Danmarks skarpeste priser: I morgen åbner brdr. simonsen kæmpe butik i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I 2018 slog tvillingerne Anders og Christian Simonsen dørene op til den første brdr. simonsen menswear.

Siden da har de ikke set sig tilbage, og nu kan vi se frem til, at de åbner butik nr. 8 på landsplan lige her i Aalborg.

I morgen, torsdag d. 5. november, åbner de i Algade 10-12, i den gamle Fætter BR-butik.

Og hvad kan vi så se frem til?

Landets billigste priser – med tårnhøjt serviceniveau

“Først og fremmest har vi landets billigste priser, hvor kundeservicen samtidig er helt i top,” lover den nye butikschef, Mikael Dahl, som har stor erfaring fra tøjbranchen.

Han har været 5,5 år ved Bertoni, hvor han arbejdede sig op fra praktikant til butikschef. Men nu vil han med på bølgen, som han selv formulerer det.

“Når man møder brødrene Simonsen kan man ikke lade være med at blive fanget af deres energi og engagement. De har tårnhøje ambitioner, og det tiltaler mig helt vildt.

Deres motto “vi har det sjovere” passer mig helt perfekt, for det vigtigste for mig er, at det skal være sjovt og fedt at gå på arbejde – hver eneste dag,” siger Mikael.

Med på rejsen tager Mikael også Markus Elkjær fra Bertoni, som bliver ny souschef.

“Vi kender hinandens stærke og svage sider, og vi kommer til at supplere hinanden helt perfekt, så kunderne får den fedeste oplevelse,” lover Mikael.

200.000 solgte t-shirts på to år

Udover den gode service og det høje humør, kan nordjyderne se frem til Danmarks billigste priser på såkaldte basisvarer.

“Vi henvender os til alt fra unge mænd til ældre herrer, og vi har et bredt udvalg af basisvarer lige fra t-shirts, poloer, sweatshirts, pullovers, cardigans, stretch-bukser osv,” siger Michael.

De har blandt andet basis t-shirts til bare 60 kr., som har været en kæmpe succes fra start. Man har således solgt over 200.000 t-shirts siden lanceringen i 2018.

Når prisen er presset helt i bund kunne man måske godt tænke, at den skarpe pris kun gælder, hvis man køber i store mængder. Men det gælder ikke hos brdr. simonsen.

“Vi ønsker ikke at opfordre til overforbrug, så vi har 1-stk-priser på alle vores varer. Du får altså samme skarpe pris, uanset hvor meget du køber,” forklarer Mikael.

I butikken kan du møde en lang række kendte danske brands og så deres helt eget mærke Vintage Polo Club (VPC) og det eksklusive mærke US Polo.

Selvom priserne i forvejen er presset helt i bund, kan du i morgen alligevel se frem til ekstra skarpe tilbud på udvalgte varer, lover Mikael.

Udover lækkert tøj til lave priser, vil den helt nye butik også byde på en indbydende kaffebar, hvor man altid kan brygge en frisk kop kaffe.

“Høj kvalitet, lave priser og god service kan sagtens gå hånd i hånd, og vi glæder os helt vildt til at byde nordjyderne indenfor i den nye butik”, siger Mikael.

Respekt for hr. corona

Der bliver naturligvis taget højde for corona i forbindelse med åbningen, og derfor serverer man hverken vådt eller tørt på åbningsdagen.

“Der vil være afmærkninger, gratis mundbind og så holder vi naturligvis øje med antallet af besøgende i butikken,” siger Mikael.

brdr. simonsen åbner i morgen, torsdag d. 5. november kl. 09.00 i Algade 10-12.