12 mdr gratis ClubAalborg – med Nordjyske Bank!

Nordjyske Bank tilbyder alle mellem 18-27 år 12 mdr. gratis medlemskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie.

ClubAalborg er medlemskabet for dig, som gerne vil have fordele og rabatter hos de mest populære steder i byen. Du får samtidig adgang til eksklusive events i Aalborg og omegn. Som medlem af ClubAalborg modtager du en digital goodiebag på SMS den første i hver måned. For at indløse et tilbud, skal du blot vise din telefon med din goodiebag i de respektive butikker, og lade ekspedienten trykke på indløs-knappen.

For at få 12 måneders gratis medlemskab via Nordjyske Bank skal du være mellem 18 og 27 år (begge inkl.), have NEM-konto, netbank og kort i Nordjyske Bank. Du må ikke være registreret i RKI, og du skal sige ja tak til markedsføring fra Nordjyske Bank. Det er ikke et krav at du er studerende, for at blive medlem af ClubAalborg studie.

Så uanset om du allerede er kunde eller ej, kan du få mulighed for 12 måneders gratis medlemskab gennem Nordjyske Bank ved at tilmelde dig den klub, du ønsker medlemskab af på knapperne nedenfor. Herefter vil Nordjyske Bank kontakte dig hurtigst muligt.