ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Accessories og pynt til hjemmet: Ny farverig butik er åbnet i midtbyen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Du kan nærmest ikke undgå at lægge mærke til den nye butik på Møllegade 2.

Det pink og koboltblå lokale har vendt mange hoveder, siden By Stær slog dørene op den 8. august, og farverne repræsenterer meget godt butikkens sprudlende udvalg af accessories og pynt til hjemmet.

By Stær er egentligt en stor B2B virksomhed, der eksporter produkter til forhandlere over hele verden, men ejer Camilla Stær besluttede sig for at afprøve idéen med en fysisk butik.

“Vi havde egentligt ikke planlagt at åbne en fysisk butik, men nu besluttede vi os for at teste konceptet af.

Det er en sjov pendant til vores eksisterende forretning at lave et univers med flere varer. Vi har nemlig også andre mærker end os selv hernede.

Du kan for eksempel købe håndlavede papirsblomster, lysestager, stearinlys, kunst, og vi får snart kopper ind fra en lokal keramiker. Mange af dem er små nordjyske virksomheder, der passer ind i stilen med vores accessories,” forklarer Camilla Stær, der selv er nordjyde.

Accessories og pynt til hjemmet: Ny farverig butik er åbnet i midtbyen
Hos By Stær kan du shoppe virksomhedens egen hårpynt og tasker samt pynt til hjemmet designet af små nordjyske virksomheder.

Reagerer hurtigt på trends

Da Camilla Stær startede By Stær i 2014 var det håndlavede sløjfer til børn, der var i fokus. Efterhånden som forhandlerne begyndte at efterspørge hårpynt til det voksne publikum, begyndte virksomheden at udvide varesortimentet.

Nu, otte år senere, leverer By Stær accessories til store koncerner som bl.a. Samsoe Samsoe og Envii, og de er også kommet ind på det indiske marked, hvor de køber restmetervarer og syer dem om til hårpynt, toilettasker og tasker.

De er især kendt for deres gode kvalitet, fede farver (som tydeligt ses i butikken), og at de holder sig opdaterede på trends.

“Vi kører ikke med faste kollektioner, men lytter til hvad kunderne efterspørger, og hvad modebilledet viser. Vi er så tæt på vores produktion, at vi hurtigt reagerer på trends og tilbyder nye varer,” siger Camilla Stær.

Selvom der er tryk på farverne, understreger ejeren dog, at man ikke behøver at være vild med farver for at komme ind.

“Vi er meget kontrastfulde. Vi har både de vilde farver, men også det mere nedtonede,” uddyber hun.

Accessories og pynt til hjemmet: Ny farverig butik er åbnet i midtbyen
By Stær sælger også papirsblomster, som du kan sammensætte i en buket.

Gået over al forventning

Butikken er kun en “pop-up” lige nu, hvilket vil sige, at der er en udløbsdato på lejekontrakten.

Lige nu lyder den dato på engang i december, men man skal aldrig sige aldrig.

“Fortsætter det med at gå så godt, som det gør nu, så vil vi gerne holde butikken åben, men vi må se over de næste par måneder.

Responsen her i starten har i hvert fald været rigtig god – faktisk over al forventning. Kunderne har taget virkelig godt imod os og fortæller os, at de har manglet en butik med det, vi sælger,” siger Camilla Stær.

Læs mere om By Stær her.

Hvad: By Stær pop-up butik
Hvor: Møllegade 2
Hvornår: Åbent nu og indtil december 2022

Del artikel

Andre læser også