Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eneste rute uden for Norge: Norwegian fortsætter flyvninger mellem Aalborg og København

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

I sidste uge kunne det danske flyselskab DAT meddele, at de oprustede med flere afgange mellem Aalborg og København – blandt andet fordi Norwegian lukkede en række ruter.

Corona-krisen påvirker naturligvis fortsat luftfarten negativt, og for ti dage siden meddelte Norwegian, at man stopper flyvninger uden for Norge.

Men i en pressemeddelelse melder Norwegian nu, at eneste undtagelse bliver ruten mellem København og Aalborg, hvor selskabet fortsat vil flyve 3 afgange dagligt i hverdagen og 3 henover i weekenden.

”Ruten mellem København og Aalborg er vigtig for Norwegian, fordi den er vigtig for vores kunder. Da vi kom tilbage på ruten igen efter corona-nedlukningen i foråret, fik vi rigtigt mange positive tilbagemeldinger.

Det er meget opløftende i en svær tid for luftfartsbranchen, og vi tilpasser løbende vores program til efterspørgslen og rejserestriktionerne.

Derfor er jeg glad for, at vi kan opretholde vores trafik mellem København og Aalborg med den gode service og gode priser, som vi er kendt for,” siger Magnus Thome Maursund, Senior Vice President Short Haul i Norwegian.

Ruten mellem København og Oslo opretholdes også, dog med nedsat antal afgange.

Fakta om ruterne

København (CPH) – Aalborg (AAL):

Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 3 daglige afgange mandag til fredag. I weekenden er der i alt 3 afgange.

København (CPH) – Oslo (OSL):

Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 6 ugentlige afgange.

Begge ruter flyves med Norwegians nye, komfortable og brændstofeffektive Boeing 737-jetfly.