Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stegt flæsk, kæmpetartelet og steak ad libitum: Nu genåbner Restaurant Kronborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Tegnene på forår er for os hverken længere dage, fuglesang eller højere temperaturer.

Nej – det mest sikre forårstegn i Aalborg er genåbningen af Restaurant Kronborg, der snart slår dørene op til et festfyrværkeri af nostalgi og velsmag på fantastiske Egholm.

Det hele starter i påsken, hvor Kasper Kristensen og co. inviterer til en overdådig påskemenu hver dag til frokost.

Men det er slet ikke alt.

For Restaurant Kronborg har også åbnet for bookingerne til deres populære koncepter; Tartelettirsdag+Tartelettorsdag, Onsdagsflæsk og Hereford-aften hver søndag.

“Vi er blæst bagover af interessen, og flere af dagene er allerede udsolgt, så man skal ikke tøve for længe, hvis man vil være sikker på at få et bord i april og maj,” siger Kasper Kristensen.

Stegt flæsk, kæmpetartelet og steak ad libitum: Nu genåbner Restaurant Kronborg

Knivskarpe koncepter til skarpe priser

Hver tirsdag og torsdag kan du være med til at hylde (og nyde) en af Nordjyllands største tarteletter.

Vidunderet består af en specialfremstillet butterdejs-skal, og når det hjemmelavede fyld kommes i den sprøde balje, vejer tarteletten mindst 600 gram.

Stegt flæsk, kæmpetartelet og steak ad libitum: Nu genåbner Restaurant Kronborg

Hver onsdag er det tid til nationalretten over dem alle, når der serveres stegt flæsk med persillesovs – og naturligvis ad libitum.

Hver søndag aften er det tid til Restaurant Kronborgs nyeste koncept; Hereford-aften.

Stegt flæsk, kæmpetartelet og steak ad libitum: Nu genåbner Restaurant Kronborg

Konceptet er lige så simpelt som det er lækker. For en skarp pris kan du mæske dig i mørt kornfodret Hereford flanksteak,, bearnaise, fritter og sommersalat ad libitum.

De tre geniale koncepter får alle selskab af en legendarisk omgang dessert i form af den Vebbestrup-isbar, hvor du kan spise, alt det is du har lyst (eller plads) til.

Restaurant Kronborg holder også åbent til frokost hver lørdag og søndag, mens – som helt noget helt nyt – kan gå ombord i aftenkort både på fredage og lørdage.

Du booker bord til Restaurant Kronborg lige her.

Stegt flæsk, kæmpetartelet og steak ad libitum: Nu genåbner Restaurant Kronborg
Foto: Stine Kjølby Christensen

Åbningstider i påsken

Frokost

Skærtorsdag fra 11.30 til 15.00: Påskemenu

Langfredag fra 11.30 til 15.00: Påskemenu

Lørdag fra 11.30 til 15.00: Påskemenu

Påskedag fra 11.30 til 15.00: Påskemenu

2. påskedag fra 11.30 til 15.00 : Påskemenu

Aften

Skærtorsdag fra 17,30 til 21,00 med Tarteletaften

Langfredag fra 17.30 til 21.00 med Hereford aften

Lørdag fra 17.30 til 21.00 med Hereford aften

Påskedag fra 17.30 til 21.00 med Hereford aften

Åbningstider i april

Tirsdag fra 17.30 til 21.00 med Kæmpetartelet og Vebbestrup isbar

Onsdag fra 17.30 til 21.00 med Onsdagsflæsk og Vebbestrup isbar

Torsdag fra 17.30 til 21.00 med Kæmpetartelet og Vebbestrup isbar

Fredag fra 17.30 til 21.00 med Aftenkort

Lørdag fra 11.30 til 15.00 med Frokostkort og 17.30 til 21.00 med Aftenkort

Søndag fra 11.30 til 15.00 med Frokostkort og 17.30 til 21.00 med Hereford Aften fra 17.30

Del artikel

Andre læser også