ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny direktør til Himmerland Golf & Spa Resort

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Søren Broust, BB Medier
Foto: Søren Broust, BB Medier

49-årige Mark Bering overtager 1. januar ansvaret for Himmerland Golf & Spa Resort.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

”Det er et job, jeg glæder mig meget til. Der findes utrolig få steder, der har så mange muligheder som Himmerland Golf & Spa Resort, og mit nye job bliver vanvittigt interessant,”siger 49-årige Mark Bering.

Stor kapacitet

Mark Bering kommer fra en stilling som regionsdirektør/ General Manager i First Hotels med ansvar for syv hoteller i Danmark og Sverige.

Før det var han General Manager på Hotel Hvide Hus i Aalborg, og det er dermed en stor kapacitet indenfor hoteldrift, der overtager ansvaret for Himmerland Golf & Spa Resort.

”Jeg ser kæmpe muligheder i at få sat stedet endnu mere på landkortet. Der er unikke muligheder med kombinationen af hotel, restaurant, spa-afdeling, konferencefaciliteter og golfbane. Det gør stedet til noget helt specielt, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang,” siger Mark Bering.

Lars Larsen glæder sig til samarbejdet

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Lars Larsen, glæder sig ligeledes til, at Mark Bering indtræder som direktør.

”Vi har taget os god tid for at være sikre på at finde den helt rigtige til jobbet. Jeg er ikke i tvivl om, at Mark vil være i stand til at løfte opgaven, og jeg ser frem til vores samarbejde,” siger Lars Larsen.

Han sender samtidig en tak til sin søn, Jacob Brunsborg, der påtog sig rollen som midlertidig direktør fra 10. september i år og frem til Mark Bering tiltræder den 1. januar.

”Jeg er glad for, at Jacob påtog sig opgaven. Det gjorde det muligt at bruge den nødvendige tid til at finde den helt rigtige til at stå i spidsen for Himmerland Golf & Spa Resort for fremtiden,” siger Lars Larsen.

Del artikel