Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grimme tilråb mod tidligere stjerne: Nu kommer AaB med uforbeholden undskyldning

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Lørdag aften spillede AaB første hjemmekamp i sæsonen, da FC Midtjylland var på besøg.

Det var samtidig første møde med den tidligere AaB-stjerne Henrik Dalsgaard, der fik sit helt store gennembrud i AaB, inden udlandet kaldte.

Da Henrik Dalsgaard var klar til at vende hjem, havde mange AaB-fans håbet, at han ville komme retur til Aalborg, men Dalsgaard valgte at skifte til FCM.

Derfor var der en vis utilfredshed at spore på lægterne hver gang Henrik Dalsgaard fik bolden i kampen i form af buhen og piften, men fra en skare på stadion blev der, ifølge AaB, sunget “specifikt og af utilstedelig karakter”.

MigogAalborg var også til stede til kampen, og flere gange kunne man høre “Henrik Dalsgaard skal dø!” fra en mindre skare på Vesttribunen.

Flere FCM-spillere, som Jonas Lössl og Erik Sviatchenko, har været ude at tage afstand fra de voldsomme tilråb mod Henrik Dalsgaard, og nu er der også kommet en officiel udmelding fra AaB og den officielle fanklub AaB Support Club.

“Hermed sendes der en uforbeholden undskyldning til Henrik Dalsgaard og FC Midtjylland,” lyder det blandt andet på AaBsport.dk

AaB-fans fik stoppet de voldsomme sange

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:

“I fodbold vil der altid være en naturlig rivalisering mellem klubberne, men det vi på et tidspunkt i første halvleg hørte fra en del af tribunen var at gå langt over stregen.

Heldigvis formåede vores fans selv at oprette selvjustits, hvorfor initiativet blev inddæmmet og ophørte, “konstaterer Thomas Bælum.

“Fra AaB’s side ønsker vi fremdeles at bidrage til positiv fankultur, så den gode stemning kan bevares på Aalborg Portland Park,” slutter Thomas Bælum.