Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har taget byen med storm: Nu åbner Basic & More ny butik i Aalborg Storcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

I marts 2024 slår Basic & More dørene op til en ny butik i Aalborg Storcenter, der sælger isenkram og boliginteriør fra blandt andet overskudslagre og restpartier, samt egne varer.

Det meddeler Aalborg Storcenter i en pressemeddelelse.

Butikken får et stort udvalg af ting til boligen og køkkenudstyr, der blandt andet kommer fra overskudslagre, er fejlemballerede, eller udgået.

”Vores butik i Bredegade 5 i Aalborg Centrum går rigtig godt. Med den nye butik i Aalborg Storcenter får vi muligheden for at glæde endnu flere nordjyder, med gode tilbud til de helt rigtige priser. Vi opkøber spildvarer og sælger dem billigt til vores kunder – gode priser er noget, der bliver værdsat i Nordjylland,” siger Søren Bryske Larsen, der er administrerende direktør hos Basic & More.

Hos Basic & More i Aalborg Storcenter kan man forvente nye varer på hylderne hver uge. Butikken fører et begrænset fast produktudbud af boliginteriør fra eget brand, mens hovedparten af varerne kommer fra danske og internationale brands.

Center Manager Niels Adolfsen glæder sig til den nye butik åbner:

”Der er ingen tvivl om, at Basic & More bliver superpopulære hos vores kunder. Mange besøger Aalborg Storcenter for at finde et godt tilbud – Basic & More er jo en butik der ikke har andet.”

Hos Basic & More er der fuld gang i forberedelserne, der skal ansættes og oplæres medarbejdere, og så er der selvfølgelig en butik, der skal indrettes.

Basic & More’s nye butik bliver den 14 af sin slags i Danmark, og placeringen i Aalborg Storcenter er ikke tilfældig.

”Vi er gået målrettet efter at åbne butikker i de største byer og Aalborg er et godt sted for os. Vi forventer, at konceptet falder i god jord hos centerkunder i Aalborg Storcenter, som er ude efter en god handel,” udtaler Søren Bryske Larsen.

Basic & More er stiftet i 2021 og har foreløbigt 12 butikker fordelt over hele landet. Ejerkredsen tæller flere fra det danske erhvervsliv, samt Ree-familien som siden januar 2022 har investeret i selskabet.

Basic & More åbner i marts måned i Nygade, overfor apoteket, i Aalborg Storcenter.

Del artikel

Andre læser også