Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu skal det afgøres: Hvem er Aalborgs bedste til karaoke?

Af Emil Kjær Jørgensen

Café Frederiksberg har en stor (og stolt) tradition om at holde Aalborg-mesterskaberne i karaoke, og nu er det endelig tid igen.

De indledende runder finder sted 12. april og 13. september, og her har mulighed for at udleve din indre Britney Spears, Adele, Justin Bieber eller Rasmus Seebach foran et begejstret publikum – og med chancen for at vinde store præmier.

“Interessen for Aalborgmesterskaberne i karaoke større og større år for år, og vi glæder os helt vildt til igen at byde en masse håbefulde sangere velkommen på scenen.

Derfor skal man heller ikke tøve med at få sig meldt til, hvis man har en drøm om at få en oplevelse for livet,” fortæller konferencier og showmaster, Johnny Hurup, til MigogAalborg.

Sådan fungerer det

Det er helt gratis at deltage, og tilmelding sker nemt via tilmeld@gribmikrofonen.dk.

Sangen du vælger at synge, skal være tilgængelig på YouTube.

Konferencier og showmaster Johnny Hurup styrer som altid løjerne fra scenen, og der er masser af fede præmier.

Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2024” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel til den store finale 18. oktober.

Vindere får en flot pokal samt 4 stk. billetter til Queen Machine + Danmarks Underholdningsorkester i Arena Nord inkl. 4 x 3-retters Showmenu den 22/11 (værdi ialt ca. 3.600 kr.) + gavekort på 2000 kr. til Café Frederiksberg

Derudover bliver der også trukket lod om præmier til publikum, hvor du kan vinde alt fra gavekort, middage, shots, specialøl, helflasker, koncertbilletter, cocktails og meget mere.

Det er gratis at deltage, og der er fri entre til de indledende runder og til finalen.

Du finder meget mere info her.

Del artikel

Andre læser også