ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter vild vækst: Nybolig Palle Ørtoft udvider med ny medejer i flere afdelinger

Af Clara Edgar Jakobsen
Palle Ørtoft, Inge Ørtoft og Tobias Nielsen
Palle Ørtoft, Inge Ørtoft og Tobias Nielsen

Nybolig Palle Ørtoft bestod i mange år af Inge og Palle Ørtoft, men for tre år siden åbnede de armene for Tobias Nielsen, som blev medindehaver af lejlighedsbutikken på Vesterbro.

Siden da har afdelingen oplevet en vækst på over 300% og er den førende ejendomsmægler på lejligheder i Aalborg.

Det er i høj grad det gode samarbejde mellem medejerne og det hårdtarbejdende team, der er grunden til væksten i lejlighedsforretningen.

“Kombinationen af vores store erfaring med at drive en ejendomsmæglerforretning og sulten efter at løbe ekstra stærkt for at have nogle glade kunder har skabt en rigtig god synergi,” fortæller Inge Ørtoft til MigogAalborg.

“Og ikke at forglemme, at vi har byens bedste kollegaer inde på kontoret,” supplerer Tobias Nielsen.

Kom ind som partner for tre år siden

For tre år siden bød man velkommen til Tobias Nielsen som ny partner i en mindre del af forretningen, men nu bliver det partnerskab stærkt udvidet.

“Det var grænseoverskridende for os at lukke Tobias ind i ejerkredsen for tre år siden, men vi så et potentiale, og det har holdt stik.

Vi har set at to plus en giver fire i det her tilfælde, og derfor er det også oplagt at vi bygger videre på det gode samarbejde ved at få Tobias ind i afdelingerne i Vejgaard og Gug,” siger Inge Ørtoft.

Det er på mange måder en naturlig udvikling både for kæden og Tobias for at blive ved med at give kunderne de bedste oplevelser.

Kender hvert et gadehjørne

Tobias er nemlig selv opvokset i Vejgaard.

Han har spillet fodbold og håndbold i området som ung og har mange varme følelser knyttet til Vejgaard og de omkringliggende byer.

“Det er en by i byen og en følelse af at alle kender alle, og fordi jeg er herfra, har brugt min barndom og ungdom her, så kender jeg alle gadehjørner og har et godt netværk, som kan komme alle til gavn,” siger Tobias.

For Inge at se er Tobias’ tilknytning til området også klart en fordel.

“Vi har med Vesterbro-afdelingen den bedste lejlighedsbutik i byen, og vi vil gerne overføre den succes til Vejgaard og omegn, og her er det en styrke, at vi kommer til at kunne trække på Tobias’ kendskab til området,” siger hun.

Tobias fortæller, at han ud over at kende området særdeles godt, også finder det utrolig spændende som ejendomsmægler.

“Der er en høj vækst i den østlige del af byen, og vi kan mærke, at efterspørgslen i Vejgaard, Gug, Kærby, Gistrup, Aalborg øst, Klarup, Storvorde mm. er virkelig høj,” siger han.

Tobias fastholder en tilknytning til butikken på Vesterbro, men bliver suppleret af Nicolai Bengtsson, som har siddet som butikschef i afdelingen i de seneste to år.

En position, han har udfyldt til fulde, og derfor er det også oplagt for både butikken og kunderne, at Nicolai ligeledes kommer til at indtræde i ejerkredsen på Vesterbro.

“Nicolai har knoklet de seneste to år, og lavet nogle rigtig flotte resultater samt haft høj fokus på glade kunder, som har været lige i vores ånd, så vi er rigtig glade for, at han er kommet med i ejerkredsen på Vesterbro,” siger Tobias.

Efter vild vækst: Nybolig Palle Ørtoft udvider med ny medejer i flere afdelinger
Ejerkredsen på Lejligheds Forretningen på Vesterbro

Følger kundernes rejse

Ambitionen er simpelthen at få Vejgaards bedste mæglerforretning.

En ambition, Tobias tror på, kan lykkedes, fordi det allerede er sket på Vesterbro.

“Vi vil gerne være de bedste, og det betyder både, at vi skal have de fleste handler.

Men det er også vigtigt med den bedste tilfredshed blandt kunderne, og det kan vi se, vi har på Vesterbro.

Det tror jeg i høj grad er, fordi vi er villige til at tage telefonen, når den ringer, også selvom det er om aftenen og fremvise når det passer køberen.

Vi vil gå langt for den gode oplevelse,” siger han.

Inge Ørtoft tilføjer, at hun også i høj grad mener, at de gode anmeldelser skyldes, at Tobias har formået at skabe et stærk team, der virkelig komplimenterer hinanden.

Derudover har Palle Ørtoft og hende selv forståelse for, hvor stor en beslutning og livsændring det er at købe og sælge, og den opgave tager de yderst alvorligt.

“Boligerne er vores hverdag, men for kunderne er det noget, der sker, måske hver tiende eller tyvende år, og det skal man have respekt for,” siger hun.

For de fleste er den naturlige rejse gennem boligmarkedet, at de starter med at købe en lejlighed.

Senere vil man typisk søge mod en villa, som måske bliver skiftet ud en gang i løbet af voksenlivet, før de til sidst søger mod noget mindre igen.

Netop fordi det er sådan rejsen ser ud for mange, er det for Tobias også oplagt, at han nu får mulighed for at fremvise villaer.

“Mange af de mennesker, jeg har solgt lejligheder til, begynder så småt at være steder, hvor de vil søge mod noget større. Derfor er jeg glad for at kunne tage dem med videre i hånden nu,” slutter han.

Del artikel