Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu lander den snart i Danmark: Apple præsenterer ny iPhone 12

Af Annoncør

Nu skulle den altså være god nok – Apples nyeste iPhone 12 har kurs mod Danmark og resten af verden, efter at direktør Tim Cook i går offentliggjorde den nye model og alle dens herligheder.

Annoncør betalt indhold leveret af Yousee.dk

Det hele foregik via et stort liveevent på blandt andet YouTube, hvor flere millioner mennesker fulgte med og fik løfte sløret for, hvad de kan forvente af den nye drenge i klassen.

Og de blev ikke skuffede. Den nye iPhone 12 bliver nemlig på alle måder en opgradering ift. tidligere versioner. Vil du blive klogere på årets måske kommende julegave? Læs med her i artiklen, eller få et overblik over priserne på iPhone 12.

Masser af nyheder og opgraderinger i iPhone 12

Der blev ikke sparet på superlativerne og de rosende ord, da Apple, med Tim Cook i spidsen, kunne fortælle om, hvad man de seneste år har arbejdet på at funktioner og features i den nye iPhone 12.

Og det er ikke så lidt, skulle vi hilse at sige. Det store liveevent tiltrak da også millioner af mennesker, og med de nye ting, Apple havde med i godteposen, kan vi godt forvente, at iPhone 12 bliver en kandidat til årets julegave og mennesker, der sover foran forhandlerne i oktober og november.

Blandt de mest markante features kan nævnes en væsentligt forbedret skærmteknologi i kraft af de smarte XDR OLED-skærme, ligesom at det også bliver muligt med trådløs opladning via Magsafe. Der var en masse andre nye, smarte features, men også forbedringer af eksisterende teknologi.

I alt 4 nye modeller: Fra iPhone 12 Mini til Max

Når Apple lancerer en ny iPhone, er det typisk kun den halve sandhed. Enhver serie af iPhone kommer nemlig med forskellige udgaver, så der er noget til ethvert budget og behov, og denne gang var ingen undtagelse. I alt kommer vi til at kunne vælge mellem 4 splinterny modeller, herunder iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Der er ikke-uvæsentlige forskelle i specifikationer og priserne modellerne mellem, ligesom at release-datoerne afhænger af, hvilken model du er på udkig efter. iPhone 12 og iPhone 12 Pro kommer først omkring d. 23. oktober, mens du må væbne dig med tålmodighed, hvis du har udset dig iPhone 12 Mini eller Max.

Her forventer man, at de kan købes d. 13. november. Dog stadig i god tid inden Black Friday eller julehandlen for alvor går i gang.

Er det årets mest populære julegave?

Det store spørgsmål er så nok, om Apple netop har offentliggjort årets mest populære julegave? Noget kan i hvert fald tyde på det, når man kigger på de senere års tendenser.

I hvert fald viser undersøgelser, at nye iPhones som regel ligger helt i toppen, når det kommer til forbrugerelektronik.

Og eksperter forventer da også, at Apple kommer til at sælge iPhone 12 som varmt brød. I alt spås det, at de vil kunne sælge ca. 200 millioner enheder de første 12 måneder.