ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny dato på plads: AALBORG AWARDS udskydes til efter sommerferien

Af Michael Qureshi

Med de seneste dages eskalering af udbredelsen af smittede med Corona-virus samt karantæneramte i Danmark har vi som en naturlig konsekvens valgt at udskyde AALBORG AWARDS.

Meddelelsen om flytningen af arrangementet blev sendt ud til vores partnere allerede onsdag eftermiddag.

Den store hyldestfest til Aalborg skulle efter planen være fundet sted fredag d. 3. april, som altså endnu ikke er omfattet af regeringens opfordring til at holde sig under 100 mennesker i forsamlinger.

Vi ønsker ikke at stille nogen i det dilemma, om de skal tage til en festlig aften med den mindste chance for at blive smittet.

For os handler det ikke om vi er lige under eller lige over de 1000 mennesker men om at sikre, at alle er trygge ved at tage til et af vores arrangementer.

Ny dato på plads

Vi har derfor arbejdet hurtigt i tæt dialog med AKKC for at finde en ny dato, og vi er lettede over, at det er lykkedes at rykke AALBORG AWARDS til efter sommerferien.

Ny dato bliver fredag d. 14. august 2020 i AKKC. 

Vi vil gerne takke vores sponsorer, allerede tilmeldte deltagere og nominerede samt AKKC for kæmpe forståelse og opbakning.

Derudover er det glædeligt for os, at både vores vært Nicolaj Lange samt TooManyLeftHands også allerede nu har sagt ja til at være med den 14. august.

Har man købt billet til AALBORG AWARDS refunderes den inden for 24 timer.

Del artikel