ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Henter kendt profil: Ny direktør præsenteret på Helnan Phønix Hotel

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Lars Mouritzen er den den 1. august tiltrådt som adm. direktør for Scandinavinan Hotels koncernen, samt for subsidiære selskaber som tæller Helnan Phønix Hotel i Aalborg, Helnan Marselis Hotel i Århus samt selskabet Scandinavian International Hotels A/S som er moderselskabet for hotellerne i Marokko samt i Egypten.

Udover at være indtrådt i koncernledelsen får Lars Mouritzen også daglige ledelsesansvar for Hotel Phønix i Aalborg.

Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Henter kendt profil: Ny direktør præsenteret på Helnan Phønix Hotel
Pressefoto

Trofaste og loyale kunder skal trækkes til

Lars Mouritzen (53) har siden 2004 og indtil 31. marts 2021, været eneforpagter af Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres og Kultur Center, ikke blot en af landsdelens men også en af landets største restaurationsvirksomheder.

En forpagtning som var i familien Mouritzen´s hænder i over 50 år. Lars Mouritzen har gennem sin karriere desuden bestridt flere forskellige lederstillinger i hotel- og restaurationsbranchen.

Lars Mouritzen udtaler:

”Jeg er stolt og beæret over den tilllid koncernchef Enan Galaly viser mig, og at være blevet en del af Helnan koncernen, og jeg glæder mig til at komme i gang med jobbet.

Jeg er nu rykket lidt længere op ad Vesterbro og jeg håber at jeg med mit navn, renommé og den historik jeg og min familie har i Aalborg, specielt fra Restaurant Papegøjehaven, kan være med til at trække nogle af de trofaste, gode, loyale kunder vi måtte ”forlade” i Restaurant Papegøjehaven til Hotel Phønix”.

Henter kendt profil: Ny direktør præsenteret på Helnan Phønix Hotel
Pressefoto

Enan Galaly, grundlægger og ejer af Helnan koncernen udtaler: ”Jeg er meget stolt over at vi har fået Lars med på holdet. Lars og hans familie har altid været vores gode kollegaer og konkurrenter i Aalborg. Vi ser frem til at få glæde af Lars´s store erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, og vi er sikre på at Lars´s kompetencer, viden og erfaring nu kan være med til at styrke vores position i markedet.”

Det historiske Hotel Phønix midt i Aalborg (grundlagt 1853) med over 200 værelser har gennem de seneste 1,5 år været gennem en større renovering, til et to-cifret millionbeløb så både fællesarealer, værelserne og de mange, unikke selskabs- og møde/konferencelokaler er helt up-to date, og dermed fortsat er et af byens absolut førende hoteller for både leisure og business.

Hotellet råder endvidere over stort wellnes- og fittnescenter samt stor privat p-plads m.v.

”Helnan” – den skandinaviske internationale hotelkoncern, med hovedsæde i Danmark, blev etableret i 1982 af Enan Galaly. Kæden er involveret i mange aktiviteter varierende fra at eje, drive og udvikle fire- og femstjernede hoteller i forskellige dele af verden.

Man har gennem årene opnået world-wide erfaring og ekspertise i at opgradere førsteklasses hoteller i skandinavien, Europa, USA, Mellemøsten inklusive Nordafrika.

Helnan Koncernen opererer under sloganet ”The Symbol of Scandinavian Hospitality” Koncernen ejer og driver i øjeblikket Helnan Phønix Hotel i Aalborg, Helnan Marselis Hotel i Århus samt et hotel i Marokko. Herudover driver man 5 hoteller i Egypten.

Del artikel