Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Største tv-gevinst i Danmark: TV 2 søger deltagere til Nybyggerne

Af Nathalia Hentze Nielsen

Den syvende sæson af det ekstremt populære TV-program Nybyggerne er netop overstået, og det betyder, at TV2 går i gang med produktionen af en ny sæson.

Ny sæson betyder selvfølgelig nye deltagere, og der er nu åbnet op for ansøgninger.

Så hvis din partner og dig har drømt om at give jer i kast med det vildeste gør-det-selv projekt og ikke mindst kæmpe om en præmie i form af et hus til en værdi af omkring 2,5 millioner kroner, så er det med at få en ansøgning smidt afsted.

TV2 skriver, at programmet optages fra uge 18 i 2022, og at de søger par i alle aldre, som har mod på at kaste sig ud i den krævende byggeproces og kan tage fri i otte sammenhængende uger.

Her optages næste sæson

I 2017 var Nybyggerne i Aalborg Øst, hvor det blev til en “hjemmebanesejr”. Her kunne det ene af to Aalborg-par Anne og Todd juble over præmien, som er den største tv-præmie på dansk tv.

Lokationen for den kommende og syvende sæson af ‘Nybyggerne’ er netop blevet udvalgt, og det er faktisk ikke længere end cirka 2 timer syd for Aalborg.

De fire nye nybyggerhuse befinder sig i Midtjylland; nærmere bestemt Horsens. Byen er med sine 59.966 indbyggere den ottende største by i Danmark og ligger på den jyske østkyst.

Der bliver lukket for castet den 17. januar 2022.

Læs mere og send en ansøgning her.

Seneste nyt