Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store navne på plakaten: Ny musikfestival rammer Aalborg til sommer

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Der er nok at glæde sig til på musikfronten i Aalborg og omegn.

Fra den 28. juni til den 1. juli løber Nibe Festival af stablen, og Grøn Koncert har netop meldt ud, at de gæster Aalborg den 23. juli.

Nu melder endnu en arrangør sig på banen.

I en pressemeddelelse skriver REKOM, at de lancerer et nyt koncertkoncept kaldet Backyard Stage med store danske kunstnernavne som Tessa, Lord Siva, Lamin, ICEKIID m.fl.

Koncertoplevelsen er målrettet unge over 18 år, og den lægger vej forbi henholdsvis Rødovre, Esbjerg og Aalborg med mulighed for endnu flere byer til næste år.

I Aalborg foregår det den 18. august på Agri Nord med følgende kunstnere: Bathsheba, Emil Lange, Gobs, Icekiid, Lamin, Skinz, Thor Farlov, Tessa og The Jerryz.

En lokal ‘havefest’

Backyard Stage glæder sig til at bringe musikoplevelser rundt i landet – i form af hvad arrangørerne selv beskriver som en lokal ‘havefest’.

Listen af kunstnere på plakaten er lang og repræsenterer tidens største kunstnere samt flere fremadstormende navne.

Det er et musikprogram med et ungt outlook, men stadig med en bred appel, hvilket er et bevidst valg fra arrangørerne.

Backyard Stage er kommet for at blive, og arrangørerne er allerede ved at overveje, om konceptet skal udvides til flere byer næste år.

Gode oplevelser – mere end én dag om året

Visionen bag Backyard Stage er ikke blot at skabe musik oplevelser over sommeren, men også at støtte lokale foreninger og initiativer der skaber oplevelser året rundt.

“Vi vil bringe byen sammen, og give unge en mulighed for at opleve nogle af tidens største kunstnere i et unikt univers blandet med et lille drys af festival stemning.

Samtidig er vores vision at bidrage til det ungemiljø, der i forvejen skaber oplevelser og rum for de unge i lokalområdet året rundt.

Backyard Stage er en fejring af musikken og en mulighed for at bidrage til de andre gode initiativer, der skaber noget for de unge”, udtaler Jakob Haals, initiativtager bag Backyard Stage.

Musikprogrammet er allerede offentliggjort, og med enkelte undtagelser kan alle kunstnerne opleves i alle tre byer.

Fuldt line-up: Bathsheba, Emil Lange (Esbjerg og Aalborg), Gobs, Icekiid, Lamin, Lord Siva (Rødovre), Skinz, Tessa, The Jerryz, Thor Farlov og TooManyLeftHands (Rødovre).

Billetterne til Backyard Stage er sat til salg og kan købes her.

Del artikel

Andre læser også