Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skynd dig: Nu er der kun 14 lejligheder tilbage på Fjordtrappen

Af Nathalia Hentze Nielsen

For nylig kunne vi afsløre, at et helt nyt lejlighedskompleks slog dørene op på kajen ved Østre Havnebassin.

Det var Fjordtrappen, som med sine i alt 212 flotte lejeboliger, strøg ind på Aalborgs bolighimmel, og efterspørgslen har været til at føle for Lejeboligmægleren de seneste måneder. Næsten hele første etape er allerede udlejet, og det er derfor med at slå til, hvis én af de sidste 14 lækre to-værelses lejligheder skal blive din.

Med placeringen midt i den nye bydel ved Østre Havn, der er tæt på både shopping, caféliv og kulturelle oplevelser, forstår vi godt den store interesse for de attraktive lejligheder, som oser af kvalitet.

Fra det specialtilpassede Svane Køkken til den komplette hvidevarepakke, det store badeværelse og gulvvarme i hele boligen, er det tydeligt, at lejlighederne er henvendt kvalitetsbevidste mennesker.

De 14 ledige lejligheder er alle to-værelses fra 53 til 58 kvm og ligger til en husleje fra 6.425 kroner/mdr.

Skynd dig: Nu er der kun 14 lejligheder tilbage på Fjordtrappen

Skynd dig: Nu er der kun 14 lejligheder tilbage på Fjordtrappen

Stort fokus på fællesarealer og aktiviteter

Udendørsområderne er også tænkt ind i Fjordtrappens samlede udtryk, og du vil her finde grønne pusterum, fælles tagterrasser og en udsigt, der overstråler det meste fra orangeriet på toppen. De fælles tagterrasser og orangeriet giver dig mulighed for at samles med venner og familie, og nyde sommerens skønne aftner i fantastiske omgivelser.

Det er også værd at nævne den unikke Aalborg Cable Park, hvor du bl.a. kan prøve wakeboard, det ekstremt populære stand-up paddle samt kajakker og kajakpolo.

Som ny lejer på Fjordtrappen får du helt eksklusivt 1 års gratis medlemskab af Aalborg Cable Park og 1 års SUP-tillægskort, så du kan prøve vandlivet af.

Er du interesseret i et kig på lejlighederne, så har du muligheden, når Lejeboligmægleren holder åbent hus hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 til 17.00. Tilmelding skal ske på tlf. 33 33 03 33 eller på info@lejeboligmaegleren.dk.

Læs mere om Fjordtrappen her.

Skynd dig: Nu er der kun 14 lejligheder tilbage på Fjordtrappen

Skynd dig: Nu er der kun 14 lejligheder tilbage på Fjordtrappen

Del artikel

Andre læser også