Nu’ det jul, nu’ det jul: Billigblomst har skudt julesalget i gang

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Så kom dagen. Dagen, som vi alle har ventet på. Du ved vel, hvad vi taler om?

Dagen, hvor der kun er 154 dage til selve juleaften!

… men det er måske ikke en dag, du fejrer? Eller måske havde du bare glemt den midt i hverdagens stress og jag?

Well, well, no worries – Billigblomst i City Syd har heldigvis sørget for det hele. Her er den store kasse med julepynt nemlig fundet frem, og plantecenteret oser allerede af julestemning.

Det er ikke ligefrem nogen nyhed, at Billigblomst starter højtiden tidligt. Faktisk er det lige præcis til tiden – igen i år.

Det fortalte Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, os sidste år, da vi besøgte Billigblomst i sensommeren:

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille.”

Fethi i Billigblomst, 2019

Altid ude i god tid

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det var der også et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” sagde Fethi Polat.

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Heldigvis er der jo ingen, der har tænkt sig at proppe julekunder ned i halsen på folk. Og ifølge Billigblomsts erfaring, så er det også noget, som de fleste kunder klarer helt frivilligt.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

Glædelig jul(i)!