“Vi er glade for, at vi langt om længe er blevet færdige med loungen. Det er helt fantastisk, at Sydbank Fonden har sagt ja til at bidrage til de her nye forhold, for det gamle kunne vi næsten ikke bære bekendt.

Det er naturligvis håbet, at faciliteterne kan give de sidste procenter inde på banen også.”

Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene
Jan Larsen (T.V.) og Claus Starbæk

Aalborg Håndbold tiltrækker store profiler fra både ind- og udland, og ikke alle spillere bor i Aalborg.

Derfor kan den nye Player’s Lounge også bruges som et “hjem uden for hjemmet”, hvor man kan slappe af i hjemlige omgivelser, tage en lur i en af sofaerne, snakke om løst og fast med spillere og trænere  – eller bare binge watche Nak & Æd på fjernsynet.

Den nye Player’s Lounge er ikke kun en opgradering for spillerne, for trænerteamet i form af Stefan Madsen og Arnór Atlason har nemlig fået kontor i loungen, hvor fra de kan diskutere taktik, se video af modstanderne og snakke med spillerne i mere uformelle rammer.

Lækre rammer til stjernerne: Aalborg Håndbold gearer voldsomt op på forholdene

“Det er virkelig blevet lækkert og noget af en opgradering.

Det eneste problem er, at det er lidt svært at komme op af de her SackIT-møbler igen,” lød det fra Nikolaj Læsø, Henrik Møllgaard og Sebastian Barthold, da de testede de nye forhold.

Del artikel