En bid af Asien: Ny burger fra fjernøsten har indtaget Aalborg
Det kan godt være svært at opfinde den dybe tallerken, når man laver burgere.
For mange er burger ensbetydende med en klassisk oksekødsbøf med løg, tomat, dressing – og måske ost.
Men er du klar på at prøve en burger, der kan noget helt særligt, så skal du planlægge et visit hos Burger Shack.
De har nemlig fået en ny sæsonburger på menuen, og den smager af noget, du aldrig har prøvet før.
Med inspiration fra fjernøsten og med fokus på de gode råvarer
Navnet er Honey Thai Chicken, og som det antyder, kommer inspirationen fra det thailandske køkken.
Honey Thai Chicken bliver lavet af hjemmelavet fried chicken, thaibasilikum, honning/chili dressing og – for at holde lidt fast i de danske rødder – persillemayo. Alt sammen pakket ind i en brioche burgerbolle.
Der er altså udsigt til en lækkerbisken af en burger med fin balance mellem sød, spicy, salt og crispyness.
For kyllingen er lækker og sprød uden på men saftig og fyldt med god smag indeni. Lige præcis, som man gerne vil have den.
Også særligt smagen af thaibasilikum hiver tankerne direkte hen på det asiatiske køkken, og giver din burger en helt anden smagsoplevelse.
“Den her gang har vi udviklet en burger, der adskiller sig lidt mere fra det klassiske burgerkatalog.
Jeg synes, vi har fundet en rigtig god balance i de mange smagsnuancer, vi leger med her – hvis jeg selv skal sige det,” siger administrerende direktør, Christian Juul Tønnesen.
Honey Thai Chicken er som udgangspunkt på menuen de næste tre måneder, og du kan få den som single til 89 kroner eller som menu til 129 kroner.
Til frokost kan du sætte tænderne i en menu for bare 79 kroner.
Hvad: Honey Thai Chicken hos Burger Shack
Hvor: Alle Burger Shacks restauranter. Find nærmeste her
Hvornår: På menuen de næste tre måneder