Nu smiler Ove: Nettotand gav ham livskvaliteten tilbage

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Sit smil skal man ikke tage for givet.

Dét lærte 70-årige Ove på den hårde måde, da han for nogle år siden mistede en del af sit ellers fine tandsæt.

Dette fik en stor, negativ indvirkning på hans sociale liv.

I dag kan Ove næsten ikke lade være med at smile, og sin usikkerhed i mødet med nye mennesker har han pakket langt væk.

For Ove viste implantatbehandlinger hos Nettotand sig at være vejen frem, og det har ikke kun gjort en kæmpe visuel forskel for ham – men har også givet ham sin ellers tabte selvtillid tilbage.

Ove vandt sit smil tilbage

Nettotand hjalp Ove med at smile igen – både fordi han nu kan fremvise et flot sæt tænder, men også fordi han af den grund også har fået lyst til at gøre det.

”Det har været en kæmpe psykologisk og fysisk forandring.

Jeg tænker ikke så meget over det, når jeg snakker med andre i dag, hvilket jeg i høj grad gjorde førhen, da jeg altid var meget opmærksom på, hvor meget man kunne se af mine tænder,” fortæller han til MigogAalborg.

“Det gjorde, at jeg ikke var så tydelig i mit sprog, og det var faktisk ret flovt.

I dag er det overhovedet ikke et problem,” fortæller Ove, der gennem et arbejdsliv i arkitekterhvervet altid har sat pris på at kunne smile til kunderne.

”Jeg kom ind i en periode af mit liv, hvor jeg desværre blev ligeglad med mig selv, og det havde sine omkostninger, hvilke jeg heldigvis valgte at betale for.

Det har været det hele værd, for det har gjort så meget for min livskvalitet.”

Sund hele vejen igennem

Udover det visuelle aspekt, så var det sundhedsmæssige også en væsentlig årsag til, at Ove valgte at få gjort noget ved sine tænder.

”Mine tænder var vigtige for, at min krop kunne fungere optimalt. Derfor var det også en afgørende faktor for mit valg om at få implementeret nogle nye – sådan at hele fabrikken kunne køre videre,” fortæller han og tilføjer:

”Én af grundene til, at valget så faldt på implantater var, at det er holdbart, og at jeg ikke ville risikere at nedsætte min smagsoplevelse, hvilket kan ske, hvis man har proteser.”

Nettotand var det bedste valg

Implantatbehandling er hverken omkostnings- eller smertefri; det er ingen hemmelighed.

Men ifølge Ove, der endda lider af tandlægeskræk, har den gode behandling hos Nettotand og ikke mindst resultatet været både smerter og penge værd.

”Når man undersøger markedet forud for sådan et indgreb, så kigger man selvfølgelig både på pris og kvalitet, og jeg besøgte mange steder, for at få en konsultation, inden mit valg faldt på Nettotand.

Jeg vidste fra første behandling, at jeg var endt i den helt rigtige stol, og nu efter 28 tandlægebesøg over to år er jeg ikke i tvivl om, at det her er den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft,” fortæller Ove.

For ham har det haft stor betydning at tandlæge, Tanja Hughes, har fulgt ham hele vejen.

Da hun også har haft kompetencerne til at klare det operative, har det ikke været nødvendigt at drage flere tandlæger eller kirurger indover behandlingen, hvilket har skabt en tillidsfuld relation i trygge rammer.

Føler du, at dine tænder er en hæmsko i dit sociale liv, så kontakt Nettotand og hør mere om, hvordan dit liv også kan forandres.

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.