Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 80%: Nordlux holder kæmpe lagersalg i weekenden

Af Michael Qureshi

Aalborg-virksomheden Nordlux er blandt Skandinaviens førende udbydere af dekorativ, innovativ og funktionel belysning til hjemmet, og i dag forhandles deres produkter i mere end 50 lande.

Nordlux er især kendt for deres flotte designlamper, og det plejer derfor at være en gigantisk succes, når de afholder deres årlige lagersalg.

Nu er tiden kommet, hvor Nordlux inviterer til kæmpe lagersalg over to dage lige her i Aalborg.

Det finder sted lørdag d. 5. november (9-16) samt søndag d. 6. november (9-16).

Mange fede lamper til spotpriser

Når Nordlux holder lagersalg, har du mulighed for at få frisket boligen op med nye lamper til næsten ingen penge samt skifte dine gamle pærer ud med nye med LED. Du kan altså både gøre noget godt for dit hjem og din el-regning

Det bliver en weekend fyldt med besparelser på op til 80 % på alt fra restpartier, udgåede varer og 2. sortering af en masse lækre indendørs- og udendørslamper.

Spar op til 80%: Nordlux holder kæmpe lagersalg i weekenden

Der vil derfor med garanti være noget for enhver (lampe)smag.

Nordlux kan ikke på forhånd informere om, hvilke lamper, der er en del af lagersalget, men der vil både være indendørs-, udendørs-, badeværelseslamper samt et stort udvalg af LED-produkter.

Du kan se deres mange lamper lige her.

Det vil samtidig være en god ide at tilmelde sig begivenheden på Facebook, så du kan holde øje med de seneste nyheder omkring lagersalget. Du kan se begivenheden her, hvor over 2600 allerede har meldt sig interesseret/deltager.

Gode parkeringsforhold

Lagersalget afholdes på Nordlux’ lager på Langerak 26, 9220 Aalborg Øst, hvor der vil være masser af mulighed for parkering. Ligeledes kan du betale med kontanter og Visa/Dankort.

Spar op til 80%: Nordlux holder kæmpe lagersalg i weekenden

Der vil løbende blive fyldt op på hylderne, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort og godt udvalg af lækre varer.

Hvad: Lagersalg Nordlux
Hvornår: Lørdag d. 5. november (9-16)
Søndag d. 6. november (9-16)
Hvor: Langerak 26, 9220 Aalborg Øst

Den aalborgensiske lampevirksomhed har nu i mere end 40 år produceret lamper til forbrugere verden over, og for Nordlux er en lampe ikke bare en lampe – den skal bringe glæde og samle os, år efter år.

Del artikel

Andre læser også