ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny Bog & Idé åbner i Aalborg: Gode tilbud og gratis bøger i morgen

Af Emil Kjær Jørgensen

For bare et par år tilbage kunne det godt have set ud som om, at de fysiske bogbutikker var på vej ud af markedet.

Udbuddet af alternativer som e-bøger, nethandel og lydbøger på abonnement var stødt stigende – men konsekvensen har i stedet været, at forbrugerne har kastet en endnu mere gennemtrængende kærlighed tilbage til den fysiske butik.

Det er også en af årsagerne til, at endnu en boghandel ser dagens lys i Aalborg.

I morgen torsdag den 17 maj. kl. 10 åbner Bog & Idé i Bredegade 18, og det ser allerede ud til at blive et sandt mekka for byens bogorme.

Ny Bog & Idé åbner i Aalborg: Gode tilbud og gratis bøger i morgen

Det er de to brødre, Dennis og Klaus Simonsen, som står bag den splinternye boghandel – og de er bestemt ikke nye i faget. Brødrene har nemlig allerede Bog & Idé-butikker i både Farsø og Aabybro.

”Vi har længe haft et ønske om at åbne op i Aalborg, og da vi blev præsenteret for de her lækre lokaler, var vi hurtige til at slå til,” siger Klaus til MigogAalborg.

Klar til stor åbning

Når de slår dørene op i morgen, bliver der blandt andet uddelt gratis bøger til de første 200 besøgende i butikken.

”Det bliver bøger inden for både krimigenren, biografier, bestsellere, kogebøger og meget, meget mere,” forklarer Dennis til MigogAalborg.

Derudover bliver udvalgte bøger sat ned med hele 200-300 kr., og i de første tre åbningsdage kan man spare hele 20 % på brætspil.

”Brætspil har jo fået en stor renæssance her i Danmark, og vores udvalg er blandt byens største,” forsikrer Klaus over for MigogAalborg.

Ny Bog & Idé åbner i Aalborg: Gode tilbud og gratis bøger i morgen

250 kvadratmeter i et af byens hyggeligste områder

Den nye butik rummer intet mindre end 250 kvadratmeter, og selvom bøger selvfølgelig fylder en stor del af butikken, vil brødrene gå efter at have et stort og bredt udvalg inden for alle genrer.

”Der kommer jo eksempelvis flere og flere studerende til byen, og vi går efter at være konkurrencedygtige på priserne. Derudover tilbyder vi hurtig levering på studiebøger, og vi kommer til at køre studierabat på de fleste fagbøger,” siger Dennis.

Ny Bog & Idé åbner i Aalborg: Gode tilbud og gratis bøger i morgen

Butikken er placeret lige ved indgangen til Nørregade, og der åbner rigtig mange andre spændende butikker i området.

For nyligt slog HiFi-Klubben dørene op i Slotsgade, og Nørregade er næsten lige blevet gennemrenoveret, så den står som en af Aalborgs hyggeligste gågader.

”Aalborg er en stærk by i rivende udvikling, og med den her butik mener vi, at vi har et godt og bredt udvalg til alle borgerne i Aalborg,” siger Klaus.

Ny Bog & Idé åbner i Aalborg: Gode tilbud og gratis bøger i morgen

Det bliver Klaus, som får sin daglige gang i butikken, og han får selskab af to fuldtidsansatte, som har stor erfaring fra branchen.

”Det er vigtigt for os, at folk får en fantastisk service fra første dag vi åbner, og det er vi sikret med de kompetente medarbejdere, vi har ansat,” siger Klaus og afslutter:
”Nu glæder vi os bare til at byde folk indenfor i vores flotte nye butik.”

Bog & Idé i Bredegade 18 åbner i morgen kl 10.

Del artikel