Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu skal det afgøres: Hvem er Aalborgs bedste til karaoke?

Af Emil Kjær Jørgensen

Glem X-Factor og Danmark har Talent.

Her i Aalborg har vi vores egen helt egen sangkonkurrence, hvor byens bedste karaoke-sanger skal findes.

I morgen, fredag d. 11. oktober, kulminerer Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019, når den store finale løber af stablen på Café Frederiksberg.

De 10 vindere fra de indledende runder fredag den 30. august og den 20. september mødes i et brag af en finale, hvor der er masser af præmier på spil.

Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2019” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel, som blandt andet består af repræsentanter fra MigogAalborg.

Lækre præmier på spil

Vinderen af konkurrencen kan se frem til en førstepræmie i form af et gourmet weekendophold for to personer til Hotel Amerika i Hobro.

Konferencier og showmaster Johnny Hurup styrer som altid løjerne fra scenen, og der er masser af fede præmier til alle deltagere.

Derudover bliver der også trukket lod om præmier til publikum, hvor du kan vinde alt fra gavekort, middage, specialøl, koncertbilletter, champagne, en tur i en Ferrari og meget, meget mere.

Efter koncerten og afgørelsen er der fri karaoke fra scenen, hvor du kan synge din helt egen favoritsang.

Masser af god covermusik i vente

Men udover skønsang fra glade aalborgensere, kan du i år også se frem til fede koncerter med nogle af verdens bedste kopi-artister.

Til finalen har Café Frederiksberg hentet det helt store skyts ind i form af Ed Sheeran … eller i hvert fald så tæt på, som man kan komme.

Kieren as Ed Sheeran er uden tvivl noget af det nærmeste, man kommer den ægte Ed Sheeran lyd og du kan selvfølgelig se frem til alle de utallige hits.

Hvad: Aalborg Mesterskab i karaoke 2019 FINALE
Hvor: Café Frederiksberg
Hvornår: 11. oktober (Finale)
Pris: 150 kr.

Du finder info om billetkøb her.

Del artikel

Andre læser også