Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere nordjyske bøffer: Nam og Applaus gentager succesfuldt kødsalg

Af Michael Qureshi

I sidste uge dukkede der et helt særligt tilbud op i restaurantbranchen her i Aalborg.

De to toprestauranter Applaus og Nam valgte nemlig at lave et helt unikt kød-lagersalg.

De gav aalborgenserne muligheden for at kunne få fingrene i noget af det bedste kød i Nordjylland, som normalt leveres til deres to restauranter, der regnes blandt byens bedste.

Et tiltag som der var kæmpe interesse for, og som over 800 bestilte.

Holder kød-lagersalg

Deres normale kødleverandør er med de forlængede restriktioner brændt inde med en stor mængde kød, og nu har Applaus og Nam valgte at hente yderligere et større parti kød hjem.

Derfor gentager de succesen “kød-lagersalg” i denne weekend, hvor man kan afhente både torsdag og fredag.

Her kan du få store Angus Rib Eye bøffer, Black Angus Tournedos samt oksemørbrad på knap 3 kg til billige priser, og de to restauranter garanterer for, at det er god kvalitet.

Du kan booke lige her

Er brændt inde med større parti kød

MigogAalborg har selvfølgelig hjulpet med at sætte et billetsystem op, så vi i disse Corona-tider let kan sikre, at vores læsere kan få del i det her vilde tilbud.

“Vi er ret overvældede over modtagelsen af det her tiltag.

Det var et forsøg fra vores side, fordi én af vores kød-leverandører var brændt inde med et større parti lækkert kød grundet de forlængede nedlukninger.

Vi syntes, at det er en god mulighed for at få et godt stykke kød med hjem til en kanon pris for aalborgenserne,” lyder det fra Kim Jeppesen, som er indehaver af Restaurant Nam og har SMAEK sammen med Mads Hyllested fra Applaus.

Det betyder, at der igen afholdes et slags kød-lagersalg i Simonisgaard ved Bistro Dejavu (ved stranden 7), hvor folk kan komme og afhente deres kød i stil med et ”ja tak” tilbud, som man kender fra supermarkeder.

Først til mølle

Han suppleres af makkeren Mads Hyllested.

“Vi kommer igen til at tilbyde en hel oksemørbrad (2,5kg +) til 299 kr. pr. stk, Angus Rib Eye bøffer til 75 kr. pr stk (300g) og Angus Tournedos af mørbrad til 75 kr. pr stk (200g).

Der er naturligvis et begrænset antal kød og derfor er det først til mølle.  I dette tilfælde er det dog tilladt at hamstre,” siger Mads Hyllested.

Der er mulighed for at hente et parti kvalitets kød er i torsdag d. 21. januar samt fredag d. 22. januar.

Du kan kun bestille til dette kød-lagersalg via dette link