Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere nyheder: Nu genåbner Guf & Kugler

Af Stine Kjølby Christensen

Fredag går det endelig løs igen.

Guf & Kugler genåbner isbutikken i Slotsgade, og i år er der ekstra store nyheder i vente.

Den vigtigste er jo selvfølgelig: Jeppe – eller som vi kalder ham her hos MigogAalborg: Fætter Guf.

Ismutter og Isfatter har jo som bekendt solgt biksen, og endda til ingen ringere end deres egen arving.

Første januar blev is-imperiet helt juridisk overtaget af Jeppe Korsholm Mikkelsen, der både før og efter har brugt tiden på at gøre klar til den nye sæson – med ham bag roret.

“Sæsonen starter med en kæmpe gæld for mit vedkommende, så nu kan det kun gå fremad,” siger Jeppe med et grin og henviser selvfølgelig til, at han jo har opkøbt firmaet af sin mor og stedfar og dermed er ny ejer og direktør både i Aalborg og Nibe.

På fredag åbner Jeppe dørene i Slotsgade, mens Nibe-butikken må vente en uge yderligere.

Flere nyheder: Nu genåbner Guf & Kugler

Flere lækre nyheder

Som alle de foregående år åbner Guf & Kugler selvfølgelig med flere nyheder i montren. Denne gang er det bare Jeppe, der har bestemt, hvad det skal være.

“Vi producerer is i vildskab lige nu!” fortæller han med et grin, da vi besøger både ham og Ismutter i Slotsgade.

“Vi er jo nødt til at fortsætte med alle favoritterne, så vi tager den lidt med ro med nyhederne her til at starte med. Dog har vi udviklet en særlig is, der tager afsæt i familiens lakridsmani,” afslører han.

Flere nyheder: Nu genåbner Guf & Kugler

Isen er udviklet i samarbejde med Bagsværd Lakrids og er blevet til en helt speciel sirup, der blandes op med Guf & Kuglers populære hindbærflødeis – der selvfølgelig koges op fra bunden med egne hindbær.

“Siruppen swirles sammen med de to og toppes med hindbær/lakrids-crunch fra Bolscheriet i Løkken.

Den smager så godt!” slår han fast.

Kuglen i klemme

Men det er ikke det eneste, Jeppe har fremtryllet i år.

Den populære iskage, bestående af to hjemmebagte cookies med softice i midten, er blevet opgraderet, så du nu kan få den med en valgfri kugle samt en smeltet flødebolle på toppen.

“Vi har en sød pige i Nibe, der elsker at bage, og hun kom en dag med flødebolle-cookien. Vi var helt solgt,” siger Jeppe.

Iskagen får det velklingende navn “Kuglen i klemme”, og Jeppe slår dermed fast, at han ikke har tænkt sig at skrue ned for den halvperverse markedsføring, hans mor og stedfar har kørt de sidste 10 år.

Flere nyheder: Nu genåbner Guf & Kugler

“Jeg regner da også med, at vi skal have “Jeppes pølse” og “Jeppes kugler” ude i Nibe,” siger han med et grin.

Guf & Kugler åbner fredag kl. 12, hvor ismontren vil være “bugnende fuld”.

Herefter er åbningstiderne 11-16.30 om lørdagen og 12-17.30 tirsdag til fredag.

I takt med sæsonens udvikling vil åbningstiderne udvides.

Del artikel

Andre læser også