Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter konkurs: Ny udvikling redder Restaurant Tabu fra at lukke

Af Michael Qureshi
Tabu
Tabu

I sidste uge kom den triste melding.

En af Aalborgs allerbedste restauranter måtte smide håndklædet i ringen og indgive en konkursbegæring.

En cocktail af efterveer fra Corona samt en utrolig dårlig sommer gjorde udfaldet.

Derfor har der været tvivl om, hvorvidt Restaurant Tabu kunne drives videre.

Men nu er der nyt – og det er heldigvis godt nyt.

Det oplyser Michael Miv Pedersen i en mail til MigogAalborg.

“Det er en stor glæde for mig at kunne meddele, at kurator for konkursboet nu har solgt Restaurant TABU til en køber, som ønsker fortsat drift af Restaurant TABU.

Køber ønsker desuden en sund og solid restaurant med afsæt i de nordjyske råvarer, nøjagtig som det var før Covid-19,” lyder den glade nyhed.

Miv bliver som køkkenchef

Han fortsætter;

“Køberen, som ønsker at være anonym, har ikke før været involveret i restaurationsdrift, men udvist mig den store tillid, at tilbyde mig opgaven som udviklende køkkenchef på Restaurant TABU.

En opgave jeg uden betænkningstid, takkede ja til. Tillige har køberen, til min store glæde meddelt mit personale, at der er fortsat arbejde til dem alle,” lyder det fra Michael Miv, der altså fortsætter i Tabu-regi.

Han fortæller samtidig, at alle der har et gavekort til Restaurant Tabu fortsat kan bruge det.

Michael Miv Pedersen er lettet over, at det har været muligt at drive Restaurant Tabu videre i samme stil, og han takker for den enorme opbakning han har mødt siden udmeldingen om en konkurs.

Efter konkurs: Ny udvikling redder Restaurant Tabu fra at lukke
Michael Miv Pedersen

Har været en hård tid

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at dagene op til egenbegæringen af konkursen på Restaurant TABU, og ikke mindst dagene efter, har været lange, og ikke mindst hårde at komme igennem.

Al den venlighed jeg har mødt, alle de varme beskeder og skulderklap jeg har modtaget i dagene efter konkursen, har været en meget stor personlig hjælp.

Jeg vil gerne takke for hver eneste venlige besked, jeg har modtaget.

Ikke mindst har det været overvældende at opleve en række personer, for mig kendte og ukendte, der har tilbudt at hjælpe på den ene eller anden måde.

Mennesker der som jeg, ønsker og gerne ser Restaurant TABU, som en fortsat del af restaurationsscenen i Aalborg,” forklarer Miv i mailen til MigogAalborg.

Tabu skal finde tilbage til rødderne

Nu ser han fremad mod forhåbentligt gode tider for toprestauranten i Vesterå.

“Om ganske få uger lukker vi ned for sæsonen i Restaurant Glashuset i Lønstrup og Restaurant V-Hav i Tranum, og er her først klar til åbning igen til påske 2024.

Jeg får derfor rigtig god tid til at udvikle Restaurant TABU, på en sådan måde, at vi finder tilbage til rødderne før Covid-19

Denne opgave ser jeg frem til med stor ydmyghed og ikke mindst, stor glæde,” lyder det fra en af Danmarks bedste kokke.

Han slutter sit skriv med en stor tak.

“Til slut vil jeg endnu en gang benytte lejligheden til at udtrykke min beklagelse over det hændte, og samtidig udtrykke min glæde over, at en køber giver mig og mit personale muligheden for, at bringe Restaurant TABU tilbage på ’det nordjyske spor’

Jeg håber på jeres forståelse for, at jeg nu trækker i kokkejakken og ser fremad, og derfor ikke har yderligere kommentarer til denne, for mig, glædelige løsning.”

Del artikel