Ny musik i vente: Oplev Rasmus Walter i Musikkens Hus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Musikkens Hus
Foto: Musikkens Hus

Hvis vi fortæller, at manden bag hits som “Dybt Vand”, “Verden i Stå” og “Endeløst” kommer til Aalborg i weekenden, vil de fleste vide nøjagtig, hvem vi taler om.

Den folkekære musiker Rasmus Walter er på landsdækkende turné med en blanding af helt ny musik og gamle klassikere, og han besøger selvfølgelig også Aalborg.

Det bliver en ekstraordinær aften i Musikkens Hus lørdag den 8. februar, hvor man kan se frem til det bedste af begge verdener fra Rasmus Walters lange og flotte musikalske karriere.

“Jeg har spillet mange koncerter efterhånden, både i band og akustisk, men jeg har aldrig delt det op, som jeg gør denne gang.

Første sæt bliver fuldstændig akustisk med et helt band, lidt mere a la de gode MTV Unplugged dage fra 90’erne, og i andet sæt bliver der virkelig gang i den.

Vi kommer også mere rundt i kataloget med sange fra mit gamle band, Grand Avenue, og alle mine danske plader,” fortæller troubadouren til MigogAalborg.

Kærlighed til Aalborg

Rasmus Walter har efterhånden været i Aalborg rigtig mange gange – senest til TV 2s Nytårsplaylisten, der for femte år i træk blev optaget i Musikkens Hus.

Han er også fast inventar til fredagskoncerterne i Karolinelund, hvor tusindvis af glade mennesker hvert år skråler Ja, det ‘r så endeløst, så det kan høres helt ude i Vestbyen.

Kærligheden går absolut også begge veje.

“Jeg holder meget af Aalborg; det er et dejligt sted.

Jeg har været heroppe mange gange, og jeg bliver ved med at vende tilbage, så længe folk vil deltage i mine koncerter,” fortæller musikeren om forholdet til byen.

“Vi ender sjovt nok altid vores weekender i Aalborg, så jeg forbinder det meget med at gå i byen.

I gamle dage var vi i Gaden, men det er vi for gamle til nu,” siger Rasmus Walter grinende.

“Vi vælger en bar, og jeg er som regel den, der tager først hjem.”

Nærvær i Musikkens Hus

Musikkens Hus har modtaget meget ros – både nationalt og internationalt – for spillestedets smukke rammer og professionelle set-up, og det fremhæver Rasmus Walter også.

“Musikkens Hus er bygget til at lyde godt, og det er dejligt at være artist der.

Jeg kan generelt godt lide, når man har folk siddende. Der opstår en anden form for nærvær og koncentration for publikum.

Der er kommet en lidt ærgerlig tendens, når man spiller for et stående publikum, at de er lidt fraværende og mangler lidt koncentration, men når de sidder ned, opstår der noget mere samhørighed.

Det kan helt klart noget.”

Rasmus Walter udgav ny musik i efteråret 2019, og publikum vil kunne se frem til at blive præsenteret for musikerens femte danske album, som udgives i starten af 2020.

Billetter koster fra 275 kr og kan købes her.

Hvad: Koncert med Rasmus Walter
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: 8. februar, kl. 20.00

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.