Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løsning på parkeringskaos?: Ny app skal mindske trafikpropper ved Gigantium

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis du nogensinde har været til håndboldkamp eller koncert i Gigantium, har du nok korset dig på parkeringspladsen efterfølgende.

Tusindvis af mennesker skal hjem på samme tid, og der opstår ikke overraskende mange trafikpropper, når både biler og busser trækker ud på Th. Sauers Vej.

Gigantium er klar over problemet, og nu lancerer de en app, som de håber kan være med til at løse problemet.

Løsning på parkeringskaos?: Ny app skal mindske trafikpropper ved Gigantium

Skal give gæsterne en bedre oplevelse

I en pressemeddelelse skriver Gigantium, at de har indgået et samarbejde med Sensade og sammen udgivet en app, der viser den estimerede køtid baseret på, hvilken type begivenhed man har deltaget i, og om det forventes, at alle gæsterne forlader Gigantium på samme tid.

“Den information gør det muligt for bilisterne at vurdere, om det er nemmest at parkere på Gigantiums egne parkeringsområder, eller om det er nemmere at finde en anden parkeringsplads på et andet parkeringsområde.

Det spreder parkeringsbelægningen ud på flere parkeringspladser, hvilket giver gæsterne en bedre oplevelse, når de skal finde hjem fra Gigantium igen,” skriver de.

I fremtiden skal app’en ligeledes agere værktøj til indendørs wayfinding, så det er nemt for alle at finde helt frem til den begivenhed, de skal til – om det så er håndboldherrerne eller Kaptajn Ding Dongs ishockeydrenge.

Appen hedder ’GIGANTIUM’ og er tilgængelig på både Appstore og Google Play.

Del artikel

Andre læser også