Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prisvindende specialøl: Ny ølbar åbner i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Det Aalborg-baserede bryggeri Hjort Beer har brygget øl siden 2017 og vundet adskillige priser for deres kvalitets-øl i gourmetklassen.

I forbindelse med The Tall Ships Races sidste sommer åbnede bryggeriet en pop up bar på Stjernepladsen, og allerede dengang luftede ejer Carsten Hjort Bjerre idéen om at åbne en permanent ølbar i Aalborg.

Og det bliver nu til virkelighed. Det meddeler Hjort Beer på Facebook.

“Nu har vi endelig fundet det helt rigtige sted for vores ølbar i hjertet af Aalborg. Et nyt spændende kapitel for vores familiebyggeri, som vi kaster os ud i med masser af glæde og spænding,” skriver de.

Åbner allerede denne sommer

MigogAalborg har forsøgt at få en kommentar fra Hjort Beer, men uden held. Det er derfor uvist, hvor Hjort Beer præcis åbner, men ud fra meddelelsen på Facebook bliver det et centralt sted i byen.

“Vi kan næsten ikke vente med at åbne dørene for jer, og inden skal det historiske lokale have en stor tur,” skriver de videre.

Åbningsdatoen er endnu ikke på plads, men det bliver i løbet af sommeren 2023.

Hjort Beer er velkendte i Danmark for deres lækre, klassiske øl, men det anerkendte mikrobryggeri havde faktisk en meget ydmyg start i Carstens kælder i 2015, hvor det startede ud som et fritidsprojekt.

Efter at han vandt gulv og sølv ved DM i Håndbryg i 2017 for sine øl ”Wiener Walzer” og ”Brown Bella”, har tingene for alvor taget fart.

MigogAalborg følger naturligvis udviklingen af Aalborgs helt nye ølbar.

Del artikel

Andre læser også