ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny forstærkning: AaB lejer EM-spiller

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto.
Arkivfoto.

AaB har for resten af indeværende sæson lejet den nordmakedonske landsholdsspiller Aleksandar Trajkovski fra den spanske La Liga-klub RCD Mallorca.

Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Før sine foreløbige 28 optrædener for RCD Mallorca repræsenterede Aleksandar Trajkovski Palermo FC, hvor det i 113 kampe blev til 20 scoringer og 16 assists, og i den italienske klub var Aleksandar Trajkovski blandt andre holdkammerat med AaB’s nuværende assistenttræner Oscar Hiljemark.

Inden tiden i Italien blev det til 96 kampe, 13 mål og 11 assists i belgisk fodbold hos SV Zulte Waregem.

På landsholdsplan har 28-årige Aleksandar Trajkovski leveret 18 pletskud i 65 landskampe for Nordmakedonien, og Aleksandar Trajkovski startede inde i alle tre gruppespilskampe – mod Holland, Ukraine og Østrig – ved sommerens EM-slutrunde.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

“Aleksandar Trajkovski er en spiller, vi ikke tidligere i transfervinduet har kunnet komme i nærheden af, men vi har holdt os til, og vi er glade for nu at have fået en aftale på plads.

Som type er Aleksandar meget seværdig med sine driblefærdigheder og sit blik for spillet, ligesom han også har stor skudstyrke med sit højreben, og så kan han skabe det uventede,” siger Inge André Olsen.

“Han han dække alle offensive pladser og bliver dermed et ekstra supplement til vores øvrige dygtige offensive spillere, og generelt er vi meget tilfredse med at have tilføjet Anders Hagelskjær, Louka Prip, Milan Makaric og Aleksandar Trajkovski i dette transfervindue, ligesom Casper Gedsted og Anosike Ementa er kommet op fra AaB Akademiet, slutter Inge André Olsen.

Aleksandar Trajkovski er i de kommende dage optaget af VM-kvalifikationskampe mod Armenien, Island og Rumænien og tiltræder i AaB umiddelbart efter.

I AaB er Aleksandar Trajkovski tildelt trøjenummer syv.

Del artikel