ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nostalgi i intime rammer: Kom til Back to Back koncert i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

“Jonathan, giv aldrig op …”

Selv tak – nu har du landeplagen fra det danske band Back to Back på hjernen.

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere.

Hits som netop ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne.

Nu kan du opleve dem helt intimt her i Aalborg når de holder intimkoncert i Odd Fellow Palæet lørdag d. 12. november klokken 19.00.

Det kan vi glæde os til

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet.

Back to Back har ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise i 2022, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Siddepladser til koncerten koster 200 kr., mens ståpladser koster 180 kr.

Du finder billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også