Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Først til mølle: Nu kan du få din egen hytte på årets julemarked

Af Emil Kjær Jørgensen

Der er er knap fem måneder til juleaften, og så kan vi vel lige så godt allerede komme i julestemning.

Det er de hvert fald i Aalborg City, der lige nu er i fuld sving med at planlægge det traditionsrige julemarked på Gammeltorv, der er en af julens helt store traditioner i byen.

Julemarkedet åbner som sædvanligt i midten af november, og i år har du faktisk mulighed for at sætte dit helt eget præg på markedet.

For Aalborg City har åbnet muligheden for, at du kan leje din helt egen hytte på julemarkedet, hvor du kan sælge, alt hvad julehjertet begærer.

“Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vi vil gerne have så mange forskellige boder som muligt, og alle er velkomne til at kontakte os, og så tager vi en snak om de mange muligheder, som vi kan tilbyde,” fortæller Cecilie Haversen, eventkoordinator i Aalborg City.

Helt nye hytter i år

Hvis du booker en hytte i år, så har du mulighed for at indvie de helt nye hytter, som bliver taget i brug i år.

“De gamle var slidte, så vi har været på markedet for at finde det bedste af det bedste. De er i topkvalitet, og de bliver bl.a. brugt på andre julemarkeder i Europa. I år har man også mulighed for at vælge mellem tre forskellige størrelser,” forklarer Cecilie.

Hytterne bliver udlejet efter først til mølle-princippet, så du skal ikke tøve med at tage fat i Aalborg City.

Den nysgerrige læser håber nok, at sådan en artikel her byder på lidt nyheder om, hvad man kan finde på dette års julemarked.

Men her holder Aalborg City stadig (jule)kortene tæt ind til kroppen. Og dog.

“Jeg kan sige så meget, at Grill Hytten med den legendariske halve meter hot dog kommer tilbage,” fortæller en ellers hemmelighedsfuld Cecilie Haversen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at leje en julehytte, skal du skrive en mail til event@aalborgcity.dk

Del artikel

Andre læser også