Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu med levering: Din Pita Bar lancerer nyt menukort

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Din Pita Bar på Kastetvej har efterhånden etableret sig som en af Aalborgs absolut bedste spisesteder, når det kommer til de mellemøstlige retter.

Da Din Pita Bar i sin tid åbnede, var meningen egentlig, at kunderne kunne få stillet sine mere syndige lyster her.

I tidens løb har Sameh og kæresten Sofie, der er af de to take aways, dog erfaret, at det sunde koncept fra Din Vitamin Bar sagtens kan kombineres med det mere krydrede køkken i Din Pita Bar.

Kombinationen af de to koncepter gør, at Din Pita Bar i dag er blevet et spisested sprængfyldt med lækker og smagfuld mad, der oveni købet er godt for både dine smagsløg og krop.

”Jeg tør godt garantere, at du kun har smagt så god mad, hvis du selv har været sydpå,” fortæller Sameh Fernando, der er driftchef i Din Pita Bar og Din Vitamin Bar.

Endnu skarpere menukort

I dag har Din Pita Bar i den grad fundet frem til sit koncept, og derfor er de nu klar til et spritnyt menukort, hvor der er skåret en anelse ned på udvalget, men absolut ikke på kvaliteten. Samtidig kan du stadig bestille din mad online.

”Vi har fjernet nogle ting fra menukortet for at fokusere mere hardcore på de ting, vi har succes med,” fortæller Sameh.

Menukortet rummer stadig et varieret udvalg med alt fra lækre wraps , fajitas, pitas, burgere, fritter og bowls, der er kokkereret med masser af kærlighed og sans for æstetikken – og smag

Det betyder altså, at du eksempelvis stadig kan få de særdeles kendte og anerkendte bowls, der er fyldt til randen med smukke grøntsager, hjemmemarineret kød eller hjemmelavet falafel.

Nu med levering: Din Pita Bar lancerer nyt menukort

Det eneste, der er ændret i forhold til bowls på det nye menukort er, at du nu kan få en bowl, der er en tand mindre – hvis du føler, at verdens største portion måske er lige i overkanten.

“Vores bowls er blevet en kæmpe bestseller, for her får du altså både god mad og i rigelige mængder – til en rigtig fornuftig pris,” siger Sameh.

Bowlsene fås stadig med den populære, marinerede kyllinge-fajita og marinerede oksekøds-shawarma.

”Vores kød er af den fineste slags, og du får det ikke bedre andre steder i byen.

Vi har også for nyligt ansat en mellemøstlig chefkok, der får ansvaret for, at vi hele tiden forbedrer konceptet – så jeg er sikker på, at kvaliteten blot vil højnes endnu mere,” siger Sameh.

Nu med levering: Din Pita Bar lancerer nyt menukort

Smagfulde og store portioner

Hos MigogAalborg var vi naturligvis også forbi Din Pita Bar i anledning af det nye menukort og kan i den grad stå inde for Samehs udtalelse.

Vores smagsløg lyver ikke: En bid af kødet herinde er som en lille bid af shawarma-himlen. Og det gælder altså uanset om du springer på bowls, pita, burger eller wraps.

Derudover er du også garanteret, uanset hvad du bestiller at få et godt skud vitaminer fra de mange grøntsager, der også altid indgår i din bestilling.

Nu med levering: Din Pita Bar lancerer nyt menukort

Her sparer man ikke på noget, og det kan både ses, smages – og ikke mindst mærkes i maven, når du er færdig.

Din Pita Bar fejrer desuden menukortet med et generøst tilbud resten af måneden, hvor du i tidsrummet 11-16 får en  falafel-wrap for blot 25 kr.

Nu også med levering

Bestiller du via Din Pita Bars hjemmeside, har du nu også mulighed for at få maden bragt hjem til dig. Det er et nyt koncept hos baren, og Sameh er sikker på, at det bliver en succes.

”Nu vil vi også være med på udbringnings-trenden – vi vil gøre det nemt, hurtigt og effektivt for vores kunder at få leveret deres mad. Vi kører selv ud med det og står for alt administrativt, så vi hele tiden er tæt på vores kunder, og kan sikre, at de får en god oplevelse.

Både i forhold til vores service og mad. Det går vi ikke på kompromis med,” slutter Sameh.

Bestiller ud din mad online, kan du tilmed få 10 % rabat, hvis du bruger koden “migogaalborg”. Koden gælder t.o.m. 15. oktober.

Del artikel

Andre læser også