Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

NTEK rådgiver om energitilskud

Af Annoncør

Energitilskud kan være en tiltrængt hjælp for mange virksomheder. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få fagkyndig rådgivning omkring energitilskud til din virksomhed.

Annoncør betalt indhold leveret af Ntek.dk

Hvad er energitilskud?  

Energitilskud er noget der hører indunder Energispareordningen, der kom til verden i 2009. Alle engiselskaber i Danmark er omfattet af denne ordning. Hensigten med ordningen, er at motivere til at formindske udslip af CO2 for virksomheder. Det vil altså sige, at din virksomhed kan modtage energitilskud til enkelte projekter i henhold til denne ordning, men det er ikke alle virksomheder der ved, hvordan de bedst skal få nytte af den. Derfor kan det være en god ide at alliere sig med en god rådgiver.  

Det er til vores alles gavn, at virksomhederne bliver mere energibesparende, og derfor er det en godløsning, at energitilskud kan motivere. Det handler bare om at bruge løsningen, så den faktisk har en reel effekt, når klimaregnskabet skal gøres op, og det er der enkelte virksomheder, der har brug for lidt hjælp til. Alle virksomheder har godt af at blive lidt grønnere, og energibesparende løsninger, kan både spare virksomheden for penge og fungere som et godt skridt på vejen til en mere bæredygtig virksomhed.  

NTEK giver fagkyndig rådgivning om energitilskud  

Få rådgivning om energitilskud og få en energibesparende og mere lønsom virksomhed. Der er mange penge at spare på en mere energivenlig virksomhed, men for at lave den helt rigtige optimering, kan det være en god ide med god rådgivning. Et tilskud kan hjælpe betragteligt, og det er derfor en god hjælp, når man udbedrer virksomheden med mere funktionelle løsninger.  

Størrelsen på tilskuddet man kan få er projektafhængig og typisk så kan der betales fra 10.000 til 500.000 i tilskud per projekt. Det er ikke altid så nemt at få øje på, hvor der kan energioptimeres eller spares, når man ikke er fagkyndig indenfor området. Derfor skal man finde nogen der er. NTEK har lang erfaring med energirådgivning i forbindelse med energitilskud og mere energibesparende løsninger for virksomheden.  

Fremtiden er grøn, og det handler om at ride med på bølgen. Grønnere virksomheder bliver mere populære og, der er også mange penge at spare på en grønnere udvikling. Derfor bør din virksomhed få fat i en dygtig energirådgiver i dag, så I kan få det energitilskud I har brug for, til at lave de nødvendige udbedringer og løsninger i virksomheden. Det er aldrig for sent, men jo før, jo bedre.