Nu sker det: 100 % plantebaseret restaurant åbner i Aalborg
I starten af december kunne vi afsløre, at ejerne bag Wildebeest og Kolbrún Gunnarsdóttir, der er stifter af den populære foodtruck VeganDóttir, åbner en 100 % plantebaseret restaurant i Reberbansgade 16.
I morgen, torsdag den 5. januar, er det så endelig tid til, at Norður (udtales Nordur) åbner for både frokost, aften og alt derimellem.
Burgere, pasta og lækre salater lavet fra bunden
Men hvad er det egentlig, man kan glæde sig til at sætte tænderne i på den nye restaurant?
“Vi bliver en 100 % plantebaseret restaurant, hvor der er fokus på at gøre alt så bæredygtigt som overhovedet muligt,” forklarer de.
Kolbrún har nørdet det plantebaserede køkken siden 2014, så hun får det daglige ansvar for maden, mens Heimir og resten af WIldebeest-familien skal bidrage med deres store erfaring i at drive en restaurant.
Burgerne får en stor plads i restauranten, hvor de bedste smage og teknikker fra både Wildebeest og VeganDóttir, skal skabe nogle helt fantastiske burgere, som du enten kan få med ærtebaserede nuggets eller en hjemmelavet plantebøf med fuld smæk på smagen.
Burgeren kan skræddersyes lige efter dine ønsker, og du kan vælge mellem både glutenfrit, brioche (plantebaseret)-brød eller en surdejs/spinat/spelt-bolle.
På menuen kommer man også til at finde diverse pastaretter, suppe, nachos, spændende salater, smoothies og udsøgte kager.
“Fælles for maden er, at menuen løber skifter efter sæsonen, så vi kan bruge de mange fantastiske nordjyske råvarer, når de er allerbedst,” siger Kolbrún.
Du kan følge Nordur på Instagram, Facebook eller booke bord her.
Nordur åbner i Reberbansgade 16 den 5. januar 2023.