Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed: Norwegian flyver direkte til Barcelona fra Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det er efterhånden tre år siden, at Vuelving lukkede deres direkte rute til Barcelona fra Aalborg Lufthavn.

Med tanke på hvor populært et rejsemål Spanien er – og ikke mindst millionbyen Barcelona – var der mange skuffede miner, der i stedet måtte tage turen fra Billund eller Kastrup Lufthavn.

Men, men!

Der er sket et rent julemirakel, fordi Norwegian har annonceret, at de åbner hele to nye direkte sommerruter til Barcelona og Alicante.

Samtidig fordobler de antallet af afgange til Malaga.

“Norwegian kommer med nogle fantastiske nyheder til sommerprogrammet, og vi står nu med et rigtig skarpt program til Spanien, som vi ved vil blive taget godt imod af de jyske rejsende.

De 5 ugentlige afgange til Malaga og den direkte Alicante-rute har længe været et ønske at få tilbage fra Aalborg.

Der er mange danskere, der har ferielejligheder i disse områder, så efter denne nyhed, tænker jeg humøret lige stiger et par grader på en ellers kold novemberdag, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og fortsætter:

“Den direkte rute til Barcelona er en stor nyhed og godt set af Norwegian, der nu får en fantastisk og populær rute på hånden med et kæmpe potentiale.”

Flyene til Barcelona og Alicante går på vingerne i juni 2023.

Norwegian satser stort fra Aalborg Lufthavn

De velkendte rødnæsede fly er blevet fast inventar ude foran terminalen i Aalborg, og i perioder vil op mod 60 Norwegian-fly om ugen lette fra Aalborg Lufthavn, når de nye populære spanske destinationer åbner til sommer sammen med Norwegians op til 9 daglige afgange til og fra København.

“Vi er glade for igen at kunne præsentere vores kunder for de mest populære spanske sommerdestinationer fra Aalborg Lufthavn.

Det giver rig mulighed for kunder, der gerne vil sikre sig strandsand mellem tæerne til sommer, eller for folk, der er mere til at udforske Barcelonas imponerende kulturliv og historie,” siger Magnus Maursund, koncerndirektør for Network, Pricing & Optimalisation i Norwegian.

Der vil være afgange mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag til Malaga fra slut marts til og med oktober, en lørdagsafgang til Alicante fra den 10. juni til 19. august og to ugentlige afgange onsdag og lørdag til Barcelona fra den 3. juni til den 28. oktober.

Del artikel

Andre læser også