ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny direktør for VisitNordjylland: Der skal flere turister til regionen

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: VIsitNordjylland
Foto: VIsitNordjylland

Der er kamp om turisterne i hele landet, og i VisitNordjylland arbejder de for at blive en topmoderne og kraftfuld markedskommunikator inden for nordjysk turisme.

I den forbindelse har de hentet ny direktør i SE-koncernen. Der er tale om 47-årige Ann Marie Søborg Karkov, som kommer fra en stilling som direktør for SE-koncernens interne reklamebureau. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Direktør med stor erfaring

Ann Marie Søborg Karkov tiltræder den 3. september 2018 stillingen som direktør for VisitNordjylland. Hun kommer fra en stilling, hvor hun har stået i spidsen for SE-koncernens interne reklamebureau samt en marketingafdeling med ansvar for kommunikation og markedsføring til antenneforeninger og boligforeninger.

VisitNordjyllands nye direktør har desuden varetaget lederstillinger indenfor marketing, kommunikation og branding – senest som marketingchef i Nyfors, hvor hun bl.a. øgede kendskabet til selskabet markant og bidrog til en stejl vækstkurve; og før det bl.a. i Qubiqa-koncernen, Royal Greenland samt Aalborg Portland.

Ann Marie Søborg Karkov har desuden lige afsluttet en MBA-uddannelse, og der er således tale om en direktør med en solid ballast indenfor marketing og ledelse samt en bred erfaring fra forskellige brancher.

“Efter en grundig rekrutteringsproces er vi i bestyrelsen glade for at kunne ansætte Ann Marie Søborg Karkov som ny direktør for VisitNordjylland.

Konkurrencen om turisterne øges hele tiden, og det er centralt for turismens udvikling i vores landsdel, at nordjysk turisme arbejder sammen, og at vi i vores kommunikation til gæster fra både det øvrige Danmark og udlandet fremstår som en attraktiv destination,” udtaler bestyrelsesformand, Rikke Gandrup i pressemeddelelsen.

Skal skaffe flere turister til Nordjylland

VisitNordjylland får fremadrettet den klare og entydige opgave at skaffe flere turister til Nordjylland, og Ann Marie Søborg Karkov fortæller i den forbindelse:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med, hvad der for mig, er drømmejobbet. Jeg ser frem til – sammen med den øvrige organisation og vores gode samarbejdsrelationer – at sætte mit præg på den fremtidige udvikling af VisitNordjylland og med digitalisering som centralt nøgleord skabe den markedsføring, branding og kommunikation om vores skønne Nordjylland, der vil sikre os den velfortjente position som Danmarks foretrukne turistdestination.”

Fik du læst vores guide til de fedeste sports-events i løbet af sommeren?

Bestyrelsesformand, Rikke Gandrup fortæller:

”Det er Ann Maries kompetencer, gode personlighed samt diversiteten i hendes erfaring, der gør, at vi vurderer, at hun er den helt rette til at føre VisitNordjylland til det næste step. Vi tror på, at det er sundt for nordjysk turisme at få én ”udefra” ind, som forventeligt anskuer tingene på nye og for turistbranchen utraditionelle måder.”

Ann Marie Søborg Karkov er født og opvokset i Nordjylland og bor i Aalborg med sine to døtre. Hun har læst Engelsk & Internationale Studier på Aalborg Universitet efterfulgt af en Eksportteknikeruddannelse i Odense. Primo juli afsluttede Ann Marie desuden en MBA i Leadership Psychology på Business Institute i Aalborg

Del artikel