Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny filmkoncert i Aalborg: Sukkersød juleklassiker vises i Musikkens Hus

Af Michael Qureshi

Musikkens Hus har været gode til at finde de gode gamle klassikere frem til filmkoncerter, hvor blandt andet Aalborg Symfoniorkester, så afspiller musikken live.

Tidligere har man kørt Alene Hjemme og senest Harry Potter i Gigantium. Nu har man så afsløret en ny filmkoncert.

Det bliver den efterhånden legendariske jule kærlighedsfilm Love Actually, som selvfølgelig skal vises 10. december her i Aalborg med symfonisk besætning.

Musikkens Hus har helt eksklusivt fået rettighederne til at vise Love Actually in Concert i Sydnorge og Danmark.

Det er én af de film, man bare skal se, før det kan blive rigtig jul.

Kærlighed på godt og ondt

Love Actually foregår i London i december, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed: Der er den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne

Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil. Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse.

Filmen er stjernespækket på rollelisten.

“Engelsk film har en stolt tradition for intelligent humor, der formår at fremstille alle vores sårbarheder og tabuer på en kærlig og genkendelig måde. Love Actually er bestemt ingen undtagelse.

Det er en feel good-film med menneskelig og poetisk dybde, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus og fortsætter.

“Samtidig findes der intet som musik, der kan ramme os på følelserne, så jeg glæder mig utrolig meget til at vise denne film med live symfonisk besætning i Koncertsalen med de røde stole og snehvide vægge,” siger han.

Vises også i Norge

Instruktør Richard Curtis står bag Love Actually, der har stjerner som Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant på rollelisten.

Love Actually in Concert vises også i Norge, hvor Jørgen Roll, direktør for Oslo Konserthus, med rette forventer to udsolgte filmkoncerter.

Love Actually in Concert spilles i Musikkens Hus 10. december 2017 klokken 19.30.

Billetsalget er åbnet i dag onsdag 20. september klokken 10.00.

Du kan købe din billet lige her

Filmkoncerten præsenteres i samarbejde med Summit Entertainment.