Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmen blev til virkelighed: Ny afdeling af Rørbæk Biler står færdig

Af Stine Kjølby Christensen

De skinnende Hyundai-modeller står skarpt på rad og række i Rørbæk Bilers nyeste afdeling i Aalborg.

Indehaveren Daniel Rørbæk, som også er medejer af afdelinger i Hjørring og Frederikshavn, åbnede egentlig dørene til Amalienborgvej 29 i Nørresundby for et år siden.

Men biksen trængte til en kærlig hånd, som den i den grad har fået.

Nu passer omgivelserne med deres moderne, lækre og eksklusive udtryk til de mange biler, som Daniel og holdet står klar til at sælge.

“Det hele er blevet lavet om, så det passer til Hyundais og vores standarder.

Vi synes, det er vigtigt, at vi kan byde folk indenfor i nogle ordentlige rammer, og det glæder vi os over at kunne nu,” siger Daniel, som skiftevis svarer på spørgsmål og køber biler på nettet.

Drømmen blev til virkelighed: Ny afdeling af Rørbæk Biler står færdig

For på trods af det seneste års turbulens, går det godt i biksen.

“Vi har klaret det rigtig fint,” siger Daniel selv på godt nordjysk, om bilsalget i Aalborg.

Derfor er han også nødt til at udnytte hver en stund til at købe ind til afdelingens bilpark, som ud over Hyundai også består af omkring 160 brugte biler.

Skarpe priser på værkstedet

De brugte biler tager pladsen i den ene ende af butikken, mens de nye Hyundai-biler får lov at fylde i den anden.

Men man skal kigge på mere end bare bilernes skinnende overflade, for at kunne skelne nyt fra gammelt.

Loftlyset spejler sig smukt i lakken hele vejen rundt.

“Kunder kan være sikre på, at uanset om de køber nyt eller brugt, får de et godt produkt og en god service, når de kommer til os.

Service, der ikke kun gælder i afdelingen her, men i alle vores butikker og værksteder, som står klar til at hjælpe, skulle man have brug for det, siger Daniel.

På Amalienborgvej hedder værkføreren Johnny Abildgaard, og han er garant for høj ekspertise og gode priser. Og det gælder til alle, som skulle have brug for et eftersyn eller en hjælpende hånd med mekanikken.

Drømmen blev til virkelighed: Ny afdeling af Rørbæk Biler står færdig

“Værkstedet tager sig både af arbejde med de brugte biler, vi sælger, og fungerer som et helt almindeligt værksted, man kan køre forbi med bilen.

Og her er vores priser altså lave, sammenlignet med andre værksteder i området, Da vi har taget værkstedspriserne fra Hjørring og Frederikshavn med til Nørresundby,” forklarer Daniel.

Det rigtige match

Rørbæk Biler er en familievirksomhed, som Daniel driver sammen med sin far og for ham har det længe været en drøm at udvide forretningen med en afdeling i Aalborg.

“Det handler både om, at jeg ser et kæmpe potentiale i markedet her, og at vi med den her udvidelse dækker hele Nordjylland. Det er meget tilfredsstillende og en god service for vores kunder, siger han.

Rørbæk Biler har også sit eget leasingselskab Rørbæk Leasing som tilbyder alle former for leasing til både privat og erhverv, hvilket der også er en forventning om vil blive en succes at få til Aalborg.

Brand Manager Theis Gulstad har også været i begge de andre afdelinger af Rørbæk Biler, og ser det som en spændende opgave at være en del af det aalborgensiske eventyr.

“Der er lidt forskel på folk i Vendsyssel og Aalborg, men min opgave er, at finde den rigtige bil til den rigtige kunde, og det er jeg sikker på, vi også lykkedes med her.

Vi behandler alle ordentligt og med samme interesse,” siger Theis.

Drømmen blev til virkelighed: Ny afdeling af Rørbæk Biler står færdig

Nogle af de biler, han i den grad ser frem til at kunne vise frem, er den nye Tucson Plug-in Hybrid, som allerede er i butikken og elbilen IONIQ5, som er lige på trapperne.

“Hyundai er langt fremme på det grønne, så det er vi selvfølgelig også.

Og det kan vi mærke, at mange danskere også er. Vi har allerede en del, som har forudbestilt den nye IONIQ5,” slutter Theis begejstret.

Del artikel

Andre læser også